Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 446
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Знам, знам, но когато пада много в банята само съм стигала до 70-80 преброени косъма. После като я суша падат още, сутрешното сресване и тези,които падат без да ги видя...отива много над 100косъма. За това ще си пия витамините, ще ползвам спец.шампоани и ампули и през месец ще я оставям за по 1-2 седмици без ампули, да видим кога ще спре да отреагира на спирането на ампулите. Rolling Eyes

# 31
Щом е така- продължавай си ги.   Hug Успокоявам се, че не броя само аз. Embarassed

# 32
]nin4eeee как изпалзваш ампулите с кератин
продавачката каза че една била за 2 пъти Confused

# 33
Аз не броя, че по-малко ме боли сърцето като не знам колко са Simple Smile

# 34
Ух, че сте бързи ама Hug
Мис арк, линка в предишната тема води към форума, а не към темата (само казвам Peace )
Чудесно оформление, много ми харесва главната картинка.
Днес излизах, за да си купя Пантен - обиколих три магазина и нямаха нито един шампоан на Пантен.
Домързя ме да обикалям и си взех на Билка някакъв. http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka5.html първия за нормална коса за обем и плътност. Само ме притеснява, че е за честа употреба, а пък аз се стремя да избягвам да си я мия често. Дори, да постигна по някакъв начин 2 пъти в седмицата да я мия.. както и да е. Някой ползвал ли го е да изкаже мнение?

# 35

Мис арк, линка в предишната тема води към форума, а не към темата (само казвам Peace )

Благодаря! Оправих го! Hug  bouquet

# 36

Домързя ме да обикалям и си взех на Билка някакъв. http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka5.html първия за нормална коса за обем и плътност. Само ме притеснява, че е за честа употреба, а пък аз се стремя да избягвам да си я мия често. Дори, да постигна по някакъв начин 2 пъти в седмицата да я мия.. както и да е. Някой ползвал ли го е да изкаже мнение?

Аз съм го ползвала и съм доволна. Мия си косата през ден или през два дена. Косата ми е лъскава от него, но чак обем, не бих казала. Peace

Клеми вече ти писах, че много ми харесва косата ти като цвят и е със страхотен блясък. Исках да добаля, че при мен спря косопада чак на третия месец от приема на витамини Мерц. Сега имам чувството , че ми падат не повече от 10-15 косъма, а новата косичка  ми стърчи отвсякъде. Сигурна съм, че и при теб максималното действие на витамините ще е или на третия, или след третия месец, въпреки че си на Пантогар. Hug

# 37
Мерц при някой дава страничен ефект- напълняване...аз си взех фитовал червен шампоан + таблетки които са и малко по евтини от мерц и съм доста доволна значително ми намаля броя паднали косми, вярно правя и маски, и ноктите ми започнаха да растат много бързо Simple Smile

# 38
На мен нищо не ми расте по бързо Crossing Arms, ама ноктите ми са много по-твърди и косата не пада Simple Smile Аз съм на анакапс, как ги намирате тези продукти за по-бърз растеж, аз от година и половина чета темата, така и не намерих нищо за по-бърз растеж Praynig

# 39
Приемате ли нови попъления в дружината?  Blush   bouquet

Миналата седмица отрязах и последните спомени за боядисването на косата ми и вече на главата ми остана само "жива" коса  Flutter Поради хранителните добавки, които приемам, както и понеже не я тормозя със сешоари, преси и маши, смея да кажа, че е в доста прилично състояние.  Crazy Желанието ми е да я запазя в добър вид и да я пускам на дължина (в момента е около раменете, нямам актуална снимка след последното постригване) и за тази цел смятам да се доверя на вашите съвети   bouquet И досега ви четях и правих маски от време на време, но мисля, че ако се запиша официално ще имам стимул да съм по-редовна в грижите за косичката ми, а и е чудесно, когато има с кого човек да обсъди нещата   bouquet

Много ще се радвам, ако нямате нищо против да се включа в темичката  Hug

# 40
При Мерца няма напълняване!!! Каква е тази логика от Мерца се напълнява, а от фитовала - не ?
Щом казваш "при някои", значи  не си го пробвала лично, нито знаеш какъв му е ефекта. Е аз го пия вече почти три месеца, не ми е качил апетита, килограмите са ми все същите!!!

# 41
Myriad Canaan, добре си дошла!  smile3525
Винаги се радваме на нови попълнения.
Като за начало може да пуснеш една снимка и да кажеш нещо повече за косата си.

Аз исках само да споделя, че съм очарована от маслиновото масло. Косата ми е много жива и приятна на допир... newsm03

# 42
Klemy много хубава косичка имаш, а прическата много ти отива  bouquet

мен обаче никой нищо не ме посъветва, какво да слагам на хвърчащата коса, не знам кокво да я правя  33uu

# 43
Купих си шампоан, някакъв във жълта опаковка, професионален, италиански, за ... 5.30 лв, мн ми го похвалиха, ми, ужасен е Sick. Направи ми косата ужасно твърда и неприятна на допир, това, още в банята #Cussing out. Същият ефект като Фито интелиджън.
Ще пробвам този с пчелно млечице на Лореал, че съм го закъсала малко.
Да не е Look Model?  Sick
Май да.
1 жълта опаковка.
Да си го ползвала?

# 44
При Мерца няма напълняване!!! Каква е тази логика от Мерца се напълнява, а от фитовала - не ?
Щом казваш "при някои", значи  не си го пробвала лично, нито знаеш какъв му е ефекта. Е аз го пия вече почти три месеца, не ми е качил апетита, килограмите са ми все същите!!!
Така е не съм го пробвала, но преди да купя нещо изчитам всички възможни форуми и за Мерца това намерих и реших да го споделя, ето едно кокретно мнение, други няма да търся :
"4. Magi: (2009-02-27 08:05:38)
Az pak gi spreh za6toto zapochnah da palneq i lekarkata mi kaza, che e ot tiah.
"

От тук: http://www.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86-%D1%81%D0%BF%D0%B5 … D0%B5%D1%80%D1%86

Общи условия

Активация на акаунт