ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 414
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
Ако не сте гледали филма , гледайте го непременно.
Вик За Помощ (1985 България)

# 106
Ето ти го на млади години ш най добрата му роля, според мен.
http://vbox7.com/play:ec1c4735

Хубавец е бил Митето, спор няма.
даа, много хубав беше.

# 107
О, да, хубавец е бил.  Mr. Green
Аз знам, че Диначето си е коригирала бюста, както и Елен...

# 108
Ох, тая Анастейша как може да е толкова секси бе? Embarassed Тцтцтц...... newsm53

# 109
Ох, тая Анастейша как може да е толкова секси бе? Embarassed Тцтцтц...... newsm53
кога ще дойде и моят ред... 5та серия вече без Валери..

# 110
Разгледах родословното дърво и не мога да разбера коя е тази Каролина. Тя ли се явява истинска майка на Мартин или Анастасия ?!?
Иначе сериала си е супер за българските стандарти. Рядко гледам сериали, но този ме завербува. Има интрига, а и действията са близки до реалната действителност. Особено ме кефи когато известни личности играят себе си, като например Бойко Борисов, Цветанка Ризова и Любо от "Те" !

# 111
  • София
Половин час е прекалено малко  Crossing Arms Поне две серии на вечер трябва.
Новата прическа на Явор е екстра  thumbsup с предишната изглеждаше ужасно  #Silly
 А Емилия днес ме издразни, много грубо беше от нейна страна. Много са ми симпатични Мартин и Софи  Heart Eyes

# 112
Разгледах родословното дърво и не мога да разбера коя е тази Каролина. Тя ли се явява истинска майка на Мартин или Ана ?!?
Иначе сериала си е супер за българските стандарти. Рядко гледам сериали, но този ме завербува. Има интрига, а и действията са близки до реалната действителност. Особено ме кефи когато известни личности играят себе си, като например Бойко Борисов, Цветанка Ризова и Любо от "Те" !
Явно нещо съм изпуснала ???За какво родословно дърво , става дума и коя е тази Каролина ???
До понеделник , незнам как ще издържа ...  Tired Crazy Crossing Arms
По чии сценарий е направен филма ???
Никой ли не знае какво следва по нататък в сериите ???

# 113

кога ще дойде и моят ред... 5та серия вече без Валери..

Ха, ти какво си мислиш, че на мен ми е приятно да я гледам да се целува с друг? Grinning Grinning Grinning

# 114
Ирен Колева играе невероятно  Heart Eyes Peace
Много е естествена .

# 115
  • София
Каролина е истинската майка на Мартин.  Peace Ана не му е майка, но явно той не знае.

# 116
Каролина е истинската майка на Мартин.  Peace Ана не му е майка, но явно той не знае.
въпроса ми сигурно е глупав ама Embarassed.......това кога стана ясно нещо съм пропуснала май

# 117
Ако не сте гледали филма , гледайте го непременно.
Вик За Помощ (1985 България)

като говорите за доброто старо време...и за големите  БГ филми и актьори,кой ще ми каже къде мога да намеря този филм,бе..от Замунда не може да се свали Sad
Ето саунтрака
http://www.vbox7.com/play:c254d939

# 118
Ирен Колева играе невероятно  Heart Eyes Peace
Много е естествена .

Не е ли Елен Колева?

# 119
  • в страната на чудесата
ууу и сега яна и фичо като цъфнат ще е много яко...

Общи условия

Активация на акаунт