120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 182
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • Немция
Мърморанке, като дойде този курс по немски и те хваща мързела. Mr. Green Ела тук и ще видиш как бързо ще ти дойде музата, когато немският наистина ти потрябва .

Събдваща, каква е тази крокозъбелка- съседка? ooooh! Страшно изнервящо ми звучи... Махни най-добре капака на кофата с памперси, та поне да има причина, като мърмори. Дано по-скоро ви се махне от полезрението, че ще ви отрови ежедневието. Лято се задава, тепърва купон ще става из градинката.

# 121
Mate, брат ми имаше. Подарък бяха за племеницата ми, обаче тя си игра 2 дена, омръзна и и брат ми пое грижата. Хубавото е, че после става страшна манджа с малки лукчета и морковки, малко дафинов лист и черен пипер. Много добре се получи.
Времето се оправи и аз погледнах за следващата мунхенска среща, но вие не сте я обявили. Да подсещам ли?

# 122
пайп, как така ще ядем зяу беееееееееееее.  Shocked
аз по-скоро човек бих хапнала. е, съседката на дивото цвете. с картофи Mr. Green

срещата е в неделя, от 18.00, в бар тихуана на леополд щрасе.

# 123
Весито нали имаше заек, тя може да напише отзиви... ако не го е катурнала в тавата, както му се канеше Laughing

Пипе, стига бе, сериозно ли го изядоха Sad?

# 124
И Вечка, и Вечка има жива храна за зимата. Даже може и да каже рецептата за първия зяу Mr. Green

# 125

Пипе, стига бе, сериозно ли го изядоха Sad?
ИzядоХМЕ, аz съЩо ядох, много ми хареса. Един съсед (ловец) помогна, после даде и съвет zа манджата, салатата от нас и така ... още паzя добри спомени.  Laughing

# 126
още паzя добри спомени.  Laughing

Joy Joy Joy

# 127
ауууууууууууу, няма да си играя повече с вас. зяуядки такива гадни #Cussing out

мойто мъж имаше един зяу, елена. кръстена на негово гадже. огромна, водеше я на каишка в западен парк да се разхожда. тя пикала в обувките на въпросната елена, щото ревнувала и върху нейното място в леглото. човекът елена поставил ултиматум, или тя, или зяу. наложило се да си тръгне hahaha
аз вече и телешко няма да ям, и циклайн няма да ям. вчера като видях кви са сладки, сърце не ми дава. ша ям голяма свиня и волско.
теленцата бяха просто.............с едни огроооооооооомни очи. и си бъркаха с език в ноздрите. много свежо. ще вземеме да се преселим на село  да станем бауери.

тия моите двамата спят като заклани. явно вчера големо изтощение. а тортите едни огрооооомни порции, ужас. аз оплюсках едно ердберкухен и едно рарабер, после се търкулнах по хълмчето до колата........

# 128
Е то ще е било някой истински заек, а не декоративно такова (мини зайче) или? Защото от минито не знам дали цяло семейство ще се наяде, че и гости, че добри спомени да остави Wink То все едно да заколиш хамстера и да сложиш трапеза за гости Laughing

# 129
Бибе, ако знаеш какви тлъсти хамстери продават в Зоомагазина под нас ум че ти зайде - като минат и морските свинчета от съседния кафез застават мирно и козируват. Е как да не направиш едно фрикасе от такова животно Crossing Arms?!

# 130
  • UK
Мърморанке, като дойде този курс по немски и те хваща мързела. Mr. Green Ела тук и ще видиш как бързо ще ти дойде музата, когато немският наистина ти потрябва .
Аа, моля-моля, на немски съм най редовна от всичките ми курсове досега през годините. Пропускала съм (днес включително) само три пъти, за курс, който се провежда два пъти седмично съм си направо най редовната. Simple Smile

# 131
Бибе, нормален заек. Като го подариха беше малък, обаче израстна ... пък и никoй не се навиваше да го разхожда.
Mate, начи, за прасета може, за зайци и телета - не може. Това да не е нов вид вегетарианство. Разkазаха ми за новото течение в любовта към животните (може и да не е ново) - не се ядат животни, които имат лицеви мускули и могат да изразяват емоции, т.е. ядат се само птици и риби. Аз много се напъвах да се сетя за смееща се свиня, само картинки от анимации ми изплуват в главата...

# 132
А в Перу ядяли морски свинчета, както ние кокошки Shocked Някой ходил ли е? Хапвал ли е? Гледали си ги по повечко бройки, на заградено място тип кокошарник и от време на време хвърчали глави ... и козина...

# 133
  • Немция
Подарък бяха за племеницата ми, обаче тя си игра 2 дена, омръзна и и брат ми пое грижата. Хубавото е, че после става страшна манджа с малки лукчета и морковки, малко дафинов лист и черен пипер. Много добре се получи.
Laughing Какъв практичен подарък- като му омръзне на детето, се оползотворява без следи.
Така се майтапим и със заека на моята племенница(не в нейно присъствие, разбира се), че ако беше по-младичък щеше да стане вкусна манджичка от него. Ама на- вече 9 години направи, не става нищо от него. Mr. Green

Биба, в Монголия си падат по Murmeltiere- голям деликатес било. Както и конското месо, ама то и в Немско не е рядкост в някои определени(традиционални) видове салами.

# 134
aбе аз веднъж чух един домат да пищи, като го захапах.........ма може и винцето да ми е било вповечко Crazy
ще стана направо фотосинтезираща. нищо няма да ям и тва е. лошото е кво ще се праи с пиенето. щото всичко е от смачкани гроздови зърна. кой знае как ги е боляло.............

Общи условия

Активация на акаунт