Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 428
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! От много време само ви чета, защото нямам никакво свободно време... Tired Но да си кажа - най-безславно напуснах /засега/ отбора на червенокосите. В момента съм нещо като светло шоколадово...  newsm78 Определено се чувствам добре с този цвят. Явно не съм готова за червената коса все още Thinking Сега съм на тема много редовно подхранване. В седмицата поне два пъти правя маски  Peace
Успешен ден на всички!!!  Hug

# 136
Много се радвам, че си взела решение! Важното е да се харесваш! Hug

# 137
 Cryхвана ме пролетния косопад да споделя мъката си

# 138
Трябва да си купя масълца днес или утре, че моите свършиха. Имам само синапено и зехтин.  Peace Мисля да си взема от авокадо... преди ми се отразяваше много добре на косицата...    Thinking

# 139
И снимка, и снимка. newsm53

Мария132, купи си ампули, приемай витамини някакви...Според мен вече е след дъжд качулка. Но аз винаги съм била за превантивните мерки, така че може да пренебрегнеш мнението ми, че си закъсняла. Hug

# 140
 maria132, има едни ампули Хербажен на Биофарма, има такъв шампоан и такава маска за коса. Моят мъж ги ползва преди време и остана много доволен. Мисля, че основната съставка беше копривата.  newsm78 Също така можеш да си прави отвара от невен или от коприва, а може и от бръшлян...

# 141
Не си ли сваляте боята веднага с домашните маски и масълцата?  Rolling Eyes Аз ползвам Casting на Лореал, която се измива веднага след домашна маска  Confused. Забърквам зехтин, жълтък и кисело мляко. Жълтъкът сваля боята, ако опитам само със зехтин дали ще е по-щадящо към боята? Ползвам хубава козметика за коса, но ефектът е съвсем друг, когато си направя някоя домашна маска.  Heart Eyes

# 142
мис арк, сори, не съм видяла съобщението за новата тема  Blush

Много благодаря за отзивчивия ти отговор. А какво точно ти хареса в нея? Как е като консистенция и аромат?

# 143
Консистенцията е на обикновена купена маска. Ароматът е лек, нежен....напомня малко на крем за ръце, лице...не мога да опиша точно. Но определено не мирише на парфюм.
Прави ми косата мекичка и лесна за оформяне. Стой колкото можеш повече с нея. Знаеш как се ползва, нали? Ако не знаеш ще ти кажа. Hug

brawn, по принцип съм чувала че Кастинг не са от най-трайните бои. А и не само жълтъкът, а и киселото мляко сваля боя. Hug

# 144
На мен и само маслата, и киселото мляко, всичко ми сваля боята, но съм решила и повече да не се боядисвам Simple Smile това лято май ще карам на естествен цвят или поне на половината коса  Mr. Green

# 145
Консистенцията е на обикновена купена маска. Ароматът е лек, нежен....напомня малко на крем за ръце, лице...не мога да опиша точно. Но определено не мирише на парфюм.
Прави ми косата мекичка и лесна за оформяне. Стой колкото можеш повече с нея. Знаеш как се ползва, нали? Ако не знаеш ще ти кажа. Hug

Ем то има упътване за ползване, но доколкото го четох не е по-различно от ползването на която и да е маска за коса...  newsm78

# 146
Изобщо не е трайна и без домашни маски, но дава блясък и е безамонячна, затова я ползвам. Моята коса си е естествено черна, но с тази боя чак синее и този ефект много ми харесва   Kissing Heart Надявах се поне зехтина и масълцата да не измиват чак толкова боята, за киселото мляко и жълтъка е ясно  Confused

# 147

Ем то има упътване за ползване, но доколкото го четох не е по-различно от ползването на която и да е маска за коса...  newsm78

За мен е по-различно. Е, зависи какви маски имаш ти. Нали това пише- слага се на измита влажна коса завива се с кърпа и се стои колкото може повече, после се изплаква. Thinking

# 148
Ами аз по принцип гледам като се боядисвам поне първата седмица да не правя често маски или, ако правя, да е една и то около 7 дни поне след боята!  Peace Кастинг не съм ползвала, но и аз съм чувала, че не е трайна. Честно казано от кокосовото масло май най-малко пада боята. Ще помоля, който има повече поглед, да сподели!!!  Hug

# 149

За мен е по-различно. Е, зависи какви маски имаш ти. Нали това пише- слага се на измита влажна коса завива се с кърпа и се стои колкото може повече, после се изплаква. Thinking

Пише, че се стои 10 минутки, а ако косата е увредена може и повече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт