Legend of the Seeker

• 22 374
  • 549
  •   1
Отговори
# 405
  • Пазарджик/Лондон
Mesaana , всичко е ок, тук повечето сме почитателки на Песента, надявам се филма да е поне наполовина добър колкото книгата Heart Eyes.

# 406
Аз също съм голяма фенка както на Песента и Колелото така и на Легендата за Търсача!! Чела съм всички книги . Обожавам тези поредици! Мноого се надявам сериала за Песента  да не ни разочарова! А що се отнася до сериала за Търсача - смятам , че книгата (както почти винаги) е по-добра! Последния епизос беше хубав ! Wink  Kissing Heart

# 407
  • София
сега Ричард вече няма да е магьосник, така ли
щото аз малко по диагонал гледах и ако трябва ще повторя, щото тая развръзка нещо не ми харесва

Сигурно ще му ги върне  Thinking
То май и в книгите му ги взимаха - връщаха ...  ooooh!

# 408
  • София
Аелис, недей да четеш тогава

да му ги връщат, че да не ходя да се разправям аз

и да си повторя - не харесвам новият
но и той е плешивеещ
и на Кейлън нещо не и отива това рокле с тези ботушета
нагоре да, ама надолу.....
цъ

май имам критична седмица /моля да не се чете като критическа/

# 409
  • София
В промото на следващата серия Калан е с червена рокля като Сестрите, изглежда по-добре.
Иначе и аз си я харесвам с бялата рокля на Изповедник.

Новият не знам откъде го изкопаха, нямаше май такъв в книгите, че и интрига с Кара май ще има  Thinking
Обаче верно е плешив  hahaha

# 410
  • София
Амидала, вчера какъв филм ме набута да гледам, изприщих се цялата ooooh!. Беше дала линк в една тема и аз го свалих - участва Еванджелин Лили. Е нема такъм филм Mr. Green, депресира ме отвсякъде

# 411
  • София
Амидала, вчера какъв филм ме набута да гледам, изприщих се цялата ooooh!. Беше дала линк в една тема и аз го свалих - участва Еванджелин Лили. Е нема такъм филм Mr. Green, депресира ме отвсякъде

Верно ли?
Аз го свалих, но нямах време да го гледам.
Мислех днес по-късно да го пусна.
Не е ли психо-трилър?

# 412
  • София
Няма нищо трилърско, повече е драмата  Mr. Green

# 413
  • София
Аз драми не обичам, но заради Еванджелин ще го прегледам поне ... пени се - не пени ...  Simple Smile

NellyR, сори  Embarassed

# 414
  • София
Аз драми не обичам, но заради Еванджелин ще го прегледам поне ... пени се - не пени ...  Simple Smile

NellyR, сори  Embarassed
Е ти пък,нищо. Аз голко такива съм изгледала, ама се натискам до край, хем не ми харесва Mr. Green
Сори за офф-а

# 415
Най-накрая изгледах снощи епизода.
И на мен не ми хареса новия търсач Sick-плешив е
Има един нов търсач, стария се връща newsm78
Сигурно ще се получи нещо м/у двамата с Кара Wink ака остане по-дълго
Следващият епизод се очертава интересен

# 416
  • Пазарджик/Лондон
Ох, той скоро новият епизод ще излезе, аз този не съм изгледала ooooh!.Дано утре намеря време да го видя този нов търсач Wink.

# 417
  • Пазарджик/Лондон
Днес успях да изгледам епизода Wink.Хареса ми, и новият търсач ми харесва като визия, нищо , че е малко олесял Joy.Мда, ако изкара още някоя серия - може и да има това- онова с Кара Wink.Следващият епизод се очертава доста интересен.

# 418
  • Пазарджик/Лондон
Има буквички за 10 епизод  newsm44 :

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=207700&hit=1

Приятно гледане, ще се пробвам и аз сега да го гледам, ако не стане - утре Heart Eyes.

# 419
  • София
Аз го изгледах вече, но ако коментираме нека всички да го изгледат Peace

Общи условия

Активация на акаунт