Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Мили мои ненагледни, нещо ни обедня на посещаемост темичката, тези дни не ни посещават разни личности като Мили Ванили, Деми, Никол,Норчето, Данито мълчи също...угрижени ли са , заети ли са, дано поне са здравословно добре.

Зазолинче , има една клетва по варненско- майстор да ти влезе в къщата. Предполагам че сега 100% разбираш що е туй и какво животно е. Перденцата не ги взимай навътре, приеми ги като временно решение. Трудно е на парче да избираш нещо , което после ще се разгръща на големи площи и затова понякога се оказва че действителността и представите ни се разминават. Закачи ги, поогледай се, посвикни и всичко само ще ти покаже как да действаш за по-нататък. Ако няма свикване значи са за смяна, ако престанат да те дразнят- значи ще ги подновиш след 3-4 години. За документите от фондацията - ама много трудна ситуация. Трудна от гледна точка на това че се запътваш нанякъде а после изведнъж попадаш в задънена улица. Лоши са такива неразбирателства в една двойка. Проблемът е, че мъжете понякога казват 'добре де" - само за да се отърват от нас, а после обръщат всичко с главата надолу. Аз лично уважавам половинката ти за неговото решение, но не съм съгласна че ти е дал зелена улица а сега те полива със студен душ...

Мишанче- адски умни думи, озаряващи, но все пак бих предпочела да имаме по малко паданици че вече всички сме в синини.

АРХГ - честно да ти кажа не съм съгласна с двата месеца изчакване. Аз на ваше място бих изчакал три. Знам че ви е трудно а се стърпите, но понякога търпението се възнаграждава ( ето тук малко звуча като с религиозен уклон но го нямам в предвид ) Бременността ви е била напреднала и си иска възстановяването.2 месеца дават изчакване на кухо яйце а то е светлинни години от вашата ситуация. Мисля че бих намерила зърно оправдание за думите на лекарката- не предполага че следващия път ще стане от първия път. Тя обаче не е наясно как си психически подкован ( от нас ) и физически подготвен ( от тенис, ролери и сухи тренировки )...

Ванхорене ненагледна - искам всички тук да знаят че не агитирам за  БХС нито за амниоцентеза- агитирам за информиран избор относно  бременността. Подчертавам ИНФОРМИРАН. Хубаво е човек да има струпано всичко на едно място, чете - решава,  а не като мен да сбира всичко по трохичка. Човекът е човек защото е мъдър да се учи от опита на другите и да го прилага в своята конкретна ситуация.

Лени рядко се появяваш но благодарности че не ни забравяш. Дано коремчето се носи леко.

Всички други - малки и големи - целувки и пожелания за лека вечер

# 181
Регенце много работа ме е натиснала, младежа и той вече си иска своето  Embarassed и се налага да почивам в свободните мигове повечко, сега дори съм активна по форумите, защото батковците са на лагер до петък Heart Eyes
Но иначе първото място, на което влизам в бг-мамата сте вие  Hug и винаги чакам добри новини Praynig Peace
ARGHT при бременност прекъсната над 12 седмица обичайно е добре да се изчака минимум 3 месеца. Послушай докторите - прави са. Възстановяването е важно нещо - графа горчив личен опит, в някоя от предните теми бях дала линк към мои стари писания в сайта на "Зачатие" - точно сега не искам да ги търся \ суеверие\ но наистина те съветвам не избързвайте. А иначе знам колко много искате още утре да върнете радостта и очакването - познато ми е Hug
За хламидията сега видях, че си писал - ами така е защото сте попаднали на търгаши, аз като питах дали да си правя кръвни изследвания за хламидии лекарката от кабинета по стерилитет ми каза, че според нея това е напълно излишен разход и че единствените достоверни и истински изследвания са само тези проведени в специализиран кабинет - при тях от жената се взима натривка от влагалището, от мъжът се иска урина в контейнерче от стерилна урина. Стават за около седмица.
Пак ви прегръщам, но май ще полягвам вече  Hug

# 182
Лени Hug
всеки път като се сетя за този твои пост и ми се насълзяват очите. По-добре АРГХ да не го чете а само да ни послуша...

# 183
  • София
Благодаря ви,мили мои, че оценявате моето момче. Наистина е така. Той работи толкова много, пътува постоянно, има сто неща на главата и пак е винаги мил и внимателен с мен. А аз понякога, като яхна метлата..... чак аз не мога да се понасям. И наистина решихме, че няма да подаваме документи за фонда. Не че ги копаем парите, но все някак ще се справим. Дано, и Бог да е с нас!  Praynig
Таня69, на мен ми се обадиха от клиника Щерев, аз съм тяхна пациентка. Те са подготвили всички документи, казаха че само едно FSH  трябва да пусна и да снимаме личните си карти, всичко друго било готово. Не знам за клиниката в Плевен как строят нещата. В Правилника за работа на фонда пише, че само клиники, които са регистрирани и одобрени за такъв вид дейност могат да участват. Ако искаш, прочети правилника, публикуван е в Държавен вестник, брой 21 от тази година.
Lennyh, не се претоварвай мила.  Hug
ARGHT, радвам се че пред вас се открива ясно небе, и то скоро. Най-важното е да сте емоционално отпочинали. И не се навивайте, че ще стане от първия път, щото да няма после разочарование. Не че не ти го пожелавам още от първия изстрел да улучиш......  Wink
Сега май е време за лягане, че утре пак се очертава един ден.......  #Crazy

# 184
Ах, ах, ах, девойчета  Hug Heart Eyes Hug Ама четете, какво точно пиша  Mr. Green Вие от загриженост за нас направо "налитате" да ни удържате юздите  Laughing То и аз съм го написал съвсем неясно  Blush и сега ще поясня: Днес ни казаха да изчакаме ОЩЕ 3 месеца и ние се примолихме да са само  ОЩЕ 2. С тези 2 месеца общо от кюретажа до зелената светлина ще бъдат почти пълни 5(пет) месеца. Май е достатъчно  Mr. Green А и ние знаем, че вероятността да стане от раз не е кой знае колко голяма и първия опит от сега го броим за полусуха тренировка  Crazy Не прибързваме. И двамата сме на мнение, че би било безотговорно от наша страна.
Да знаете, че много ви слушам и няма да проявявам никакво своеволие  Blush Heart Eyes Mr. Green

...Проблемът е, че мъжете понякога казват 'добре де" - само за да се отърват от нас, а после обръщат всичко с главата надолу...
Blush Blush Blush Единсвената причина да има търкания в нашето гнезденце е точно тази. Ама да знаете, колко е весело, когато всичко е с главата надолу  Hug Crazy Hug Някак си атмосферата става творческа и богата на емоции, паника и интересни скоростни решения  Mr. Green Красота... Joy Joy Joy Иначе за какво сме ви, ако не ви създаваме такива неповторими преживявания newsm78
Такаааа..."накарахте ми се" за днес. Мога с чиста съвест да си легна.
Лека нощ, девойки Hug Heart Eyes Hug
Лека нощ, Рея  Praynig Heart Eyes Praynig

# 185
Честит Рожден Ден, Лени!  newsm59

Желая ти на първо място здраве и спокойствие! Радост и обич да сгряват сърцето ти, безброй прекрасни мигове да топлят душата ти, красиви мечти да се сбъдват!  И винаги да се намира кой да ти се усмихне и да ти поднесе цвете! Heart Eyes Hug

Мили момичета и момче, добро утро!  Heart Eyes
Зазолинка, мъжът ти е изключително благороден човек!   bouquet Дай Боже добрината да ви се върне по най-хубавия и желан начин!
_re_ge, благодаря ти за всички усилия, които полагаш, за да ни информираш адекватно!   smile3525 Оценявам ги много високо, защото в морето от информация, което ни залива, не е лесно човек да се ориентира понякога. А още по-специални благодарности за обясненията за теста за овулация...

ARGHT, приятелю, слушай тука запознатите!  Laughing
Рея, ще си мисля за теб днес!  Praynig

Хубав ден на всички ви желая!  newsm51

# 186
Честит рожден ден Лени бъди жива,здрава и много щастлива.Бъди винаги усмихната и все така отзивчива. newsm51 smile3525 newsm51

# 187
Добро утро на всички! Рея днес непременно ще ти стискам палци всичко да мине и се надявам това да не те обезкуражава...като вече минала по този път мога да ти кажа,че въпреки подкрепата , която получаваш ако ти не се вземеш в ръце няма кой да го направи заради теб...Желая ти смелост и горе главата момиче!!! Лени,миличка честито!Да си здрава,обичана и много щастлива   bouquet Младежо, ти си един разумен човек и отново го доказваш .Времето за "почивка" не е много , но това чакане ни смачква понякога.Пожелавам ти търпение последван от бърза добра новина!Зазолинке,мъжът ти наистина е чудесен и аз оценявам жеста му към непознатата жена,на която не отпускат кредит за бебче,защото не е изплатила предния....представяте ли си ако тези,които биха могли да се справят финансово отстъпят правото си на тези , на които им е по трудно финансово....ми щяха да се появят два пъти повече бебета...Регенце ,тук съм здрава съм ,но работата ми не позволява понякога да се отбивам...Постовете ти са много полезни и ти благодаря ,че отделяш толкова време да ни обясняваш всичко.
А сега за мен....моето щъркелче 13,5 не пристигна на адреса и този месец ,макар че се луташе цяла седмица ,затова ако намери някоя от вас от сърце ви го преотстъпвам и си заплювам 27-мият него да не ми го пипате...Бъдете здрави и лек ден!!!

# 188
Лени миличка  Hug Hug Hug и много   bouquet  bouquet  bouquet и още повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes в този прекрасен за теб ден.Да си жива и здрава и силно ти пожелавам сбъдване на най милата ти мечта Hug.
Зази мъжът ти е  Peace.И вярвам, че тази добрена ще ви се върне както писа caritas
ARGHT... гледам ,че си изпълнен с ведро настроение.Само така Peace
Странни неща ми се случват на мене.Ако теста не беше отрицателен шях да си помисля че Heart Eyes, но не.
Нещо здравословно е да му се не види Confused.
Само да не трябва да отлагаме пак Cry Cry Cry

# 189
  • Манчестер
Здравейте, мили другарчета  Hug .
Не съм ви забравила, нито съм спряла да ви обичам  Hug ...В неделя компютъра ми се скапа  hit ...както си работеше, изведнъж изгасна  Sad . От вчера сме с нов  Heart Eyes , ама то едни инсталации, като се почнахааааа  Whistling до 1.00ч. през нощта  ooooh! . А, на всичко отгоре стягам куфара за Амстердам, че днес следобяд ни е полета и ще се върнем в понеделник. Не обещавам да се включа, но ще опитам. Затова пък ще се постарая за богат снимков материал  smile3503

Сега не знам от къде да започна  Tired

Рея... Рея...Рея   smile3518  spoko . Няма думи на този свят с които да опиша, колко много съжалявам и колко много ме боли  Cry Cry Cry . Знам че ти си по-силна и ще се справиш. Ако имаше начин да ми дадеш част от болката която изпитваш, бих я взела  spoko .....

Зази, мъжът ти е невероятен човек....да го нацелуваш от мен  newsm03 Както казва Каритас "Тази добрина, ще ви се върне много скоро  Peace Praynig" Аз вярвам в това  Peace Hug

Кръстник, три месеца са нищо....Ей сега ще минат неусетно, ще видиш  Hug Hug Hug newsm53 Ама и ти с тия изследвания  ooooh! ... защо всички търсите причини  newsm78 , който търси намира Peace ...ама и аз една глупава  ooooh! ... от глупава по-глупава  ooooh! ....Та едни ден казвам на милото "Ако не стане до 6 месеца...отиваме на лекар Peace " .. А той  ooooh! " Глупости, трябва да минат две години и тогава. А, ти спри да го мислиш и то ще стане...Само два месеца са минали и ти се отчая. Когато стане , тогава  Crossing Arms" ...малееее  #Crazy Олимпийско спокойствие  Tired Две години  ooooh!....

Лени, Честит рожден ден  newsm51 newsm59  Gift Tada Да си жива и здрава и много...мнооогоооо щастлива  Hug Hug Hug

Гушкам ви всички, Бъни, Ванхорне, Цвети, Реге, Никол, Лени, Каритас, Мишанка, Прасковка, Кюбит, Рослем, Фиорче, Данито, Ифче, Пуканче, Зази...и всички които пропускам  Hug Hug Hug Hug
Отивам да се стягам, че ако забравя нещо, ще  smile3511 

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕНИ!!!

newsm67                ura              ura              ura                newsm62

Да ти е лек полета, пиле и само през красиви и щастливи места!!!

bouquet bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
  • София
Лени, честит празник мила!  smile3525 Бъди жива и здрава, както и хората, които обичаш! Пожелавам ти много усмивки, не само в днешния ден, и сбъдване на голямото желание - живо и здраво бебе! Ей, как ме е яд сега, че не мога да слагам картинки тук.  Щях да ти постна една хубава пролетна, пълна с енергия и слънчево настроение.  babydust7
Мили, приятно изкарване в Амстердам.  Grinning
Рея, мисля за теб.  Hug Дано това е последното изпитание.

# 192
Лени,честит рожден ден!!!
Бъди много здрава,щастлива и обичана!

# 193
Lenny, слънце, Честит Рожден Ден! Ще използвам едно руско пожелание, което получих преди години. Моля те да го приемеш с чувство за хумор Praynig Будь здорова как корова, плодовита как свинья, даровита как земля! Като го написах и аз се втрещих от звученето, обаче ми хареса това за здравето и плодовитостта. Както и да е, пожелавам ти много, много любов от твоите хора, малко късмет, но в подходящия момент и страшно много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Ехооо-оо! Къде са момичетата с почерпките? Имаме рожден ден, купона тече с пълна сила, а нямаме на масата едни шоколадови бонбони. Ще се изложа, иначетакава трапеза щях да ви спретна  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт