Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Този път аз съм се постарал - чакаме само рожденничката и купона започва  Hug Mr. Green Hug

# 196
Хайде аз ще свърша тази работа с бонбоните:

Харесах една друга картинка, ама тя беше такава, че на мен ми потекоха лигите, а тук има и бременни все пак, да не прекаляваме. Wink

# 197
  • София

Ееее, успях най-накрая. Това е специално за рожденичката!
caritas, благодаря ти, че ме светна. А от твоите бонбони и на мен ми потекоха лигите.....  Heart Eyes

# 198

Здраве, любов и сбъднати мечти stork-boy stork-girl

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 14:58 от dudence

# 199
 newsm62 Ей такъв рожденик да бъдеш  Hug
Масата ти сложена, бомбоните нагласени, цветя и атмосфера дал Бог ... само да се появиш и да обираш овации  Mr. Green
Но си мисля - абе не сме ли ние тия, които трябва да се разхождаме наляво-надясно с пълни усти и доволни физиономии  newsm78
Не съм присъствал на кой знае колко Рождени дни в живота си, но съм останал с впечатление, че точно рожденика трябва да е най-сгърчения от приготовления и изнервен от пълната безредица въпреки старанието му. Дано тази наша груба намеса в традициите не развали настроението на Лени  Crazy

# 200
Тъй като рожденичката е специално издание (две в едно) Heart Eyes, мааалко попроменихме традициите. Laughing

# 201
  • София
О, рожден ден си имаме днес!  Grinning Ето ме и мен!

Честит празник, мила Лени! Бъди жива и здрава, много обичана, и много щастлива жена!

Банда, обичам си ви, но като ми падне пердето се въздържам от писане... Скоро ще се върна в редиците!  Hug Hug Hug

Рея, миличка, и тук  Hug Hug Hug

# 202

Банда, обичам си ви, но като ми падне пердето се въздържам от писане... Скоро ще се върна в редиците!  Hug Hug Hug

Това все едно аз съм го писала  bouquet
Лени, честит рожден ден и от мен!  bouquet

# 203
...мааалко попроменихме традициите. Laughing
Няма лошо - аз съм за. Още повече древните римляни са казали:
Barba non facit philosophum, което за да не мъчим непросветените, в превод означава:
Почерпката не прави рожденика  Joy Joy Joy

Ха, такааааааа ... и някой липсващи "мутри" се появиха  Hug Heart Eyes Hug
Ама искам да им кажа, че да "ти е паднало пердето" е основно изискване за да си член на тази банда  Crazy Mr. Green Crazy

# 204
Alcho, Прасковке  Hug Hug Hug радвам се да ви "видя" на купона! Хайде, оправяйте гемиите и обратно в кюпа. ARGHT, Caritas, страшни неща сте сложили  smile3508, вече сме ready, кой ще каже някой виц newsm53

# 205
... вече сме ready, кой ще каже някой виц newsm53
Аз не мога - знаете ме какъв съм притеснителен  Blush Blush Blush Mr. Green
Ноооо...за това пък ще ви представя гостмузикантите на вечеринката:
Надявам се изненадата да е приятна

Ленииииииии...веселбата започна, къде си   bouquet Heart Eyes  bouquet

# 206
Ленииииииии...веселбата започна, къде си   bouquet Heart Eyes  bouquet

Ей, нетърпеливи мъже, ейййй  Joy
Споко де, може  пък Лени да е замислила някоя изненада... Току-виж изскочила от тортата  party023 newsm81

# 207

Ленка да си жива и здрава. Живо и здраво бебче и мнооого щастие.   bouquet   bouquet   bouquet

# 208
... Току-виж изскочила от тортата  party023 newsm81

Къде, къде   261uu  261uu  261uu  261uu
 Blush Еййййй dudence такова...няма да ме стряскаш така  Crazy

А nikol, къде е и тя ще изтърве празненството  Sad Хайде да не ви изброявам един по един ... появявайте се...

# 209
Миличкиии, толкова ме трогнахте  Hug Hug Hug Hug Hug
Направо не очаквах такъв купон Blush Embarassed
Благодаря ви от все сърце и на тази прекрасен за мен ден си пожелавам да видя всички ви щастливи и усмихнати със сбъднати мечти - това ще ми е най-големия подарък, така че не ме карайте много да чакам  Hug Flutter Flutter

Оххх сега ви допрочетох  Joy Joy Joy наистина сте невероятни - Дуденце откъде такава торта да намерим само, че да мога и да изскокна от нея  Joy Joy hahaha bowuu с тези ми размери, трябва да е като стадион поне  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 18:48 от Lennyh

Общи условия

Активация на акаунт