My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 048
  • 437
  •   1
Отговори
# 315
  • София (Възраждане)
Момичета, някой сторнирал ли е поръчка? Искам да добавя още един артикул към поръчка, която все още очаква обработка.Мерси  bouquet

Не удържах на любопитството как става. Сторнирах, за да пусна отвово. Първо се прави заявка за сторниране, която след около час вече е изпълнена /явно автоматично след проверка, събота срещу неделя е все пак/.

# 316
  • Sofia
Ми то има бутон за сторниране. Няма как да стане по друг начин.
А така или иначе не можеш да добавиш артикул към вече направена поръчка и това е единственият ти вариант  Peace

п.п. Ако това е първата ти поръчка и се опиташ да използваш код за 10 евро отстъпка, има вероятност да не ти го приеме вече и трябва да им пишаш мейли и да се обясняваш, за да ти пратят действащ такъв.

# 317
  • София (Възраждане)
Ммда, точно това се получи, кръцнаха ми гутшайна Sad. дано обяснения по емейл помогнат Sad
Но се чудя, при положение че кодът не е изпратен лично до мен, а го копирам от тук, няма ли да стане фал, ако им пиша??

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 00:46 от Mooimeiske

# 318
здравейте,вече и аз съм на линия,имах проблем с ВИЗА на ДСК,и неможех да пускам поръчки,носега си изкарах карта на Прокредит нямам проблеми.Момичета ще пускам поръчка на 24 април,ако някой иска може да се включи-пишете на лични.поздрави от мен newsm10 newsm10 newsm10

# 319
Ммда, точно това се получи, кръцнаха ми гутшайна Sad. дано обяснения по емейл помогнат Sad
Но се чудя, при положение че кодът не е изпратен лично до мен, а го копирам от тук, няма ли да стане фал, ако им пиша??

Дано имаш и допълнителни пари по картата, защото тези от сторнираната поръчка ще ти останат блокирани известно време Peace

# 320
  • София (Възраждане)

Дано имаш и допълнителни пари по картата, защото тези от сторнираната поръчка ще ти останат блокирани известно време Peace

Аха, и това ли Sad По лесно щеше да бъде ако имаше опция за рефрешване на поръчката без да е нужно да се сторнира. Да взема да им напиша препоръка ли Thinking

# 321
здравейте момичета някои да има отзива за тези сандалки благодаря   http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.12.03/1816048

# 322
И аз искам малко отзиви за тези, че се чудя дали са леки и удобни за игра. newsm78 Помня, че някой си ги поръчва в лилаво. А ако някой ми каже стелката на 22 номер колко сантиметра е, цена няма да има.  Crazy
pepina78 , тези сандалки са съвсем ново моделче.

# 323
Dennia ние ги имаме в друг цвят и са много удобни, дъщеря ми не искаше да ги свали като и ги пробвах.  Нашите са 26ти номер така,че няма да ти свърши работа да ги премеря.

# 324
Just_VANIA , благодаря ти.
Ще я заведа до магазина на Nike, за да премери. Надявам се да ги има и тук.

# 325
Dennia , много са леки и удобни , аз ги имам но са големи - 33 номер ,мисля че няма да съжаляваш .

# 326
здравейте момичета някои да има отзива за тези сандалки благодаря   http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca02.12.03/1816048

Аз поръчвах наскоро на една мама такива- Alana й е ника мисля,ще си изровя личното и ще ти пратя линк към профила й
до колкото разбрах е поръчала доста по-голям размер от нужния им, поръча 26

# 327
Танче, убеди ме  Laughing  bouquet не че ми трябваше много.

# 328
не ги търсете до сряда Peace

Защо пък до сряда? Утре е по4ивен ден, но вторник е работен ден  Wink

# 329
Здравейте! Отново имам проблем със сайта! Честно казано много съм разочарована, защото за една единствена поръчка се налага за не знам кой път да им пиша и да се главоболя. След като искаха от мен да им платя по банков път, въпреки че ми блокираха сумата в кредитната карта и въпреки че още в четвъртък си анулирах поръчката, днес сумата е изтеглена от картата ми  #Cussing out Направо думи нямам! Какво се прави в такива случаи, бихте ли ми казали!

Общи условия

Активация на акаунт