Да се надсмеем над себе си

• 16 647
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Моят редовен номер е да разменям лявата и дясната обувка на детето като го обувам. Онзи ден се разхождаме по главната. От време на време, някоя  жена все ще го загледа и посочи с пръст на мъжа до нея. Аз си мисля колко ми е хубаво момчето и как хората му се радват. А то горкото с обърнати навън крачета, ходи като Чарли Чаплин. Добре, че спряхме да се повози на количките и се загледах в маратонките на детето до него, че реших да погледна и неговите на какъв хал са.  ooooh!

# 91
  • София
Карибски круйз. Посрещаме новия век. Той и аз - най-романтичното пътуване към бъдещето...
Последната нощ следва да приготвим куфарите и да ги оставим пред вратата на каютата. Аз го правя и заспивам с тапи в ушите. Той реди багаж с часове.... На сутринта - свежа и щастлива вадя тапите. Той гледа лошо. К'во му става на тоя човек, ся?!?: по гащи и потник помъква куфара извън вратата. Ма, вратата тежка веднага се хлопва. Той тропа, но нейсе - аз къртя с тапи в ушите. Той отчаян тръгва в упоменатия екип към рецепция няколко дека по-надолу. Ма, асансьора е стъклен и прозрачен... На рецепцията го посрещат с почтителното и трогателно "Как да Ви помогнем, сър?"... Сър е по гащи и опъва потника надолу... Викат дежурен от Рум сървиз...

# 92
Браво, страхотна тема, посмях се от сърце.

Преди десетина години правихме ремонт в къщи и един ден страшно се бях скапала, а вечерта съм на рожден ден на мой близък приятел. Уговорката ни беше да мине да ме вземе и да ходим на кръчма /всъщност доста луксозен ресторант/. Та както и да е, бях задрямала и идва той в къщи, аз стреснато се обличам бързайки и гледам да се приведа в приличен вид - обличам се мятам си отгоре дългото палто и излизаме. Стигаме до ресторанта, на входа едно момче ни взима връхните дрехи и се опулва насреща ми. Приятелят ми казва "изглеждаш умопомрачително", аз съответно виря нос и влизаме. Хората по масите ме пооглеждат странно. В това време минавам покрай едно голямо огледало и виждам, че съм облечена с блуза, сако, чорапогащник, но съм пропуснала да си облека полата. Ейййййййй, голям резил. Същата вечер се понапих доста, признавам си Embarassed

Това чак не мога да го повярвам... извинявай, ама то не виждам как от срам изобщо ще останеш в ресторанта, при него, хората са те видели...ти си ядеш и пиеш. Не искал да те закара.... боже, ако бях само по чорапогащник, такси и в нас. И той ти е казал "изглеждаш умопомрачително" и си е влязъл с тебе въпреки срама, който е изпитал евентуално от погледите на другите - аз не си представям да отида някъде с някой в такъв вид и той спокойно да си ме подкара към масата, да откаже да ме закара, па и аз да остана.... А и са те пуснали въпреки всичко... newsm78 - или ресторанта не е бил баш ресторант, или ти не си била баш по чорапогащник.  Peace  /разбира се мнението ми е лично и в никакъв случай не ангажирам някого с него /

# 93
•ºt®eisyº•™ явно не познаваш такива хора.Аз имам приятелки дето съвсем голи ще си вечерят и ще коментират дрехите на дамите от съседните маси Laughing

# 94
  • на село
 Тази зима. Сняг до колене. Мъжът ми излиза да почисти двора. След малко пристига ухилен : "Виж какво си намерих под снега" - и развява двайсетолевка. Щастие голямо, посмяхме се, и той си продължи заниманието. Когато , обаче, след малко пристигна с  няколко визитни картички в ръка, ми става ясно, че семейният бюджет, барабар с портфейла и все лични  документи е някъде под снега  ooooh! и съответно из целия двор, за което се е погрижило нашето куче. Следва акция по събиране на съдържанието. За малко да ми отнемат привилегията аз да се разпореждам със семейните пари  Confused

Всичко щеше да е добре, ако преди 5-6 дни не го бях направила пак този номер.  Laughing Laughing Laughing С новия портфейл, щото от стария нищо не ставаше. Този път, за щастие, мъжът ми го нямаше да ми гледа резила  Embarassed
 Първия път не разбрах как съм си изтървала портфейла, но втория  се сещам , че го забравих на стълбите. Кучо само това е чакал.
Голяма блейка съм!  Laughing Laughing Laughing

# 95
 Joy Joy Joy
Мислех си, че само аз не съм добре, а то май всички са  Crazy. Действа успокоително  Grinning

# 96
Лелееее, хич не си поплювате - пишете здраво. Утрепах си малко време с толкова много написано по темата. Олекна ми като ви изчетох. Направо ми е хубав деня - не само аз съм зле  Joy

# 97
Карибски круйз. Посрещаме новия век. Той и аз - най-романтичното пътуване към бъдещето...
Последната нощ следва да приготвим куфарите и да ги оставим пред вратата на каютата. Аз го правя и заспивам с тапи в ушите. Той реди багаж с часове.... На сутринта - свежа и щастлива вадя тапите. Той гледа лошо. К'во му става на тоя човек, ся?!?: по гащи и потник помъква куфара извън вратата. Ма, вратата тежка веднага се хлопва. Той тропа, но нейсе - аз къртя с тапи в ушите. Той отчаян тръгва в упоменатия екип към рецепция няколко дека по-надолу. Ма, асансьора е стъклен и прозрачен... На рецепцията го посрещат с почтителното и трогателно "Как да Ви помогнем, сър?"... Сър е по гащи и опъва потника надолу... Викат дежурен от Рум сървиз...

На мен ми се е случвало подобно нещо, само че потърпевшата от това беше съквартирантката ми в Студентски град. Думкало, чукало момичето на вратата, ама кой ще го чуе, пък и бях превъртяла ключа настрани, да не ме открадне някой случайно, та не могла и да си отключи. Та беше спала у съседките. Голям срам брах тогава.  Embarassed

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:57 от Анонимен

# 98
Олекна ми като ви изчетох. Направо ми е хубав деня - не само аз съм зле  Joy

Ами сподели и ти, де. Само жените ли можем да се надсмиваме над себе си?  Laughing

# 99
Преди малко пих кафе на терасата. Една оса ме разсея, изтървах си половин литровата чаша, която издрънча като гонг върху сателитката на съседите от 2 етаж. Събудих квартала.
И една пикантна случка от петък, на тема "Защо презервативите са толкова малко". Без подробностите, че се изложих здраво. Мъжът ми още ми се подиграва.

# 100
Чакай и аз да се надсмея над себе си - ето  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Grinning
За днес това е достатъчно ми се струва.

# 101
Чакай и аз да се надсмея над себе си - ето  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Grinning
За днес това е достатъчно ми се струва.

Не е, не е достатъчно, разкажете как внезапно и изненадващо, мощно като метеорит се приземихте в един форум за майки. Много ще е весело, припомнете си безбройните екшъни. Няма само другите да Ви се смеят, бъдетет щедър към себе си, посмейте СИ се! Simple Smile

# 102
Една ведра слънчева сутрин някъде през далечните 90, излизам аз на терасата да си проветря мозъка и гледам някакъв господин със забаележително мургав тен, застанал пред Москвича ни и държи стъкло в ръце. Шерлок в мен се включи на мига:"Тоя мангал ни краде стъклото на вратата посред бял ден!", и понеже съм много ербап му викам:"Ей, шш, ти какво правиш там бе,а?", а оня изобщо не ме отразява и някак странно ми се пули..Реших,че сигурно не разбира български или просто най-нагло ме игнорира. Тогава твърдо заключих,че е време за действия. Както се казва: "Дела, дела и само дела!" Втурвам се аз в пълно бойно снаряжение с кучето пред мен и боен вик: "Фрида, дръж крадеца!" Фрида, естествено блее и се чуди в коя посока да тръгне с радостен лай, а аз дайрекшън след престъпника, който се насочва, наглеца му с наглец, към магазина за авточасти. Викам,си, ега си и случката, пред очите ми да открадне стъклото на москвича и да отиде да го продаде в магазина. Е няма такова нахалство. Влизам аз  разлютена в магазина и казвам на продавачката: "Г-жо този г-н преди малко открадна това стъкло от нашата кола!"
А жената като ме чу се смръщи и ме направи на мат и маскара. Как съм била можела така да се нахвърлям върху непознат и да го обиждам, че и с кучето барабар. Той, човечецът само бил дошъл да си премери НЕГОВОТО стъкло на колата, нищо не бил откраднал, итн, итн.......... Да си кажа честно, чак ме хвана яд, че не се оказа крадец. Такава акция да му спретна аз, а той да ми се окаже мирен гражданин, жалко, жалко.

# 103
Незнам дали няма да ме насметете, ама ще драсна една случка, която не е мое дело, но пък не е за изпускане:
В далечното минало  Laughing средата на 80-те ще да е било, беше много модерно да се носят папионки. Най-ценни бяха кожените в тон с останалите дрехи.
Та приятелка ми се гласи за среща. Пубертетски вълнения. Избрала е заветния тоалет обаче така желания  моден аксесоар, бяла кожена папионка...липсва. И понеже е доста изобретателна се залавя да търси из къщи стара чанта или стари бели обувки. Накрая намира едни бели кожени мъжки обувки, сторили и се неизползваеми. Пък и проблемът бил доста наболял и не му мислила много резнала си едно квадратче от петичката. Измайсторила си желаната папионка и всичко било супер до няколко дни , докато не станало време баща и /военен, баш майор/ да се стяга за обичайния парад на деня на армията.
Стегнал се човека с все униформи и атрибути и на края търси парадните обувки да ги лъсне за случая. Като ги намира.... Shocked #Crazy  ..обувките с гола пета.  #Shocked Разярен събира семейството да разбере що за случка е това. #Cussing out
Приятелката ми се светнала, разбира се, какви ги е забъркала, и  изплашено смотолевила: Абее, да не би Борко /по-малкият и брат/ да си е правил прашка???? Rolling Eyes  Joy
     Същата има и много други изцепки, книга може да се напише. Често се смеем със сълзи на нейните истории.

# 104
Много се смях. Успокоих се, че не само на мен се случват такива цветни случки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт