Legend of the Seeker

• 22 379
  • 549
  •   1
Отговори
# 420
  • Пазарджик/Лондон
И аз го изгледах, много ми се иска да кажа някои работи, но ще почакам, може някое от момичетата още да не е гладало епизода Wink.Ех, тъжно ми стана в края на тази серия, това не можах да се сдържа и си го казах Embarassed.

# 421
  • София
И аз я гледах  Simple Smile
Не разбрах само Ричард върна ли си силите/хана или не  newsm78
А накрая за следващата серия не дадоха ли промо на стара серия?

# 422
  • София
И аз я гледах  Simple Smile
Не разбрах само Ричард върна ли си силите/хана или не  newsm78
А накрая за следващата серия не дадоха ли промо на стара серия?
според мен не си го върна, защото щеше да влезе в него като светлина
А това, което го дадоха като промо е стара серия newsm78. Дано да не я повтарят пак

# 423
  • Пазарджик/Лондон
И според мен не си върна хана newsm78.Как ще прави магии сега Rolling Eyes?Наистина промото беше за стар епизод, дано има грешка някаква Crazy.Малко ми е мъчно сещате се за кой Sad.

# 424
  • София
Е то беше ясно, че не може да има двама. Какво щяха да го правят тоя. Аз така и подозирах, че ще стане и се бях настроила предварително Wink

# 425
  • Пазарджик/Лондон
 NellyR , то и за него ми беше мъчно, но имах предвид Кара - веднъж да й допадне някой, и да е за кратко, стори ми се наистина нещастна Sad.

# 426
Да,кофти стана,но все някак трябваше да го махнат,не може с двама Wink Друг ще си намери Кара Laughing

# 427
  • София
хич ми не пречите с обсъждане на негледани от мен неща, тамън се наточвам даже повече

не си върна хана, щото като свършиха кък ктискането на ръце и светкането, онази гадната имаше достатъчна сила да премахте магията, задържаща Ричард вътре
или не и е предал целия хат, ама не ми се вярва да е възможно или да знае как
или, понеже още е недосъбуден, да и е предал само част, пък нали уж е писано да стане велииик магьосник, значи може да му дойде още хан

оф, омотах се, отивам да си гледам епизода

# 428
Привет момичета,
гледах серията.
Аелист и на мен ми стана мъчно за Кара, за Лео....
Не го харесвах, ама добре си изигра ролята момчето.
В предишния епизод ми се стори, че Калан е облечена като сестрите, а тя била Ничи.
Всъщност превеждат Ничи, а аз чувам Ники или бъркам newsm78
Какво беше това старо промо, хич да не мислят да го повтарят.
Тази серия не я харесвам #2gunfire

# 429
Здравейте,момичета!Любопитно ми е имате ли си любим епизод от сериала от първия сезон  ми е първият и 18-тият,а от вторият сезон до сега ми беше интересен епизодът с онази малката  изповедничка,а на вас?Калан и Кара май ще си станат приятелки?!

# 430
  • София
Ничи е преведено в книгите, преводачът на субтитрите явно се придържа към тях.
Същото е и за морещиците, проклетниците и др.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 13:02 от Amidala

# 431
eovin,на едно мнение сме за 1 сезон  Peace
и на мен ми е любим 18 от 1-вия сезон, май се казваше "огледало"
бяха много готини като крадци Laughing

# 432
  • Пазарджик/Лондон
mery_79 , права си, не може да има двама Търсачи Hug.

possessed , омотавай си се колкото искаш, на мен ми е интересно да ти чета плетениците Joy  bouquet.

ava , дано това с промото е някаква грешка Rolling Eyes.

eovin27 , първи епизод много ми хареса, той ме накара да започна да следя сериала Hug.Мда, ще се сприятелят двечките, къде ще ходят Heart Eyes.

ava , епизода с огледалото и на мен ми хареса Wink.

# 433
Тези Сестри на Мрака са опасни!!! RageЕдната е Типол от "Стар Трек-Ентерпрайсиз",нали? newsm78На мен обаче ми е интересен Ричард.Какви ли не жени му се предлагаха така де по един или др. повод са му пред очите newsm03,а и ако следят книгите и др. ще се опитват да го омайват Heart Eyes,омагьосват и т.н.,но той не се поддава.Калан и само Калан си обича и това си е! newsm51  love001Браво на него! smile3525А какво ли ще стане с Дена?Дали е умряла или отново ще се появи? newsm78Във края на втората книга се появява като добър дух и събира след дълга раздяла Ричард и Калан на едно място м/у световете,където те преживявят своят първи път заедно. luvbedАйде няма да разказвам повече от книгите,че да няма сърдити. smile3515Но ми е чудно кога ли и къде ще са заедно сладурите за първи път! newsm12Да видим!Идеята на автора е готина и ако я последват сценаристите ще е готино според мен.Не е ли оригинално  идеята за местенцето м/у световете? txtloves newsm76 smile3508

# 434
И аз писах преди, как Ричард на всяка казва, че съцето му е заето. А те са все хубави мацки около него. Актрисите са подбрани много добре.
Много е сладък, самия актьор незнам, какъв е в действителност ама
има много добродушна физиономия.
Вчера май Калан имаше рожден ден, да е жива и здрава и още да ни радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт