Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 449
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
  • София
GodaiVa, estrella-bg, добре дошли в темата Hug
отговорите на въпросите ви са на първа страница на темата  Peace

# 61
Благодаря   bouquet Погледнах,но освен енергизиращия на Виши друг не пише,а те имат доста newsm78.И този зелеиня на Бодерма не разбрах за какво е..

# 62
  • София
ами, аз не мога да те посъветвам за шампоан, защото не съм ползвала по-скъп от Пантен Embarassed
другите момичета по-късно като се включат, ще те посъветват Wink

# 63
  • Варна
GodaiVa, и аз съм нова в темичката и влязох поради същата причина като теб.  Hug В крайна сметка избрах Клоран с овес за нормална коса. Вчера за първи път го използвах и съм доволна. Имат и за косопад. На страничката им има тест за определяне на типа коса и подходящия шампоан. Цената му е 11,50 лв. за 200мл., има и голяма опаковка от 400мл. -  за 17 лв. Аз взех по-малкия за проба. Купих го от Санита. Там персонала е много запознат и отзивчив ако отидеш на место ще те посъветват. За жалост нямаха тестери. Успех в избора, дано е сполучлив!  Peace

# 64
Благодаря   bouquet Погледнах,но освен енергизиращия на Виши друг не пише,а те имат доста newsm78.И този зелеиня на Бодерма не разбрах за какво е..
Рене Фюртере - около 20 лв (вече не помня точната сума) против косопад. Чуден, тъкмо ще имаш и занимавка в банята, (да гониш малките перлички из шампоана), ако не чистиш с четка за зъби фугите през това време hahaha Peace.

# 65
GodaiVa, здравей! Hug
Поправи ме ако греша, но ти не си нова, дори мисля, че ползваш тривитаминол и масла, ако е така, какви отзиви ще дадеш  bouquet

# 66
Момичета,предложете ми хубав шампоан,медицински или от тези по-скъпичките-за подхранване,растеж,може и за косопад(превантивно ).
Хубави ли са тези на Vichy,LaRoChe-posay,Биодерма и т.н.
Иначе съм използвала Фитовал,но исках малко да го сменя.

Което аз мога да ти препоръчам е ' храна за коса - лечебен шампоан' на ТIGI, със витамини, подходящ за честа употреба, клиентите са доволни от него, добре реконструира косъма.

# 67
  • В къЩи.
Благодаря   bouquet , но единственото което разбрах от там е ,че и тривитаминол и виалитона сьдьржат едни и сьЩи витамини и ниЩо друго ooooh! затова искам някоя от вас да ми обясни или направо да ме насочи кое от двете да ползвам,вьпреки,че май повечето полвате тривитаминол Thinking

# 68
Виалитонът е на водна основа, а 3витаминолът - на мастна.
Витамините се разтварят пълноценно в мастна основа.

# 69
Не съм много запозната точно с тривитаминола, но той не е ли за животни, а виалитонът за хора? Най-вероятно се бъркам, де...

Аз да кажа за тоя шампоан на Билка за нормална коса(обем и хидратация)-не ми харесва. Не мога да си оформя косата + става твърде мека и като умряла стои... странна такава. А за обем да не коментирам. Е пак ще трябва да чакам да свърщи, та да си взема да пробвам на Пантен за обем. Simple Smile

# 70
  • В къЩи.
Виалитонът е на водна основа, а 3витаминолът - на мастна.
Витамините се разтварят пълноценно в мастна основа.

Значи за моята мазна коса по/добрия вариант е виалитона newsm78  след като само това е разликата между тях.
И той ли се купува от ветеринарните аптеки?
Би ли разтьлкувала последното си изречение Blush

# 71
Витамините А, Д3 и Е са мастноразтворими.

# 72
Добре дошли на новите момичета!   bouquet
Шушулче, и аз си го купих този шампоан преди време и е много неприятен.

# 73
момичета- извинявам се, че не съм от редовните, но следя винаги вашата тема с  интерес Peace
имам въпрос към вас, иска ми се да започна да мажа корените си на косата със себорал форте (червения), за да подсиля растежа на косата, че много бавно расте ooooh! Искам да ви питам, вие колко често го правите- няма ли да навреди ако всяка вечер мацам корените с него Rolling Eyes или точно така трябва да се прави Embarassed

# 74
http://www.zdrave.vselena.com/vivasan_sanotint.html   намерих една серия за коса , някои да знае нещо за тях дали са добри  дано не прозвучи като реклама,[ търсих лечебни шампоани и попаднах на тези] ТО като им гледам ЦЕНИТЕ
http://www.vivasan.bg/index.php?page=series&cat_id=23   Серия за коса Sano Tint

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:27 от petq*

Общи условия

Активация на акаунт