Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
nikol, БХС - Биохимичен скрининг.  В АГ-то само са щели да ти вземат кръв и да я пратят в Терапията или в София. После само щяха да ти кажат резултатите и евентуално да ги тълкуват.
Нещо друго се сетих. Ранен БХС се препоръчва, защото открива до над 90% от евентуалните проблеми. Вторият открива до 75% и по-често дава отклонение от истината. Мисля, че го четох в един сайт на софийската лаборатория, но беше преди 3 месеца.

# 151
Рея  spoko spoko spoko зная, че каквото и да ти кажа няма да е намясто и няма да стопли сърцето ти Sad
Просто знай, че сме с теб, прегръщаме те, тук сме когато имаш нужда да споделиш Hug
Надявам се скоро пак да имаш добри новини Praynig Praynig Praynig

ARGHT ранния скрининг, комбиниран с добър ФМ преглед е наистина добра гаранция за здравето на плода. Аз също правих ранен БХС 11-14 седмица, и после една ФМ 15 седмица, 28-ма ще правя втора ФМ - така ми препоръчаха.
Истината е обаче, че амниоцинтезата е единствения сигурен метод за отхвърляне или недай боже доказване на хромозомни аномалии и БХС и ФМ са много добри методи, но винаги има възможност за отклонение в резултатите при едното или за нещо недовидяно и недопреценено при другото. Самата амниоцинтеза крие нищожен наистина риск за развитието на бременността, но всеки сам преценява дали да се подложи на нея.

# 152
Регенце, и аз искам да ти благодаря за изчерпателната информация за теста за овулация!  Hug Много ми помогна, ще питам, ако имам по-конкретни въпроси.
Бъни, на тестовете пише меду 10 и 20 ч. да се правят, така че след работа може.

# 153
Тестовете поне аз ги правех към 18.30 - просто тогава се прибирах от работа. Иначе в 16 часа не винаги е удобно - обикновено човек или е в движение или на работа или и двете.
Най-важното внимавайте с приема на течности преди това, аз дълго време не можех да хвана ОВУ - защото се наливам с доста води и чайове през деня, но след два месеца фоликуметрия и доказано ОВУ - вече започнах много стриктно да правя тестовете и наистина са точни. Колзвах Клиъл ОВу - тези, които са в пакетче по 5 + 1 тест за бременност.

# 154
Лека нощ на всички   bouquet
Рея, много искам да ти дам от моята вяра и сила, пиле  Praynig Hug Praynig
Лека нощ!!!

# 155
  • там където мога да си закача хамака
Рея  Hug Hug Hug с теб сме.

# 156
Добро утро   bouquet Heart Eyes  bouquet
Друго си е, когато вляза тук и Danito вече да е казала тези думи  Rolling Eyes Нищо сега моите ще посрещат хората  Hug
Желая ви спокоен, усмихнат и изпълнен с вяра ден  Grinning Heart Eyes Grinning

# 157
Момичета и момче, тези дни не съм много активна тук, в  luvbed също, за съжаление само в работата.  Sad
Рея, много съжалявам, мила! Прегръщам те и ти пожелавам час по-скоро да се съвземеш от случилото се!  Heart Eyes  Hug
Регенце и ARGHT... , благодаря ви за информацията относно изследванията.
Бъни, за обяснението за ползването на ову тестовете слушай Регенцето. Преди време и на мен го беше обяснила, мисля че е супер точна.   bouquet
Накрая нещо доста наивистично, но мен лично ме развесели. На една приятелка сестра и работят за второ и не се получавало вече година, та отишла на гледачка. /ама много сме глупави тук, по лекари ходим, а хората на гледачки/  bambam Последната препоръчала много секс повреме на пълнолуние. И понеже утре е, действайте!  Joy
Хубав ден!  Heart Eyes

# 158
Здравейте!
Реге, ето тук прочетох за МД-Варна,но за жалост инфото е от пред 3 год #Crazy
http://bglog.net/bebelog/8754

# 159
Fior-че, такова "изкукало" и бременно  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green
Никъде не се споменава Майчин дом - Варна  Naughty Лафът е "Майчин дом - София  и  Варна". Къде във Варна?!? Не става ясно dontknow Явно авторката не е разполагала с инфо и без да иска го е написала леко объркващо.
Най-важното е, че няма значение, къде се прави изследването. На много места могат да ти вземат кръв и също там ще ти съобщят резултатите. Дали с помощта на Майчин дом-София или Терапията-Варна, за теб няма никакво значение  Hug Mr. Green Hug

# 160
  • На планетата Земя
Здравейте, сладури!

Желая ви приятен пролетен ден! Чета си ви редовно, но гледам много да не пиша, че иначе ARGHT няма да може въобще да вземе думата.  Mr. Green Споменавате изследванията. Понеже аз по стечение на обстоятелствата с щерката съм минала през амниоцентеза, ако някой го интересува нещо, да пита без проблем, казвам си всичко.

РЕЯ, прегръщам те!  Sad

# 161
ARGHT... ,добре де,защо се заяждаш с мен сега? Crossing Arms
И на мен не ми стана ясно къде във Варна?
Айде стига по темата,няма да се обаждам повече,че и без друго явно не попадам на точните места с точното инфо Peace

# 162
Моля, моля  Crossing Arms Тук с _re_ge -нцето сме точно бюро справки...Как да не си попаднала на  точното място с точното инфо  Sad
Ами иначе аз съм такъв  Blush - най-много се "заяждам" с хората, които ме радват  Hug Heart Eyes Hug
И да си ги нямаме такива "няма да се обаждам повече". То ако можеше така, къде щеше да му отиде края. И без това само една "телефонна любов" ни свързва тук. Сега и без нея да останем   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163
Добро утро и от мен.
Нямам кой знае какво настроение днес.Не нам защо Rolling Eyes.Искам вече да се приготвям за Великден ама работа ме чака #Crazy
Аз пак да питам за тази Фоликуметрия - всеки ден на лекар ли се ходи newsm78.Много съм проста - пък уж всичко прочетох на теория.Прочела съм дръг път ooooh!.Елементарни неща не знам Embarassed Embarassed Embarassed

# 164
Добро утро!
Рея  Hug те силно. Страшно много съжалявам. Думите са излишни. Като си готова сподели, не че ще ти помогнем, но поне ще ти олекне.
Бъни и аз мисля, че ще се оправиш с тестовете за овулация. В тях има много хубави обяснения. А и Реге е много изчерпателна. Тя е нашата енциклопедия. Аз лично съм ползвала и от двата вида. А относно фоликулметрията не съм много запозната. Миналата година щях да я правя, но когато ми се падаше да отида за мерене трябваше да заминаваме на почивка и аз не отидох.
И друго да не забравя да ви кажа. Чух вчера по телевизията, че днес ако си пожелаем нещо щяло да се сбъдне. Така че пожелавайте си пък дано се получи  Praynig.
Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт