ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 347
  • 445
  •   1
Отговори
# 405
Днес не вярвам да  ни пропуснат   Wink
За целувката показаха още няколко секунди в повече как Валери се отдръпна и двамата с Крис се съвземаха от целувката  Laughing

# 406
Днес не вярвам да  ни пропуснат   Wink
За целувката показаха още няколко секунди в повече как Валери се отдръпна и двамата с Крис се съвземаха от целувката  Laughing
Значи няма да го отблъсне и може би никой няма да ги хване ;*(

# 407
разтреперах се! видях ги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама ,смейте ми се,ако щете,но аз Влери и Крис не мога да ги отъждествя като "обратни"!
Тази целувка ми е толкова нормална и красива,така нежна и романтична,че имам чувството,че нищо по-нормално няма от това.
Евала за таланта им,евала. Hug Hug Praynig
И страшно се дразня от Къмчев,че 100 пъти повтори,че следва гей - сцената!!! Не е Гей,това.Това е любов!
Освен това Валери не е ГЕЙ..той е просто влюбен ..уф

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:44 от Ardea alba

# 408
Цялата заслуга беше на Иван тъй като Любо май се дърпаше малко Laughing Беше много нежно и красиво наистина Simple Smile А Милко и Ицо направиха от сцената малко комедия и преиграха ,но все пак го направиха а и Ицо как се зачерви  newsm62

# 409
  • Бургас/Пз
Ей, дали така ще се размие по-нататък епизода, както го изиграха Милко и Ицо??? newsm78

# 410
нещо подобно ще бъде Simple Smile само че мило и леко изиграно без такива варварски викове като на Милко  newsm53

# 411
Усещате ли как брадърите ви привлякоха като зрители?  Mr. Green

# 412
Усещате ли как брадърите ви привлякоха като зрители?  Mr. Green
НЕ Naughty
Само лайфовете,когато пресрочват времето гледаме-по неволя Crossing Arms
А днес по изключение,понеже нали  в  герои от нашето филмче се превъплащаваха Rolling Eyes
Ама за зрители никогаш не биха ни привлекли-поне не мен Naughty

# 413
разтреперах се! видях ги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама ,смейте ми се,ако щете,но аз Влери и Крис не мога да ги отъждествя като "обратни"!
Тази целувка ми е толкова нормална и красива,така нежна и романтична,че имам чувството,че нищо по-нормално няма от това.
Евала за таланта им,евала. Hug Hug Praynig
И страшно се дразня от Къмчев,че 100 пъти повтори,че следва гей - сцената!!! Не е Гей,това.Това е любов!
Освен това Валери не е ГЕЙ..той е просто влюбен ..уф
Ardea alba Hug Heart Eyes Hug

# 414
Аз също мога да кажа че редовен зрител,няма да им стана  Naughty само когато пускам Нова да чакам еп-да дори не ги гледам , а хвърлям по едно око от време на време да видя да ли е почнал Simple Smile Вярно че си вдигнаха рейтинга,но като свършиха смисията за З. Л. пак почти никой няма да ги гледа
Сега обявиха че еп-да започва след малко,но тяхното след малко може да се окаже утре,ще ги видим

# 415
# 416
  • Berlin
ее, къде е таз целувкаа? искам и аз да я видя. точно тоя епизод ли да изпусна. Sad

# 417
  • София
Митето докъде я докара ... няма кой да му стопли яхнийката .  Mr. Green

# 418
Че и леко се размина,можеше да му се наложи да спи на дивана  Mr. Green

# 419
Еххх, Крис все пак ще отблъсне Валери  Confused

А забелязохте ли, че Надето на първата сцена, на която говори с Емилия е с изцяло права коса, а на втората - косата и е вече леко накъдрена  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт