120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 153
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте.
Тук не се ли случва някой да си плясне детето?
Аз не съм я шамарила (някой път на майтап може да я плесна, но това не е сериозно). Иначе или се карам или я пращам в другата стая докато ми мине.  Mr. Green
Кити много хора правят кръщенета в Мъглиж. А до колкото знам има и към Чирпан.
Виктория я кръстихме когато беше на 2 години. Бяхме около 20 човека.

# 151
Татяна, твоят въпрос е малко в стил "Ти вече спря ли да биеш баща си" - овътряш се както и да отговориш.

По мои впечатления никой не е луд да споделя такава информация най-вече заради Детската служба. Достатъчно е някой да им спомене, оттам ядовете са в кърпа вързани. Имам приятелка, която работи в детска градина, тя ми каза, че са задължени да оглеждат децата за съмнителни петна, както и за отклонения в поведението, които биха имали нещо общо с домашно насилие.

Имам въпрос към всички ползвали майстори - тапети, подове, изолации и т.н. - какви са тарифите им? Вчера ни се предложиха едни поляци за 21 пари на час (официално) и 17 (на черно). С препоръки идват хората, но все пак искам да си сверя часовника.

Не можах да светна какво се разбира под зяу - свинкя или заек?

# 152
заек, така му вика дъщеря ми............

# 153
Татяна, твоят въпрос е малко в стил "Ти вече спря ли да биеш баща си" - овътряш се както и да отговориш.

Това не го раzбрах  Embarassed

Ами то ясно 4е пред социалните не се споменава, или пък в детската. Аz освен тук съм го каzвала само на най добрата ми приятелка, на друг тук не бих  Stop  Но след като тук си говорим толкова открито, просто ми стана любопитно дали и пред другите говорите толкова открито.

Само да доуто4ня, 4е ми се е слу4ило само 2 пъти когато ми дойде в пове4е, и само я плеснах на дупето. ИzобЩо не се гордея с това  Sad  но раzбирам всяка майка, на която съЩо се слу4ва  Peace

# 154
Ами то ясно 4е пред социалните не се споменава, или пък в детската. Аz освен тук съм го каzвала само на най добрата ми приятелка, на друг тук не бих  Stop 
Токущо го сподели пред минимум 100 човека Joy

Аз моята не съм я пердашила, честно. Ако много ме вбеси и викането не помага най-много да я перна през рамото или горната част на ръката символично и с много съскане, за да разбере, че ей сега е момента, в който с кеф бих те опердашила (е точно за тези мераци, пишеше, че е време за психолог hahaha) ама това не виждам що трябва да го споделям някъде, току виж ме разбрали погрешно Wink. Една майка от махалата обаче (германка) спокойно си обяснява как отупва дупето на сина си, като й прави на пук, аз не го намирам за чак толкова лошо, щом си го проси дивачето Twisted Evil но често съм си мислила, че е доста смела да го казва на всеослушание. Те от югендамта ако е нещо сериозно няма да му обърнат внимание, ама виж за такива дреболии като нищо ще цъфнат на проверка....

# 155
Така значи! Рецепти искате да давам. Crossing Arms
Тц, само през трупа на зяу!
А аз се чудя що ме сърби цяла сутрин трибуквието  Joy
У нас заек не се хапва откакто си имаме зяу. Обаче имаме лоши комшии и ни крадат зяуто. Лени още страда милия и иска да ходи да го търси. Все още не е помислил за ерзац. Маминия душко! Confused
Татянче, не се коси, че ти се изтървала ръката. По-важното е детето да разбере, че и ти си човек, че и ти имаш граници на търпението. Аз обикновено се извинявам като ми избият чивиите и след това си правим лекция "докъде е границата на търпението на мама".
Сега въведох буркани за наказание. Да видим какъв ще е ефекта, за да спрат с междубратското насилие и каруцарския език. Иначе към най-малкия са страшно любвеобилни и му говорят само на български Laughing
Сбъдваща, мноу ви малък двора Mr. Green Елате у нас! Има място за целия китайски народ и нашите гарджета. Можете и с преспиване Hug
Аз откога ги каня другите, ама нали съм далеч и си правят оглушки.

А гледахте ли по новините обсадното положение в Страсбург? Цяла сутрин я мисля Мистичната. Cry

# 156

Сбъдваща, мноу ви малък двора Mr. Green Елате у нас! Има място за целия китайски народ и нашите гарджета. Можете и с преспиване Hug

Абе ние ще ходим там с мисия, да уплашим комшийката, а не за удоволствие Wink

# 157

Абе ние ще ходим там с мисия, да уплашим комшийката, а не за удоволствие Wink
За таз мисия ме бройте в отбора. Ще дойда и аз с моите 3 броя, тогава ще я питам девойката братушка къде ще ходи. Май ще си търси атомбункер. Joy

# 158
Аз предлагам да я хванем и да напием яко Mr. Green вечна дружба, мир и други такива, току виж стане човек от нея Laughing

# 159
Аз предлагам да я хванем и да напием яко Mr. Green вечна дружба, мир и други такива, току виж стане човек от нея Laughing
Да не си сложим таралеж в гащите с това напиване, че като братушка може доста да носи  Whistling

# 160

Ти питаше дали някой си е признавал, че му се отплеснала ръката.

В древна Елада, на Агората често се събирали пичове като Зенон, Сократ, Парменид и покрай философстването се гъбаркали с хората. Един от любимите въпроси бил "Ти вече спря ли да биеш баща си" - no winning situation, който и отговор да избереш.
Та мисълта ми беше, че се овътряш всеки път като си признаеш, че ти се е отплеснала ръката.

Това е, малко далечна асоциация, надявам се, че я направих по-разбираема

# 161
Мерси МиШке, сега е паднал гроШа  Laughing

# 162
Ако поотложите малко посещението при Сбъдваща, идвам и аз, но ще взема половинков с е-китарата  Wink . Така хем ще пием, хем ще пеем!  Laughing 
Сбъдваща, не ти трябва нелегално воняние! Посади си 2-3 по-големи саксии с нарциси и ще замирише като в наш цял град в момента. Вчера цял ден се чудех дали не съм настъпила нещо.  Joy После видях, че жълтурите са цъфнали на всякъде. Много е тъпо това, че тази е украинка! Имам чувството, че тези жени (няма да пиша нации, за да мен изтрие редактора  Crazy )  винаги са с големи претенции, но те не се съобразяват. А може и да я тресе синдром на чужденка, която мрази другите чужденци тук. Но каквато и да е причината за поведението й, се надявам, че достойно ще я шкартираш!  Hug  А между другото от 13.30-15.30 е почивно време и тя няма право да вдига шум  Wink !
Мишка, тия майстори ми се струват евтини!  Peace На нашата хазяйка майсторите взимат по 39 евро на час. Обаче знам, че ако сключваш сделка с майстори, е най-добре да се разбереш колко пари за колко работа и до кога да бъде свършена тя. Така те идват в екип и не се мотат. Иначе може да ти умре коня да ги чакаш и да им баеш.

# 163
Мами,може ли да ми препоръчате дигитален апарат и дигитална камера?  Grinning Вечерничке,ще ми помогнеш ли? Wink
Благодаря предварително.

# 164
Веси, компактен или огледално-рефлексен искаш?
До колко пари?

Общи условия

Активация на акаунт