ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 410
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нора знае ли че този СТанислав е разлепил снимките в предното училище или не се разбра тогава?

# 91
И аз мисля,че по темпермент БОРИС НЕ СИ подхожда с Ана.
Той е благ и хрисим като Надя Whistling

Слаш,кажи,от къде имаш такива наблюдения върху актьорите?
Направо ме шашкаш Simple Smile
То вярно ,че Ивайло Герасимов си прилича на дърт пушач и пиянде,ама аз мисля,че е от ролята newsm78
Ами аз Ивайло Герасков го знам от детенце. Така де, когато аз бях детенце.
Гледала съм в го във всичко, което са давали снего по телевизията. На младини беше невероятно красив. Но по това време, аз бях влюбена в Николай Цанков и не искахд а погледна друг. Даже си спомням, че бях много ядосана на Ивайло Герасков, защото постоянно го даваха по телевизията, а Ники никакъв. Сърцето ме болеше.
Та той си изглежда така и извън филма, исках да кажа.

Това да гледам кой с липосукция, лифтинг или дурги подобни си ми е мания от много години.
В нашия сериал за мен само две актриси са се домогвали до пластичен хирург. от мъжете никой- все още.

# 92
  • София
Нора знае ли че този СТанислав е разлепил снимките в предното училище или не се разбра тогава?
Не знае, иначе досега да не е Станиславчо сред живите!

# 93
Ооо, не знае

# 94
Слаш, едната жена е Диана, нали? А другата коя е? Ооооо, Елен!  Mr. Green
Ще ми бъде интересно да видя снимки на Ивайло Герасков от младежките му години.

# 95
Сега остава да си резменат жените с Борис и ще падна.... hahaha Joy
Мен ми се стори , че по скоро Митака  загледа Анастасия когато влезе пред него.
Може и за това да я закара там.

# 96
неее, Диана не си е правила. Тъй мисля. За Надето и Силвия говоря Wink

Все ще казвам, че тази история със залитането на Анастейша по Митето и клетият Борис ми напомня за Дом за нашите деца, където Мария Каварджикова изневеряваше с бурна страст на Валентин Гаджоков- Борис, със Стефан Данаилов. И затова много ме боли за Борис, щото все си спомням как ме болеше тогава.

# 97
А Емилия не ви ли дразни? Имам чувството, че крие нещо тази жена  Rolling Eyes

# 98
Ей,Слашче,този Иво Герасков не водеше ли някакво детско шоу newsm78 нещо смътно ми се върти из главата-имаше някакъв "бати Иво" навремето-преди 15-20 години (баси,колко съм одъртяла)
А кои актриси са имали близка среща с пластичен хирург newsm78
Диана Любенова,може би? а другата.... Thinking

# 99
абе, дали този интерес на Станислав към Яна не е замислен от Норчето. Нещо изтървах една серия и сега се чудя тя ли го подучва да сваля Яна или й идва дюшеш..
Мисля,че е измислен от Нора. Защото днес след като той я целуна и през цялото време я гледаше (Нора) нали тя ориде при него и му каза нещо от рода на добре се справяш. Мисля това ще е някоя нова интрижка на Нора, нали Филип не я харесва и постоянно я храни, та сега да си отмъсти, де  Mr. Green

# 100

Все ще казвам, че тази история със залитането на Анастейша по Митето и клетият Борис ми напомня за Дом за нашите деца, където Мария Каварджикова изневеряваше с бурна страст на Валентин Гаджоков- Борис, със Стефан Данаилов. И затова много ме боли за Борис, щото все си спомням как ме болеше тогава.

Peace и аз си го мислих,Тя и оная Ана се казваше Mr. Green
Люимият ми БГ сериял беше. Hug

# 101
Ей,Слашче,този Иво Герасков не водеше ли някакво детско шоу newsm78 нещо смътно ми се върти из главата-имаше някакъв "бати Иво" навремето-преди 15-20 години (баси,колко съм одъртяла)
А кои актриси са имали близка среща с пластичен хирург newsm78
Диана Любенова,може би? а другата.... Thinking

аааа, нее. Онзи се казва Иво Огнянов(Ибиш Орханов) и водеше Звънче по Канал 1. Играеше също и във Всичко е любов.
Цитат
и аз си го мислих,Тя и оная Ана се казваше
Люимият ми БГ сериял беше.

ааа, сериозно. Мъчих се да си спомня името й, ама герои помня много трудно. Някой е краднал идейка, си мисля  Mr. Green

# 102
  • София
Аз мисля, че на Диана Любенова са и пипнати устните.  Thinking

# 103
Ето ти го на млади години ш най добрата му роля, според мен.
http://vbox7.com/play:ec1c4735

# 104
  • София
Ето ти го на млади години ш най добрата му роля, според мен.
http://vbox7.com/play:ec1c4735

Хубавец е бил Митето, спор няма.

Общи условия

Активация на акаунт