Legend of the Seeker

• 22 376
  • 549
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти eovin27   bouquet
знам, че ти ги четеш в момента.
Значи сестрите са във втората книга.
Нали все се чудя да ги почвам ли или да изчакам сериала newsm78
та затова питам от време на време да се ориентирам Wink
Гледахте ли серията?

# 391
  • Пазарджик/Лондон
Вчера успях да гледам новият епизод, хареса ми Heart Eyes.
Харесва ми и новата визия на Калан, според мен Кара е станала фаворитка на публиката - много е "гореща", особено когато гледа лошо и с новата визия на Бриджит целят и тя да стане малко "по- гореща".Е, хубаво щеше да е да се различават двете, не да ги оприличават, защото персонажите са коренно различни, но пък при сериалите всичко се прави , за да се предизвика повече интерес  Wink.Това е мое мнение, може и друга да е причината за новата визия на Калан Wink.

# 392
Нали, секси са я направили Калан.
И сега какво, нов търсач newsm78
А според вас Кара, само го пази Ричард или го харесва?
За мен е по скоро,второто  Mr. Green
Да се вземат Ричард и Калан,че  #2gunfire
Ще чакаме следващия епизод, да видиме какво ще става при сестрите

# 393
  • Be realistic - plan for a miracle.
Кейлън и преди е била с това тъмното облекло с корсета Simple Smile Първи сезон в началните серии някъде, ако не се лъжа.
Готина е така.

# 394
  • Стара Загора
Някой знае ли, сезон 1 по първата книга ли е?
Тези сестри на светлината къде се появяват и в коя книга newsm78
По първата книга е, но си има разлики.
Ние с мъжът ми изгледахме 1 с. след това прочетохме книгата.
Аз тъкмо приключих с книгите. Накрая със зор ги четях, особено последните 3  и  все очаквах, че ще си имат детенце накрая Ричард и Калан.
Тези дни ще гледам осма серия.

# 395
  • Пазарджик/Лондон
ava , според мен Кара само го пази Heart Eyes.

Sway , вярно е, че не е за първи път в този костюм, но сега и прическата , и грима са й променени, като цяло друга визия има Wink.

tanya_p , изчела си книгите - браво, аз още не съм ги започнала, но пък сериала зорко го следя Rolling Eyes.

# 396
Привет момичета,гледахте ли вече новата серия?
Хареса ми реакцията на Кара към новия Търсач,някой ще си намери майстора Whistling

# 397
  • Пазарджик/Лондон
mery_79 , сега ще видя има ли буквички, и ако има - ще се пробвам да го изгледам следобед Heart Eyes.

# 398
  • София
аз гледах
и ви чакам са гледате и вие, че да питам аз ли не разбрах или те нещо, хъм, лошо направиха....

не харесвам новият

# 399
  • София
Питай, и аз го гледах   Grinning

# 400
  • София
сега Ричард вече няма да е магьосник, така ли
щото аз малко по диагонал гледах и ако трябва ще повторя, щото тая развръзка нещо не ми харесва

# 401
# 402
  • Стара Загора

А сега къде ги намеси в тази тема Старките и другите.

# 403
  • Пазарджик/Лондон
Mesaana , благодаря ти за този линк Hug.Нищо , че темата не е за Песента - с удоволствие се запознах кой кой ще е във филма Heart Eyes.

Не съм гледала още серията, затова не коментирам, то и утре няма да мога, че съм на работа, дано успея вдругиден Rolling Eyes.

# 404
Знам , че не е в контекста на темата , но понеже попаднах случайно на тези постери в нета и реших да ви ги покажа! Видях , че преди е имало интерес !  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт