Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Нещо не ми се спи и реших да ви попрегледам, че вчера не можах да вляза във форума. Така че  ARGHT... този път те изпреварих.
Зази относно въпроса ти за пожеланията го чух по телевизията. Даже същата вечер го повториха и по новините, то те си спомнян нещо беше като вярване на евреите. но не съм много сигурна. А иначе имаш невероятен мъж. Това е толкова благородна постъпка, която много малко хора биха я направили. Имаш късмет с този мъж и ти пожелавам от сърце да имаш късмет и със сбъдването на най-съкровеното ти желание  Praynig.
Нещо май съм изпуснала купона  newsm12. Лени честит рожден ден на патерица  newsm59. Желая ти да бъдеш много здрава и обичана. От сърце ти пожелавам безпроблемно раждане и най-слънчевото бебче   ylinfant на света. А дали остана едно парченце торта и за мен  newsm78
ARGHT... радвам се че при теб има светлина в тунела  Flowers Four Leaf Clover Пожелавам ти този път нещата да се получат и да завършат с положителен край. Ти и твоето момиче го заслужавате.
Рея, възхищавам ти се и се радвам че нещата са минали безпроблемно  smile3525 Пожелавам ти скорошно възстановяване  fingerscrossed
Цвети този път теб не те изпуснах. Ще съм втора в списъка на пожеланията  nbirthday  Пожелавам ти здраве, щастие и денят да ти е изпълнен с много положителни емоции  newsm44 newsm68  ura. Нещата лека полека ще си дойдат на място с детенце.
А сега ви пожелавам приятен петъчен ден. Идват хубави празници,  така че да се настроим положително newsm51

# 226
Цвети Честит Рожден Ден
Да си жива и здрава и много щастлива.

Поздрави и гушки за всички   bouquet   bouquet    bouquet

# 227
Започвате да ме плашите, ей  Shocked Още един овен в бандата  Hug Горките ви мъже  Crazy hahaha Tired

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТЕНЦЕ!!!
 newsm67              ura             ura             ura              newsm51               newsm62

Да си красива като цвете и здрава като дъб. И щастието да е винаги на рамото ти (прилагам по-долу схема на изпълнение на пожеланието Mr. Green caritas, пеперудата е от устието на Места в Гърция  Wink )

На останалите девойчета - Добро утро!!! Стягайте се и днес е купон при нас, а тепърва предстоят празници   bouquet Heart Eyes  bouquet

# 228
Днес имаме още по-голям късмет с гостуващите на веселбата музиканти  Mr. Green

Everybody Needs Somebody To Love - The Blues Brothers

Хайде обувайте си пантофките за танци  Joy Joy Joy

# 229
Честит Рожден Ден, Цвети!  bigdance2 Tada

Желая ти най-вече здраве, всичко останало се урежда. Simple Smile

И днес голям купон ще става тук, явно направо ще прелее в идващите празници. Хубав ден на всички ви желая!   smile3525

# 230
Хайде на кафето, народе! Може да си изберете с каквато картинка искате.  Heart Eyes
Сега се върнах да ви прочета.
паполино, благодаря за свещичката! Аз туй абатство за съжаление го видях само отвън, надявам се някой ден да поправя пропуска. Искаме снимки на лалетатаааааа! За компенсация на липсващите патици!  Simple Smile
Бъни Hug Дано не е толкова тежко положението... Praynig
Рея, добре че леко е минало всичко! Желая ти да запазиш куража и силата, за които ти свалям шапка!  newsm51

Хайде, идват хубави празници, става ми едно такова маааалко по-леко на душичката... пък и днес е петък... радвайте му се от сърце!  Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:25 от caritas

# 231
Честит рожден ден,Цвети!!!
Много здраве,щастие и сбъднати мечти!!!

Специално за теб!!!

# 232
Честит рожден ден и от мен Цвети!!! newsm51 newsm51 newsm51 Пожелавам ти да си здрава,обичана и бързо да изтрезняваш ,че след  ден ,два пак празник - имен ден имаш...
На всички останали от бандата весели празници и прекрасни емоции през почивните дни... thumbsup

# 233
Хайде на кафето, народе! Може да си изберете с каквато картинка искате.  Heart Eyes
Пу аз мен това с пеперудката.
Честит Рожден Ден Цвети! Бъди здрава, щастлива и обичана  newsm59

Аз днес смятам да се поразшетам малко из къщи  newsm79 clean clean, че през последните два месеца повечето ми шеташе моето момче, ама то мъж да ти върши домакинската работа  smile3511 Ни най-малко бих искала да засегна някого тук  hahaha. Те присъстващите правят изключение  Joy Joy Joy
Довечера ще намина да проверя как е минал денят ви.  Hug

# 234
Хъни-Бъни-ииииииии...къде са сладките за Рождения Ден?!? Хайде, че от вчерашния ми остана само една мизерна бисквитка  Blush

РеяBlush нямам какво да оспорвам, но не е ли добре още малко да попогърчиш половинката, докато си починеш и намериш сили не така  smile3511 , а така  newsm62 да приемеш последствията от неговия денонощен труд по почистването  newsm78

# 235
ARGHT, вече ще се обидя! Аз не че съм кой знае каква готвачка и естествено, че не мога да се меря с Хъни-Бъни, ама бива ли така да ме пренебрегваш!  Laughing
Нооо, понеже не съм злопаметна, вече ми мина и ето:

# 236
  • София
Честит Рожден Ден, Цвета! Удивително е колко бързо се впуснахте в ежедневието в Англия. Пожелавам ти малката да свикне бързо с вашето темпо, да се чувства щастливо дете и съответно ти също да си много позитивна! Весел празник!

Хубав петък на всички!  Hug

# 237
Цвети,
Честит рожден ден миличка!!!!
Желая ти много обич и слънчево настроение!!!
Пожелавам ти да видиш много от мечтите си през тази година и да откриеш нови!

Рея почивай повечко, не се втурвай сега веднага да оправяш къщата, време има  Hug Hug Hug

Започвате да ме плашите, ей  Shocked Още един овен в бандата  Hug Горките ви мъже  Crazy hahaha Tired

И всичко туй да го каже един Телец  Crossing Arms Crossing Arms просто имаш късмет приятелю, че симпатиите ни към теб са доста силни, пък и нали си официален координатор на щъркелите, иначееее сериозно бих се засегнала след такова отношение към най-хубавата зодия  Flutter Mr. Green
Хубав ден милички и прекрасен Цветен уикенд!

# 238
Малеееееееее какъв купон се заформил тука.
Пак имаме рожденник Hug Hug Hug.
Цвети миличка  newsm51 newsm51да си жива и здрава и много щастлива.Да получаваш много любов  love001  love001  love001 и късмета да не те напуска никога Hug Hug :hug
Какво не направихте мене с тия сладки бе хора ooooh!.
Ето ви.Изберете си.

Иначе да ви успокоя.Ще се оправя.Не са чак толкова зле нещата надявам се.
Ще видим като отида при доки какво ще каже - ще се почака ли заради приема на лекарства, какви лекарства ще си пият и т.н.
Няма да си преотстъпвам щъркела Heart Eyes слъшам и изпълнявам.
Разбрах ,че куриерите на ARGHT са специална порода и екстра качество.И за Рея ще има.Така ,че съм спокойна.
Лек и усмихнат ден на всички ви приятелчета Hug Hug Hug.
Много обичам Великден и се старая настроението ми да е на 6.
Подхвана ме и Козуначената треска ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:47 от Бъни

# 239

Много здраве, много любов, безброй слънчеви мигове и усмивки, усмивки, усмивки...

newsm59

Общи условия

Активация на акаунт