Да се надсмеем над себе си

• 16 609
  • 257
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За мъжа ми да кажа. На бала си е бил цяла вечер с топки хартия отпред в обувките. И се е чудел защо му стискат.
Аз гафове не правя. Само се блъскам, спъвам, разливам и т.н.  Crossing Arms

# 16
За мъжа ми да кажа. На бала си е бил цяла вечер с топки хартия отпред в обувките. И се е чудел защо му стискат.
Аз гафове не правя. Само се блъскам, спъвам, разливам и т.н.  Crossing Arms

Дайте да не намесваме мъжете, щото моят ме бие по завеяност. Още помни милият как в осми клас, на изпращането им, си ходил с колан, който бил пропуснал да пъхне в две от гайките. Чак като се прибрал го видял и се почувствал много тъпо (чудя му се кво му пука толкова, все едно голяма работа станала, ама..). Друг път без да види прозрачната лепенка с размера на нова тениска, така си излязъл и си ходил, пак като се прибрал забелязал  Laughing И още 1000 подобни неща, все на него му се случват, ама спирам, че ако види ще ми се разсърди, че го разгласям  hahaha

# 17
Преди няколко години се прибирам от работа с градският транспорт.Към мен се приближава кондукторката и аз си бъркам в чантата да си извадя портмонето.Тук портмоне,там портмоне,няма го.Ужас!Ще умра от срам.Мисля къде може да е и се сещам,че го забравих на работа.Нямам никакви стотинки по джобове или някъде другаде.Казвам тихо,че на следващата спирка ще сляза,защото съм си забравила портмонето и няма пари за билет.А защо ли очаквах разбиране?Тази кондукторка в същият момент ме изглежда изпод вежди и казва на всеослушание:"Вие май често го правите този номер?"Всички пътници се обръщат и започват да ме зяпат.Аз ще припадна от срам.Слязох на спирката,спрях едно такси и се прибрах.Таксиметровият шофьор се смя с глас на премеждията ми,а аз не спрях да се чудя как може да си помислят,че млада,прилично облечена жена ще се вози гратис по автобусите newsm78

# 18
Мебелите вкъщи сами се наместват, за да се докоснат до нежните ми крачета - рядкост е да нямам поне една следа от тези срещи.  Laughing
Зв1 в коша, а чашата с топла вода внимателно си я пренасям до хола, разполагам се на дивана и отварям очи - стандартен начин да се събудиш. Мъжа ми предлага да се абонираме за доставки на кафе по домовете в промишлени количества и намеква, че съм много благотворително настроена - осигурявам поне по кафе на ден на кварталния клошар.  Embarassed
Докато сина ми навърши 6 месеца гледката на джиесем в хладилника, мокро пране (директно от пералнята) в коша за мръсното, както и моята личност, стояща насред коридора на апартамента с изумен поглед (нямам идея накъде съм тръгнала и защо, ама беше важно) - съвсем нормални неща за нас.  Mr. Green

# 19
Фраснах се в един Булфон на Витошка. Странично. Много боли, много. Много се смяха хората около мен, да.

# 20
както и моята личност, стояща насред коридора на апартамента с изумен поглед (нямам идея накъде съм тръгнала и защо, ама беше важно)

Е това е редовният ми номер,все бързам за нещо,спирам се и не знам за къде и какво бях тръгнала Embarassed

# 21
 Joy

Е това и аз го правя. После се връщам от където съм тръгнала и мисля усилено. После си казвам "А, да бе", правя странен жест и тръгвам пак. Ако ме гледа някой отстрани - шъ падне.

А шефа ми веднъж се изложи подобаващо. Единия от колегите ни все го нямаше и кръшкаше. За пореден път изчезва и шефа вдига телефона, звъни му и почва да му чете конско. Къде си пак, не може така бе, Константине, до кога ще продължава това, писна ми вече, вечно закъсняваш, изчезваш постоянно... И така 5 минути, ние с колежката не смеем да вдигнем очи от мониторите. И след малко шефа млъква... и промълвява "О, извинявай". Много смутено. Константин след секунда излезе от тоалетната.

# 22
  • София
Мъжът ми в къщи ме нарича подпалвачката, защото вечер обичам да паля свещ като вечеряме.
Преди една седмица съм хванала един вестник и чета някаква статия и колкото по-надолу вървя по вестника толкова повече го навеждам. Е запали се разбира се. Ама от духането не се загаси , а се разгоря още повече. Набъзо се изстрелях към мивката. Статията не дочетох, май и друг не успя да чете.

# 23
Изчисляваме с приятеля ми колко бензин ще ни трябва до дадена дестинация. Толкова километра, толкова обем резервоар, толкова харчи на 100... Следователно 2 резервоара ще свършат работата изцяло, всичко точно. Аз викам: "Ама колата два резервоара ли има?" Crazy
Още се чувствам като малоумна.

ПС: Знам колко резервоара има колата Mr. Green Може би не ми е бил ден.

# 24
Най-големите ми дивотии ги сътворих последните две недели.
Всяка неделя влача хлапето на един вид медицински услуги, а жената е много симпатична и аз много държа да покажа колко добра християнка съм... Crazy
Да ама предишната неделя пращам съпруга да води хлапето, мърморя колко му е мръсен панталона и го напъхвам в пералнята уж проверила всичко. Тръгва нашенеца и след десетина минути се връщат няма му портфейла, сърдит вика ти ходи аз ще си търся документите. аз гледам, че закъснявам и хуквам. Отивам при жената и установявам, че не ми достигат 6 лева. Жената вика няма проблем... Аз умирам от срам.
Другата неделя сменят времето, съответно аз забравила. Звъня да уговарям приятелка да гледа сина и тя ме пита зная ли колко е часа... ooooh! Хуквам, такси, нямал да ми развали, давам му дребните си .... Отивам пак при жената този път с две деца. Мина процедурата и аз оставям парите на масата и си мисля, че съм сложила сумата за процедурата и още десет лева. Но жената не си поглежда парите, децата дивеят, аз хъка та мъката тръгвам към вратата и вече се чудя какво да правя и как изръсих, ама може ли да ми върнете... Ужаса беше пълен когато тя поглежда парите и се оказва, че не съм сложила 10, а 2..... е няма такъв срам просто ...  Embarassed Embarassed
Мъжът ми после вика ти като кога така си търсиш рестото... Цяла вечер ревах, как можа да ми мине праз ума и как може да съм толкова заспала...  Rolling Eyes

# 25
Докато сина ми навърши 6 месеца гледката на джиесем в хладилника
Изгубих си GSM-a. След половин година го открих под дрешките на малката при баба й и дядо й.
Порядъчно недоспала - точно бях започнала работа след майчинството - си блъснах лицето с очилата на предна линия в рамката на стъклената врата в офиса. После ме боля известно време.

# 26
Още от бебешкия период и спането по 3-4 часа на денонощие - тръгвам с бебето до офиса и закъснявам много, съответно бързам. Товаря детето в колата, паля и ... няма никой - не пали. Проверявам акумулатора, обикалям около колата и я оглеждам - демек стаарая се да открия проблема преди да звънна на мъжа ми. Нищо - не пали обаче. Обаждам се на миУто той изпада в потрес, защото само преди ден я е преглеждал майстор, при това доверен и акумулатора е нов. Излиза от работа, за да ми дойде на помощ, като по пътя забира и въпросния майстор, в това време аз вече съм събрала 3-ма загрижени съседи от блока да дават ъкъл. Има и една-две баби за цвят  Embarassed. Шефа ми звъни разтревожен - да не съм пострадала, та ме няма още ... ooooh! Цялата тълпа около колата и в един момент мъжа ми ме поглежда невярващ - Иде си легни мило! Имаш нужда явно.  ooooh!
Още ме бъзикат за голямата повреда в колата - за да запали все пак първо трябва да изключиш имобилайзъра  Embarassed Embarassed Embarassed
Да уточня, че карах въпросната кола вече 3 години всеки ден.

Друг мой проблясък са задните фарове на колата  Laughing

# 27
  • София
... да попитам дали на някой друг му се е случвало заради мъж да се блъска в стълб, обръщайки се назад да се заглежда (разказвала съм сякаш случката преди  newsm78Laughing
На мен.  Embarassed
За собствено оправдание ще кажа, че бяхме три приятелки, оглеждахме мъжа, пресичайки и така и не разбрахме коя първа се спъна, но резултата беше - трите на земята, точно пред пълна автобусна спирка. Още ми е смешно, а загледания мъж се смееше със сълзи.

# 28
Поне веднъж седмично малкият пръст на някой от двата ми крака се среща с прагчето на банята. И така вече 4 години. Упоритост ли е да го наречеш.... ooooh!

# 29
  • Пловдив
........да попитам дали на някой друг му се е случвало заради мъж да се блъска в стълб, обръщайки се назад да се заглежда (разказвала съм сякаш случката преди  newsm78Laughing

Една приятелка (която е от форума, но разбира се няма да й кажа никнейма) заради мъж яко си заби главата в гараж за кола  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт