Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 423
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Lile_Pile, благодаря ти   bouquet , успя да ме развеселиш. А най-странното е, че мъжо изобщо не забеляза, че от тъмноруса съм станала червенокоса. ooooh! Може би на стайно осветление не си личи  Rolling Eyes  Ох, намерила съм една дълга плитка - перука от баба ми, ще взема да се направя , та да видя ще ме забележи ли , ако съм с дълга плитка. Ще трябва малко пролетно раздрусване на мъжо, против рутината на брака  Joy

# 181
 newsm65 newsm18 newsm18Само така!  Joy

# 182
Може би е ставало дума но искам да попитам ако спят,намазана с Тривитаминола ще си навредя ли? И въобще може ли да се стой повече от 2 часа?

# 183
Ако СПЯ имах впредвид Laughing

# 184
Може, ама няма смисъл. Hug

Можеш да си редактираш мненията, ако си пропуснала нещо, с ето това бутонче или с това

# 185
Благодаря ти Hug. Извинявам се, малко съм като неандерталец, но ще се науча. А въпросчето го зададох, защото сега ще си направя маската, а едва ли ще мога да дочакам да се измия

# 186
Няма да ти навреди, ако това имаш предвид. Но ако ще спиш с маска не си увивай главата с нищо, за да не се спари. Hug

# 187
Lile_Pile, благодаря ти   bouquet , успя да ме развеселиш. А най-странното е, че мъжо изобщо не забеляза, че от тъмноруса съм станала червенокоса. ooooh! Може би на стайно осветление не си личи  Rolling Eyes  Ох, намерила съм една дълга плитка - перука от баба ми, ще взема да се направя , та да видя ще ме забележи ли , ако съм с дълга плитка. Ще трябва малко пролетно раздрусване на мъжо, против рутината на брака  Joy
хехехе, чудничка идея!  CrazyДаже ми се заформя като рекламно лого: "На баба плитката - премахва рутината в брака!"  Joy
Сори за спама, ама не се въздържах Blush

# 188
♥ мис арк ♥ мерси за обясненията,ще те послушам.

# 189
Lile_Pile, благодаря ти   bouquet , успя да ме развеселиш. А най-странното е, че мъжо изобщо не забеляза, че от тъмноруса съм станала червенокоса. ooooh! Може би на стайно осветление не си личи  Rolling Eyes  Ох, намерила съм една дълга плитка - перука от баба ми, ще взема да се направя , та да видя ще ме забележи ли , ако съм с дълга плитка. Ще трябва малко пролетно раздрусване на мъжо, против рутината на брака  Joy

http://www.newscientist.com/article/dn16720-hair-blindness-likel … nsref=online-news

Както се пееше в онази реклама - "Жоро е невинен"   bouquet

# 190
Myriad Canaan, не разбирам добре английски  Embarassed, моля те кажи с две думи за какво става въпрос  newsm78 , ако не те затруднява , разбира се  Blush

# 191
Обяснение защо мъжът ти не забелязва промяната в цвета ти /дължината/.... Joy

Нямам време, иначе щях да ти преведа. Sad

# 192
Момичета, пробвахте ли детското шампоанче на Дулгон? Аз съм все по-доволна /в никакъв случай не искам да правя реклама/. Довечера ако успея, ще се похваля с нагледен материал  Flutter

# 193
Аз забравих. Embarassed
Днес ще го пробвам. Laughing

# 194
 Мис,песента е жестока  newsm51 -моя стил песни...

Млина,това е почти нормално мъжа ти да не забележи,но в същото време е дразнещо,а това което си намислила с плитката на баба си е добре да го направиш и вече ако и това не се забележи- fight

Момичета,тези ампули на Хербажен ползвал ли ги е някой и наистина ли имат такъв ефект-обем и по-малко омазняване ?

Много ми се иска да си направя пак кичури,аз се харесвам с тях и смятам,че ми отиват.От една година не съм ги правила и вече имам само тук-таме ,само в долната част на косата.Но се опасявам ,че ще се изтощи пак и проблеми-мазни корени -сухи краища  newsm78

Днес сравнявах дължината на косата ми откакто ме офъкаха на черта-около месец и половина-пораснала е доста  Mr. Green като се върне мъжо,ще снима и ще ви покажа разликата  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт