Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 606
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Усещам затишие преди някоя голяма  Misc Bomb Thinking!!!
Аз вчера ходих на лекар,но моя се оказа в отпуска и понеже твърдо се бях навила вече да разбера,
отидох при друг и естествено без майтап каза"повече от сигурно е,че има бременност" Naughty
4 г.с.,нормално разположена......евентуално раждане около 10.12.......това е за сега. Peace
Vanhorne ๏̯͡๏) ,аз също от няколко дни чета за БХС,ФМ,Амниоцентезата и за мен са абсолютно нови процедури,които
с бременността на дъщеря ми не бях чувала за подобни.Попитах докторката и тя ми обясни,че тогава просто ги е нямало
и са съвсем отскоро.Но са желателни.Проблема,е че все още няма добре обучени специалисти за ФМ,а БХС се прави само в София и
Варна-Майчин дом.
Лек ден на всички ви и чакаме хубави новини!!! Peace

# 121
Добро утро!
ARGHT... уж и ние се стараем. Гледаме овулации, режими, хапове  и какво ли още не, ама не става. И моят мъж вика хайде да забременееш, че малко да си почина. Омръзна му да го гоня по разни схеми както казва и  re_ge   newsm62
Мили хайде поне ти отсрами дружината. Гръмни една  Misc Bomb че гледай вече е 7-ми, а никой още не е открил сезона този месец.
Fior радвам се че при теб има хубави новини  newsm74.
Лек и усмихнат ден на всички  newsm51

# 122
Хайде на закускатааааааааааа - уф то пак обед станало бе хора ooooh!
Обещавите сандвичи от вчера.С лично замесен хляб от мене, филе Елена, масълце и маслинки.

Не се блъскайте за всички има hahaha
Малко бяхте захапали горкия ни петльо ARGHT... ама като гледам наред е вече всичко Hug.Пък тоза с кучето ако на мене ми вържат такъв номер може моя още от сега да майстори по голяма кучешка колива - за куче, за него и детето Mr. Green
То и като прочетох за тълкуванията за цигането първо буквално го приех и си викам лелеееееееее а сега ново 20 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ама Зази даде морално Joy определение на това Rolling Eyes.
Дуденце и на мен ми е боглаво миличка, ама другия месец яко работа.Да ви питам за тестовете да овулация малко инфо да ми дадете Praynig
Мишанка по въпроса за протеворечивите чувства и аз такива изпитвам и то доста често.
Хайде лек и усмихнат ден на всички Hug.После пак ще пиша.
На Ванхорне честито без шеф Hug Hug Hug.Да си изкараш един чудесен ден без нерви Hug

# 123
Мммммммммм! Абе който го може, го може!  bouquet

# 124
  • Лондон
Здравейте,
минавам бързо да кажа, че ние се приземихме всички заедно на Острова, живи, здрави и изморени. От днес съм на линия в офиса, няма време за осъзнаване и размисли Rolling Eyes
Детенце също е със собствена програма, днес е за първи път на проба в градината

Опитах се да прочета по интересните ви теми, но не успях всичко, затова много - много няма да коментирам Heart Eyes

На бременните мами от БГ да кажа хубаво да изчетат подфорума за Феталната морфология. На база моя опит трябва да се отиде на 2 изследвания (12-13 г.с. и 21-22 г.с), и само след резултати показващи висок риск за Даун от първата да се отива на амиоцинтеза.
В БГ изследването е скъпо и подтикват, ако може всички да си го правят, а то съвсем не е толкова безопасно както го представят. По принцип това е нещо, което всяка жена трябва да си реши за себе си (и детето си)  Hug Ако някой иска да ми пише на личния, събрах доста информация по въпроса

За кучетата много ме развълнувахте, аз не знам дали ще имам някога пак, както се казваше в една моя любима книжка "мразя кучетата, те умират". Имах прекрасно коли, почина на 5 г от брузелоза, и след това луда, разглезена 30 кг доберманка, която ми спа на гърба през цялото време и сменихме 2 жилища заради поразиите, които направи. Почина от старост. Не знам, да не казвам голяма дума, но мисля, че вече не мога да понасям подобни загуби Cry Може би докато детенце не тропне с краче и каже, че иска на всяка цена куче, още от сега като види някое, оставя всичко друго и се запленява изцяло Laughing

Хайде, много хубава седмица, ние ще се подготвяме за тукашния Великден, рожден ден, Цветница и т.н Празници идват, не е шега работа Laughing Освен това вече ще спим в едно легло, което е все пак добра предпоставка за добри резултати Heart Eyes

# 125
Здравейте Другарчета,

Цвети благодаря ти. Може й да те обезпокоя на лични. Искам първо да мине първия УЗ и да говоря с док. Понякога ми е едно спокойно и лежерно, но от време на време ме подгонват едни мисли, сънища, страх.
Дано малката Аннабел се е чувствала комфортно, дано свикне бързо, за да си спокойна и ти.

Бънка страхотни сандвичи, но аз бих се възползвала от хлебчето и маслинките. Мммммм

Фиорка  Hug радвам се, все пак е едно притеснение по- малко, а за БХС, ФМ и Амниото ще четем, ще питаме и най- вече ще се молим всичко да е наред.

Николче къде си мило?

caritas много готски кучо. Имам такива снимки на нашия (6м) много са сладки. Виждам, че името му е Гаро. На нашия името по родословие му е Каро. Само да не се окажем рода  Grinning

регенце къде си слънце? Като ти прочета поста и така ми става едно леко и усмихнато.

Danito, roslem, Милииииииииииииииииииииииии не се крии,

papolino като си спомня моя кокер  ooooh! разора буквално апартамента. Майка ми беше бясна, татко направи основен, ама основен ремонт. За това- в двора е най- добрия вариант.

ARGHT.. виж са...много те обичам дет ми прати щъркел чак тук, ама спри да ми се заяждаш с калинките и яйцата. Не е жълтък, а е смайли фейс.
Кога ще ходите при вождовете пак? Хайде да дават зелена светлина  Praynig

Зазинка кажи за твоите планове. Много те мисля и имам едно такова хубаво и топло усещане в сърцето ми за теб. Дори като ти пиша виждам снимките ти дето ни показа. Имам силна вяра, че ще успееш много скоро. Заслужаваш.

На всички други много гушки и лека вечер   bouquet

# 126
Е-е-е, ама днес хич не сте словоохотливи  Wink
Пролетна умора ли е? Работа? Или по- приятни занимания  luvbed?
Надявам се да е последното  Mr. Green
tzvetak, защо ми убягва тая тема за Феталната морфология newsm78. Аз ли недовиждам? Или съм толкоз скумросана напоследък, че вятър ме вее  Rolling Eyes. Може ли показателче, плийЗЗЗЗ Grinning

caritas, като каза новогодишен късмет... на благоверния вече втора година му се падат все бебета от баницата. И вкъщи, и в свекитата- все това. Ама резултат- тц  Thinking. Малко яйца ли и слагаме на тая баница, що ли  newsm78  Mr. Green

Бъни, и нашите щъркели ще кацнат- къде ще идат   stork-boy stork-girl Ама сега се правят на интересни и кой знае къде припляскват с крила Thinking.
Тестовете за овулация съм ги ползвала 2 месеца само. Взимах от тези, които са 5 в кутийка (Clear ovu ). Първият месец не можах да се ориентирам много, защото принципно съм с късна овулация, а и при мен е проблемен е точно ЛХ хормонът. И прогестеронът ми е нисък. Абе... Sick Миналият месец в два поредни дни цветът на двете чертички на теста беше почти еднакъв, но много блед (и на двете) и аз така и не разбрах на теста ли му има нещо или на мен  newsm78. Успоредно с тестовете правих и фоликуметрия и уж миналия месец я "хванахме" овулацията, ама се оказа, че не сме. Този месец не съм правила тестове- само меря тИпИтурката. Обаче и там съм една аномалия... #Crazy На последната ФМ доки каза "ей я, хванахме я пак"- ама термометърът вика  no. Да не знае човек на кого и на какво да вярва  newsm78.
Чакай, че се отплЯснах. Ти какво попита- аз какви ти ги разтягам...

Фиорченце  Hug, сега само спокойствие и усмивки!

А иначе за домашните любимчовци... Ние сме на котка, морско свинче и златна рьiбка. Това са само малка част от желанията на детенце. Иначе що зор видяхме докато минем периода, когато всяко бездомно животинче "искаше" да е наше и да си го приберем, и да си го гледкаме...  smile3555 cry#Crazy Абе който си има малко водолейче вкъщи ще ме разбере  ooooh!

Топла и спокойна вечер на всички  Hug

# 127
  • Варна
Цитат
Николче къде си мило?
Тук съм Vanhorne благодаря ти! Ами как да съм ,чакам си МЦ в четвъртък.Стискайте те палци здраво.Вече се постопли и не ми се стои хич във къщи.Мойто мило има едно село близо до Варна и два дни бяхме на селски туризъм  Joy Joy Joy.Нали сега през демокрацията така се казва. Hug Hug

# 128
Фиорче аз те забравих в предния си пост мила Embarassed.На всеки да кажа по нещо и тебе те забравих.Много спокойствие миличка.
Ако имаш възможност и в къщи да си останеш за малко Hug.Да си починеш, да се настроиш дето се вика Hug.
Лека и безпроблемна ти пожелавам и дано и аз скоро се наредя до тебе Praynig
Никоооооооооооолче как ти завидях за тази масичка и гладината с лалета.
На масичката колко добре щи и дойде моите сандвичи на открито сервирани и едно сладкишче примерно - мммм Heart Eyes
Вярно днеска малко писано.Какви ги вършите бе хора Mr. Green - дано да се трудите по предназначение.
За Ову тестовете питах да знам дали е по лесно да се ориентира с тях човек ама явно не  е  #Crazy

# 129
Бъни, за ову тестовете мислех да не се обаждам, че и аз сега прохождам в тази материя... За първи месец ги ползвам и си купих няколко кутии с идеята да почна по-рано, та да не изтърва нещо (хем си знам, че овулацията ми е по-скоро късна, отколкото ранна, ама де да знам, някой щъркел може да се е юрнал да преизпълнява плановете Wink). Та ще кажа, като / ако получа някакъв резултат (засега никакъв, но аз не съм изненадана). Важно е, доколкото знам, да не се правят сутрин и поне 2-3 часа преди това да не се наливаш с течности и да не си пишкала. И да се правят горе-долу по едно и също време на деня. Ще видим. Дано поне за ориентир в някаква степен да стават.
Аз, честно казано, се навих да ги ползвам и защото тия дни моя близка изживя големи неприятности, няма да изпадам в подробности, но ако знаеше поне приблизително кога е забременяла, можеше част от въпросителните и главоблъсканиците да й бъдат спестени.

# 130
  • Лондон
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237889.0

Линк за фетална морфология, на заглавната страница, "Как да установим аномалии и заболявания на плода"
Предупреждавам, че тона и отношението по някога са ужасни, но има и интересни и интелигентни мнения и много информация за специалисти и клиники

Чао пак

# 131
        Здравейте милички!
Минавам само да ви кажа, че аз приключих с бременеенето. Когато намеря сили ще ви пиша повече.
 Hug Hug Hug

# 132
Рея миличка  spoko Cry Hug като имаш сили ние ще сме тук и ще те чакаме. Обичаме те.

# 133
Олеле Рея, какво се случи мила,ужасно съжалявам! Cry Cry Cry Cry Cry
Недей да отговаряш сега,не се натоварвай,само искам да те прегърна и ако е възможно да те успокоя
по някакъв начин.Кураж и горе главата!!! Praynig

# 134
  • Варна
Ужасно съжалявам мила Рея. Знам как се чувстваш и бъди силна, моля те.Всичко ще се оправи. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт