Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Цвети, Честит Рожден Ден![/size]
Пожелавам ти много здраве, любов и едно голямо щастливо семейство! Весел и хубав ден!
Бъни, усещам тъга в теб. Дано нещата при теб са нещо леко и да премине изцяло след кратко лечение Praynig Praynig Praynig
Давай го разсейвателно и гледай да не мислиш. Радвай се на празниците и се развихри като една страхотна козунакоправачка (каквато си в същност!) Ще се радвам от сърце скоро да те видя в обичайното ти ведро настроение!  bouquet
Рея, ти си цял герой! Държиш се наистина мъжки, възхищавам ти се! Има какво да дадеш на едно бъдещо детенце - твоя дух, затова съм сигурна, че един ден ще се получи!  bouquet
Argh, направо си неоценим като присъствие за нашата компания Heart Eyes. Юли си е лятната отпуска, а по статистика най-много бебета се получават тогава (ако знаеш какво става в родилните домове 9 мес. след летните отпуски - рекорди, рекорди!). Вие сте на морето, знаете, а ако курортите знаят какви резултати се получават, познайте какви щяха да са им рекламите Laughing

# 241
...а ако курортите знаят какви резултати се получават, познайте какви щяха да са им рекламите Laughing

Малии, Мишанке, тази идея, ако не е гениална ей ме на  Mr. Green Честно, ако бях един Летен Курорт веднага щях да ти платя луди пари за правото да я ползвам. Иначе ние точно тогава се каним да ходим в Гърция на о.Самотраки и Халкидики  Mr. Green Ама и техните рекламни агенции не са такива гении като теб  Hug Heart Eyes Hug

# 242
Здравейте и от мен!
Колкото пъти вляза, ме зареждате с настроение, благодаря Ви, на всички и много   love001
Мен щъркела ме прескочи и този месец Sad, а имах такова предчувствие, но уви  Cry...Утре трябва да ходя за изследвания преди ин витро процедурата, малко ме е страх, е май доста, но много се надявам и моля  Praynig
Вчера си мислих, че нямам късмет или, че само лоши неща ми се случват и бях се отчаяла много, даже тази нощ почти се бях отказала, но тази сутрин станах с надеждата, че всичко ще се оправи и заради моето момиченце, което е ангелче и може би чака да се върне при мен, трябва да продължа да се боря...

Приятен и слънчев уикенд, на всички  newsm03

# 243
... малко ме е страх, е май доста, но много се надявам и моля  Praynig
...заради моето момиченце, което е ангелче и може би чака да се върне при мен, трябва да продължа да се боря...

И ние с теб, пиле. Молим се  Praynig Няма да обръщаш внимание на страха. Няма как да избягаме от него, но точно той да ни определя живота  Naughty НЯМА КАК ДА СТАНЕ  Naughty

Не искам да влизам в богословско-философски размисли и още по-малко спорове. Само искам да споделя с теб, че за себе си съм убеден, че си абсолютно права за момиченцето си  Praynig Моето разбиране по въпроса поради различни причини е подобно на твоето  Hug

# 244
Цвети честит рожден ден бъди жива и здрава и много щастлива.И аз днеска съм рожденничка но нещо не ми е до това .От вчера съм се вкарала в един филм заради токсоплазмоза.Не че съм си правила изследвания.Но тъи като на двора има наши и съседски котки вече съм в шок и паника.Не че ги пипам.Но в градината има салатки и зелен лук от които съм хапвала на салатка.Естествено че са мити но все пак знам ли......И сега като съм решила че може да съм прихванала нещо и недай си боже нещо да се случи на бебка изпадам в паника.
Извиняваите за поста.Можеби другата седмица ще си пусна изследвания но до тогава сигорно ще изперкам.

# 245
Привет от мен!  Hug  Hug  Hug
Много ми е мъчно, че тази седмица не мога да се включвам, но работата ми дойде в повечко. Май Зазолинчето беше по едно време в подобна ситуация – 3 търга готвим, 2 колежки липсват по една или друга причина и лудницата е пълна.  #Crazy В малкото време, в което успявам да надникна, не смогвам да ви изчета, пък какво остава да се включа.  Sad
Радвам се, че има купон, страниците са пълни с цветя, бонбони, торти, кафета...от хубави, по-хубави /с вас диети не могат да се пазят, ама имайте милост към бременните поне/  Laughing  Благодаря ви, СУПЕР СТЕ!  Peace
На Лени със закъснение честит рожден ден и сбъднати мечти!
На Цветето честит празник!
На всички весели празници тези дни – утре е Лазаров ден, в неделя за едни Цветница, за други Великден!   bouquet
Уххх, че хубаво! Наслаждавайте де на пролетта и хората около вас! Обичам ви!  Heart Eyes

# 246
Ифче какви са тия панике бе Naughty.Я недей така.
Всички дето сме с градини и ядем марули дето се разхождат котенца да не сме умрели.
Миеш внимателно всичко листо по листо и това е.
Щом зеленчуците се измиват внимателно и се спазва строга хигиена страшно няма Hug.
Престани да се тревожиш Hug
Ако искаш прави си изследване за успокоение, но моля те не се вкарвай в излишни филми. Я гледай по ведро.Днеска имаш празник  bouquet  bouquet  bouquet.Да си жива и здрава и ти предлагам разходи се.Времето е прекрасно.Позабавлявай се.Изяш една шоколадова торта огромно парче за настроение Hug Hug Hug.Хайде довечера те искаме да се включиш по ведра преди лягане Heart Eyes
Мило Танче ние сме с теб Hug.Само това можем да ти предложим, но вярвам положителната енергия на толкова добри хора тук ще ти помогне да преодолееш страха Hug

# 247
...И аз днеска съм рожденничка но нещо не ми е до това ...
Shocked Shocked Shocked Shocked
Ама как да не ти е до това?!? И то само заради (извинявай но ) изключително смешни притеснения за токсоплазмоза. if-че, това нещо не се лови току така. И ние си правихме изследване, въпреки че лекарката ни се закле, че няма как да сме хванали такова чудо. Не се шашкай излишно  Naughty
И сегаааааааааааа:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, IF-ченценценце...!!!
 newsm67              ura             ura             ura              newsm51               newsm62

И ти пожелавам мнооого спокойствие, вяра и дълги щастливи години  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Честит Рожден Ден  !
Много ,много усмивки !  bouquet

# 249
  • София
Ифче, ЧРД, мило! Да си жива и здрава, и много, ама много по-спокойна! Наслаждавай се на бременността си, периодът на очакването е толкова хубав! Ще видиш един ден като гушнеш бебчето си как сама на себе си ще се чудиш, защото си изпълвала дните си с толкова тревоги. Хубав празник довечера!

Ама виж какви сладки същества са котенцата... (Аз ги обожавам, като малка спях с тях, токсоплазмозата хич не е за мен, не ме хваща, а и за теб не е, така че споко!)  Hug

# 250
Еееее ама ние овните май наистина сме болшинство.
Ифче, честит празник мила  newsm67. Бъди здрава и щастлива. И горе главата какво си се ошмулила. Недей се вкарва в никакви филми и не мисли все за лоши неща. Стегни се и си изкарай един чудесен рожден ден. Все пак това събитие е само веднъж в годината.
Ама ние тази тема така сме я подхванали, че вече върви към своя край, а все още нямаме нито една  Misc Bomb
Хайде края на работния ден наближава  smile3558. Весели празници   love001!

# 251
  • там където мога да си закача хамака
Ееййй много рожденици бе!
If-73 Честит Рожден Ден и на теб!
newsm51 newsm10  ura

# 252
Ифче,така кажи бе човек! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!. Да сте здрави! Да сте късметлии и да сте много обичани и обичащи!  bouquet  bouquet  bouquet Пиша в множествено число, защото сте двойна порция. Не се давай на такива притеснения, по време на бременността изникват всякакви тревоги и човек е склонен да се плаши повечко (аз бях точно такава!) При мен се оказа, че в 80% от случаите си беше фалшива тревога. Дръж се в положителната гама на мислите заради бебо.
То се видя, че тази седмица е празнична отвсякъде та до края. Аз утре няма да празнувам - ще работя. Това не ми пречи да чакам Лазарки и Лазари да си честитим и да си пожелаем Лазарчета. (Аз лично си пожелавам някой ден да ме споходи една малка Лазарка, че са много красиви с тези цветя и по това време!) Гушки и целувки на всички!  bouquet

# 253
Ехо бандата избутахме работната седмица newsm44 newsm44  newsm68
Пожелавам на всички ви чудесни почивни дни и  слънчева и  kiss kiss   kiss Nature Sunny  Nature Sunny  Nature SunnyЦветница Hug Hug Hug

# 254
  • там където мога да си закача хамака
Да почерпя и аз рожденниците с домашно правени сладки.

не става явно така че ето ви линк:
http://www.flickr.com/photos/37285789@N06/3429665526/

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 20:54 от papolino

Общи условия

Активация на акаунт