My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 077
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
15 санта- леко са уголемени май  newsm78
Мини,а вади ли се крачето и тези ластици отгоре са само за красота ли са?  Thinking
Иначе като стелка ме устройват Peace

# 241
15 санта- леко са уголемени май  newsm78
Мини,а вади ли се крачето и тези ластици отгоре са само за красота ли са?  Thinking
Иначе като стелка ме устройват Peace
Ластиците са за красота,имала съм такива обувки.Дано не са стегнати.

# 242
 smile3508 Моята поръчка е тръгнала от Германия в понеделник вечерта и в момента вече е в Бг.Утре надавям се, ще е при мен.

# 243
абе на Стефи й държат крачето, даже бих казала, че леко й се впиват, ама тва е щото тя е кюфтак и е с пухкави крачета

# 244
  • Sofia
Имам един проблем с този магазин и не знам какво да правим. Получих си пратката преди 1 седмица. Вътре липсваха едни бермуди Tom Tailor.  писах им веднага на service@mytoys.de Веднага получих автоматичния отговор, че в рамките на 24 часа ще разгледат писмото и ще ми отговорят. След 2-3 дена им писах отново, но уви до момента нямам отговор от тях. Какво да правя?

А провери ли дали са ти взели пари за този артикул?

Начи като гледам почти единодушно решихме, че Стеф ще ходи с бонбонено розови обувки, а Мони с велурени найкове  Joy

п.п. Мини, как е прекраснта малка кака?  Heart Eyes

# 245
smile3508 Моята поръчка е тръгнала от Германия в понеделник вечерта и в момента вече е в Бг.Утре надавям се, ще е при мен.

И моята е в Бг Party

# 246
на антибиотик, за малко да ни вкарат в болницата  Tired
Маги, хубави са найковете, но си е затворена обувка- няма как да не запарва

# 247
А провери ли дали са ти взели пари за този артикул?

Да взели са ми пари.

# 248
Дами, да ви се отчета! Снощи след дълго чудене и почесване реших за рискувам и  да повторя поръчката си и този път няма проблеми. Тази сутрин получих уведомителния мейл и този път нямат претенции да плащам по банков път  Mr. Green Много съм доволна - подаръците на дъщеря ми ще пристигнат все пак навреме (надявам се)!
Благодаря на всички ви за съветите   bouquet!
Само дето бях поръчала едни обувки за детенце на моя приятелка , а те междувременно свършили, но нищо.... Ще следим и ще пуснем нова поръчка скоро!

# 249
  • гр.Варна
Дами, да ви се отчета! Снощи след дълго чудене и почесване реших за рискувам и  да повторя поръчката си и този път няма проблеми. Тази сутрин получих уведомителния мейл и този път нямат претенции да плащам по банков път  Mr. Green Много съм доволна - подаръците на дъщеря ми ще пристигнат все пак навреме (надявам се)!
Само дето бях поръчала едни обувки за детенце на моя приятелка , а те междувременно свършили, но нищо.... Ще следим и ще пуснем нова поръчка скоро!
е,честито !!! Което ми затвърди идеята,че тези банкови преводи ги искат ,когато поради технически причини не се осъществи транзакцията. Ей, а пък аз колко време изгубих навремето да ги убеждавам да не прявя банков превод,обикалях банките да проучвам къде да е най изгодно... Просто веднага трябва да се сторнира поръчката и да се пусне нова(ако има още свободни парици по картата обаче,тъй като първите си остават блокирани  Money)

# 250
е,честито !!! Което ми затвърди идеята,че тези банкови преводи ги искат ,когато поради технически причини не се осъществи транзакцията. Ей, а пък аз колко време изгубих навремето да ги убеждавам да не прявя банков превод,обикалях банките да проучвам къде да е най изгодно... Просто веднага трябва да се сторнира поръчката и да се пусне нова(ако има още свободни парици по картата обаче,тъй като първите си остават блокирани  Money)

Да, и аз в това се убедих - няма смисъл да им се пише за проблема, директно действаш. Но пък моментът с блокираните пари в картата не е приятен никак. А вчера звъннах само на една банка и просто като чух сумата им за банков превод и паднах от стола - пладнешки обир направо.

# 251
на антибиотик, за малко да ни вкарат в болницата  Tired
Маги, хубави са найковете, но си е затворена обувка- няма как да не запарва

Ех това вече не е хубаво,скорошно оздравяване на Стефи babydust7 Flowers Four Leaf Clover
И благодаря много за изчерпателната информация за балеринките,само дано не свършат до утре Praynig

# 252
момичета утре вечер ще пускам поръчка от Варна, ако някой иска да се включи да ми пише на лс  Blush

# 253
и моята поръчка престигна днес,много съм доволна newsm44 newsm10 smile3501 smile3501

# 254
 Иви, аз искам да се включа.
Ще ти пиша довечера на лични

Общи условия

Активация на акаунт