My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 053
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
точно това си мислех, ако понеделника при тях е неработен и им трябват 2-3 дни за обработка ще пристигнат точно след нашия Великден Rolling Eyes
Отдавна не бях пускала поръчка и като изключим, че са махнали удобната за мен опция да мяташ само номерата на артикулите от линка в празната кошница, нямах никакви проблеми Simple Smile

# 301
  • Sofia
не ги търсете до сряда Peace

# 302
  • гр.Варна
точно това си мислех, ако понеделника при тях е неработен и им трябват 2-3 дни за обработка ще пристигнат точно след нашия Великден Rolling Eyes
Отдавна не бях пускала поръчка и като изключим, че са махнали удобната за мен опция да мяташ само номерата на артикулите от линка в празната кошница, нямах никакви проблеми Simple Smile

Ivy ,май съм те затруднила,дадох ти само артикулни номера,без линк.Благодаря ти!  bouquet

# 303

Ivy ,май съм те затруднила,дадох ти само артикулни номера,без линк.Благодаря ти!  bouquet

в никакъв случай не си ме затруднила   love001 просто тайно се надявах да си намеря лесния и удобен начин, ама са го разкарали  Mr. Green

# 304
  • гр.Варна
Все забравям да ви похваля това столче за колело : http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.12.03.01/1454957 . За запалените велосипедистки е находка-стабилно,с позиции на гръбчето  Peace Днес го монтирахме и на малката много й хареса. Пък и мама да поспортува малко Wink

# 305
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sr.br01.27.07.16/1592634
Аз да похваля ето тези маратонки. Много леки, но за жалост са ми малко малки /38-ми номер/. Пуснах ги в Продавалник-а.

# 306
По дяволите!

Защо тези германци не ми отговарят на мейлите. ПИсал съм им 3 писма за моите бермуди и нямам никакъв отговор.

# 307
Великден е, не чакай отговор поне до вторник-сряда Mr. Green

# 308
моля помогнете за превода    newsm78 Thinking
 Nach Einblick in Ihren Auftrag können wir Ihnen mitteilen, dass die Bestellung inklusive der genannten Schuhe geliefert wird.

# 309
моля помогнете за превода    newsm78 Thinking
 Nach Einblick in Ihren Auftrag können wir Ihnen mitteilen, dass die Bestellung inklusive der genannten Schuhe geliefert wird.

До колкото разбирам, ще ти доставят споменатите обувки.

# 310
  • София
Може ли в регистрацията да се посочи адрес различен от билинг адреса, т.е. да се посочи служебен адрес вместо домашния, който е известен на банката. 
Името ще е на картодържателя.

# 311
  • Sofia
Може.

# 312
  • София (Възраждане)
Момичета, някой сторнирал ли е поръчка? Искам да добавя още един артикул към поръчка, която все още очаква обработка.Мерси  bouquet

# 313
  • София
и няма да направят проблем?....т.е. има и отказана поръчка при разлика в адресите

# 314
и няма да направят проблем?....т.е. има и отказана поръчка при разлика в адресите

аз съм плащала с една и съща карта на различни акаунти- до сега не са ми правили проблем

Общи условия

Активация на акаунт