Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 432
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
От 9 /девет/ мнения, само един човек казва, че пълнее! Моята лекарка казва, че който си има по-голям апетит пълнее и че няма как да стане от Мерц, защото той се предписва като добавка за красота, а не при анемични или следоперативни състояния. По принцип витамин В комплекс помага за обмяната на веществата. За витамин А и Е мога да кажа , че се препоръчват за прием при затлъстяване, за да подпомогне обмяната.
И пак не отговори на въпроса ми как от Мерца се пълнее , а от другите витамини на Фитовал - не се пълнее?

# 46
Напротив отговорих, за Мерц видях няколко такива мнения, просто е хубаво когато човек избира да е наясно с всички мнения за и против за даден продукт, ясно е, че не може всичко да се отразява по един и същи начин на всеки и затова всеки сам си преценява, аз като купувах Фитовала, вече се бях спряла на него, аптекарката ми каза, че и тя и колежките и, и дъщеря и пиели от него, което за мен означаваше, че не е лош поне като добавка към храната.На мен ми е все тая, дали някой ще пие Мерц, Ревалид,Фитовал или каквото и да е там, аз не печеля от продажбата на нито едно от тях за да ме засяга, просто споделям какво съм прочела, т.к постоянно се ровя из форумите Simple Smile

Гледайки съдържанието на Мерца, виждам че съдържа мая, от която не се пълнее, но увеличава апетита...отново не е мое мнение прочетох го в google.
За Фитовала не мога да кажа, т.к не съм специалист по латинските наименования, а съдържанеито е на латински.
За Ревалида пише, че също много отварял апетита, но по съдържание е подобен на Фитовала от където може би следва, че от всички се отваря апетит, а при кого се отразява и при кой не вече е друг въпрос Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 00:41 от Анонимен

# 47
На мен дерматоложката ми беше казала, ако спирам анакапса, да започна мерца или ревалид, за фитовал и дума не е ставало?

# 48
Ето я и моята коса тук . Ползвам купени маски, масло бадемово и жълтък ползвам като домашна маска. Още не съм ползвала тривитаминола ама мисля да си взема да пробвам. Снимката е на слънце и от по близо снимана ,щото сама се снимах . Peace

# 49
момичета какво ще ме посъветвате днес става 2 месеца не съм се подстригвала на косата ми не е цъфнала и изтъняла чудя се днес да я подстригвам ли????

# 50
Защо ти е да я режеш тогава? Защото са мнинали два месеца ли? Ако е само заради това мисля, че не е нужно.

# 51
]nin4eeee как изпалзваш ампулите с кератин
продавачката каза че една била за 2 пъти Confused
Моя кератин е 100 мл. във флакон с пръскалка, а не е на ампули Simple Smile Ампулите които ползвам са с някакви масла и ги слагам в маската. И аз бях чувала някъде че една ампула е за 2 пъти, но като се замисля до следващото миене на косата остатъка май няма да запази действието си....Аз слагам цяла, а като почна да ползвам другите ампули(без отмиване) ще си втрия толкова колкото ми поеме косата(а тя поема доста).  bouquet
Като хранителна добавка пия: Калмацин, Ескимо 3, Вит С и рибено масло на перлички. За ефект е рано да се каже Flutter
Много целувки на всички   Kissing Heart

# 52
Аз си имам личен опит с Мерца. Пила съм го и след  двете раждания - спирал ми е косопада и не съм напълнявала. Сега пак ми помогна, защото ми расте нова косичка, косопада спря, освен това ми се изчисти лицето. Имах пъпки, заради проблеми с  хормонален дисбаланс на организма. Сега от Мерца , лицето ми се е изчистило. Какво повече мога да искам? Прекратявам спора, защото е безсмислен. Щом не искаш, не го ползвай, но не изказвай толкова категорично мнение, след като не си го ползвала лично, моля! Peace

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 19:59 от Mlyna

# 53
И аз да се запиша, че ме е срам вече, че изпускам темите Simple Smile

# 54
да се запиша и аз....от доста време ви чета и много полезни неща научих брагодарение на вас Hug браво за хубавата темичка  много съм доволна от маската без отмиване на glis kur 19 страхотна ми става косата от нея...благодаря ви момичета newsm51

# 55
След дълга почивка от тривитаминола (около 3 месеца), днес започвам нов курс. smile3508

# 56
охо аз докато видя какво сте ми отговорили то и нова темичка има - благодаря за отговорите, много сте мили.

мис арк специален  bouquet за теб

# 57
Току що се измих с Билка за нормална коса, та ще кажа мнение по-късно. Simple Smile

# 58
  • В къЩи.
Здравейте Hug ,предварително се извинявам защото сигурно това е разисквано хиляди пъти ,но нямам време на прочета всичките 62 теми ooooh!
Искам да попитам каква е разликата между тривитаминола и виалитона?
Мисля да започна и аз с тази чудна маска Crazy ,но се двоумя кое от двете да използвам,косата ми е мазна,мия я доста често,защото ми е доста рядка и с тьньк косьм и малко да се омазни и  Sick
Също искам ,ако не е много нахално от моя страна да ме посъветвате и какво друго да добавя  в маската Praynig мисля си за бадемово масло ,но се притеснявам да не омазнява много косъма.
С къса коса съм и не знам дали ,защото я подстригвам доста често или от друго ,но ми расте доста бързо,проблема е, че капе и вече е доста редичка Rolling Eyes
И последно вьпросче Blush имате ли представа дали мога да намеря тривитаминола или виатлона,зависи кое ми препоръчате да ползвам, извън БГ newsm78

# 59
Момичета,предложете ми хубав шампоан,медицински или от тези по-скъпичките-за подхранване,растеж,може и за косопад(превантивно ).
Хубави ли са тези на Vichy,LaRoChe-posay,Биодерма и т.н.
Иначе съм използвала Фитовал,но исках малко да го сменя.

Общи условия

Активация на акаунт