120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 163
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Пу, приспах децата, а вие вече сте намерили цаката на любимата ми съседка.
Веч, малък, ама сме в блок и толкова ми е екстра, че и отгоре. Като си купим къща, дай Боже по-голям. Това с преспиването го запомних, да не се отметнеш!
Зайче за готвене от тук може ли да се купи някъде? Не съм виждала сякаш, а във френско се продаваше във всеки магазин с месарски щанд. Почнах да мисля за захранването след няколко месеца, иначе заек не обичам много-много.
И друго - може ли да се вярва на био храните по евтините магазини - Алди например? Или био храни пазарувате само в специализираните магазини?

# 166
Сбъдваща няма отмятане!  Peace
Заешко има по поръчка по всички месарски магазини. Аз лично съм виждала в РЕВЕ (цял или разфасован).
За биото в евтините магазини - био е. Скоро правиха едно замерване от Щифтунг Варентест и потвърдиха, че са био.

# 167
Мишка, тия майстори ми се струват евтини!  Peace На нашата хазяйка майсторите взимат по 39 евро на час. Обаче знам, че ако сключваш сделка с майстори, е най-добре да се разбереш колко пари за колко работа и до кога да бъде свършена тя. Така те идват в екип и не се мотат. Иначе може да ти умре коня да ги чакаш и да им баеш.
Ъхъ, казахме им каква работа искаме и до кога да е свършена. Те тогава направиха офертата. Само ме притеснява малко, че искат да им плащаме в началото на всяка следваща седмица, а не накуп накрая. Но предполагам, че и те търсят известна сигурност. Във всеки случай пазаря баща ми да им стане надзирател, той е Скивандо Зоркото Око, идеален за случая.

Вечка,ако се видим при Сбъдваща, мисля да дръпнем нещо от другаря Вагнер, например хора на Валкириите, с китарата на Зимов. Гарантирам успех. По-късно ще уточним коя да е Брунхилде.

# 168
и аз се триумя за биото, сега са отворили една верига..........
инак знам ли за алди и лидл.

заешко се продава и в метро и в повечето по-големи магазини. в реве например. за захранване е добро.

споко бе вечке, аз не съм се отметнала, ама чакам да ми дойде муза.........пък нали ме знаеш, че като ида някъде забравям да си тръгна Mr. Green
може да се обединим с дивото цвете hahahaтака де, сбъдващата, да додим по едно време...........

уха, вагнер. пу да пея най силно. щото аз много фалшиво пея, ама от сърце.

# 169
Замръзени зайци има в Кауфланд, например, сигурно и в другите супери ще има (в хладилиниците, покрай пилетата някъде). Пресни не знам...
Биото в евтините магазини даже било по-био от в скъпите... така казват поне Simple Smile

# 170
я кат сме почнали с техниката, някой да ми препоръча дефауде записвачка екстернала с узъбъ за лептопта, че моята даде фира. парите нямат значение.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 14:27 от matakosmata

# 171

Вечка,ако се видим при Сбъдваща, мисля да дръпнем нещо от другаря Вагнер, например хора на Валкириите, с китарата на Зимов. Гарантирам успех. По-късно ще уточним коя да е Брунхилде.
Това ми хареса! Отивам да разпечатвам нотите. Ако трябва ще пусна и Мирел на флейтата, а Хамлет ще е хора на валкирите вкупом с Анна и нейните двама братя.

Мато, плашиш котарака с кренвирш. Whistling

# 172
  • Germany
Хора, при вас не е ли лято вече, пишете все едно е най-студения ден от зимата...не мога да ви прочета, но основната идея схванах  Sunglasses И аз искам в клуба на Сърфата  Mr. Green Mr. Green

# 173
Хахах, Вагнер значи.
Ще ме уморите.

Съседката ми така се е разблъскала, че бебефона реагира на шума. Добре че сложих Ани да спи в другата стая.  МНого се надявам шума да е от събиране на багаж заради изнасяне.

# 174
Веси, компактен или огледално-рефлексен искаш?
До колко пари?
Вечи,нищо не ми говорят термините. Embarassed Като за начинаещ фотограф. Wink
За апарата до 500 евро,камерата също до 500 евро.

# 175
Значи компактен.
Канон с малко повече функции ще ви свърши работа идеална.

Камера - Сони с повечко памет.

# 176
Фото, серията Лумикс на Панасоник
Камера, пак на Панасоник, с технология 3ССД, например http://www.panasonic.de/html/de_DE/Produkte/Camcorder/Mini-DV+Ca … 463411/index.html

# 177
Какво правите ве жени, как не ви е срам да пишете толкова, нали знаете, че като сте толкова продуктивни, няма и кой да ви чете после. Има и заети хора, че тъй ами!
Днес и утре цяло село е блокирано, не мога и на работа да ида. Та рекох да надникна при вас, но бързо се обезкуражих като видях, че старата тема е приключила и сте пресполвили нова.
Така че освен едно куку, друго не мога да напиша.

# 178
Нашият фотоапарат е също Панасоник, Лумикс, много съм доволна.

# 179
  • UK
И моя е Лумикс, относително съм доволна, качеството е страхотно (става дума за фотоапарат тип сапунерка от стотина евро, друг за момента изобщо не ми трябва). Ноември като бях на гости на Сердика, Малик без да иска счупи моя, и ми го взеха този (вината беше изцяло моя и нямаше никаква нужда да ми купуват нов). Понякога прави някакви странни снимки, уж се включва светкавицата, а не се включва, мисля че проблема е е мен, не във фотоапарата. Светкавицата му е малко силна, аз обикновено снимам без нея. Стария ми беше ХП, пак сапунерка, от него си бях много доволна, главно защото си го бях взела с моите пари, събирах от заплати и съвестно си го изплащах, качеството на снимките не беше толкова добро колкото на Лумикса, но той беше и вече доста стар, като се счупи. Иначе светкавицата му беше много добра.

Общи условия

Активация на акаунт