Legend of the Seeker

• 21 496
  • 549
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро  bouquet!

Има субтитри вече в замундата, трябва да свърша една -две неотложни задачи и сядам да гледам какви ще ги вършат Ричард и Калан Joy.

Вие успяхте ли да го гледате вече?

Приятен ден  bouquet!

# 121
  • София
Аз я гледах снощи, много забавна серия  Grinning

Между другото гледах три серии на Krod Mandoon, това е някаква пародия на Легенда за търсача, смесено с малко Мел Брукс и Тери Пратчет, е голям смях  Joy

# 122
Само да ви питам - вие в момента имате ли достъп до замунда?

# 123
  • Пазарджик/Лондон
Magrat , имам достъп, при теб да няма проблем ?

Amidala , много интересно ми стана, видях страницата на Krod Mandoon, ти откъде изтегли серийките?

# 124
  • София
От http://axelbg.net/
Серийките са кратки по 20 мин. и се гледат много леко.

Резюме:
Крод, син на ковач и прислужница, и неговата група борци за свобода започват битка срещу злото и тиранията. Но има един дребен проблем...
Никой от тях не го бива за нищо.

# 125

От снощи я няма при нас.. Лошичко.

# 126
  • Пазарджик/Лондон

От снощи я няма при нас.. Лошичко.

Sad.
Надявам се скоро да ти се отвори, то аз като се замисля всичко си свалям оттам, сега и една компютърна игра съм засваляла Heart Eyes.

# 127
  • София
Аз съм доволна и от axel, качват всички сериалчета, дето ги гледам  Grinning

# 128
  • Пазарджик/Лондон
Amidala , не бях чувала за axel, слагам го във фаворити  bouquet.

# 129
  • София
От http://axelbg.net/
Серийките са кратки по 20 мин. и се гледат много леко.

Резюме:
Крод, син на ковач и прислужница, и неговата група борци за свобода започват битка срещу злото и тиранията. Но има един дребен проблем...
Никой от тях не го бива за нищо.

това някакво аниме ли е

# 130
  • София
Не е аниме, игрален си е  Simple Smile

# 131
Лично на мен книгите ми харесват повече от сериалчето .Не че е лошо но е някък много опростено .А и хронологията от книгата в сериала никаква я няма .В общи линии все едно книгите и сериала имат много малко общо помежду си

# 132
  • Пазарджик/Лондон
kara78 , най- вероятно е така, тук стана въпрос затова, че има несъвпадения между книгите и сериала, аз преди казах - може би на двете трябва да се гледат като на две различни творби - сериалът се казва "Легенда за Търсача", книгите като цяло - "Мечът на Истината" , всяка си има подзаглавие, с две думи - според мен сценаристите са взели само за основа книгите и не се стараят да се придържат към тях.
Аз не успях да гледам серийката, и съм на работа тази вечер, ужас направо, цял ден не мога да намеря 40 мин. ooooh!.

# 133
Аелис те няма как да се придържат строго към сюжета на книгите.Всеки който ги е чел знае че са пълни с насилие . Ако те се филмират яко ще ги удари цензурата .Да не говорим че и един епизод да изтървеш съвсен ще изгубиш нишката . Mr. Green

# 134
  • Пазарджик/Лондон
kara78 , заканила съм се аз на книжките, ама ги избягвам засега, че сериала ми е интересен, като свърши, ще ги прочета непременно  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт