Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 047
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Здравей те момичета  Hug
Ауууу сега гледах снимките ама страхотни сте хубавици всичките Hug личи си че сте си изкарали хубаво Peace
Вече почвам да си представям само след няколко месеца как ще си правим срещички с малките сладки бебоци Party Peace
И днес времето е чудесно и след малко отлитам на разходка,хубав ден ви желая   bouquet

# 136
Ех, момичета много сте сладки на снимките Hug
Радвам се, че сте си изкарали добре.

Аз отивам да се отдам на кулинария, че днес нещо ми е дошла музата да готвя Laughing

# 137
Здравейте и от мен.
Разгледах ви снимките, много сте хубави всички.

lili_to, радвам се, че всичко е било фалшива тревога и си полежала без причина в болницата. Ама и тези от лабораторията са за бой.  bash

Geraldine и аз я имам тази болка, главно, като чистя с  newsm79. Затова и оставих това задължение на скъпия.Flutter И с предната бременност така си ме болеше, от разтягане е, не се притеснявай.
Благодаря ти, че ме подсети за фрапето, вече е топличко и е време да заменя кафето с мляко и мед- с фрапе. thumbsup

# 138
Здравейте!

Разгледах току що снимките от срещата - много сте хубави всички, особено с снимките с коремчетата  Grinning.

Аз да ви се похваля, че сестра ми ми е на гости за една седмица, заедно с нейното бебе, което е на 6 седмици в момента. Като го видях първия път ми се видя един мъничък, а пък е вече 5 кг., направо съм забравила колко малки са новородените. Иначе е много кротък, спинка си или мирува и гледа наоколо  Heart Eyes. А какви усмивки ми пуска  Heart Eyes Heart Eyes, не мога да му се нарадвам.

Тук времето е също много хубаво, само за разходки, но за съжаление в неделя тук около нас всички кафенета са затворени, затова май ще се наслаждаваме на времето на терасата.

Приятен следобед!

# 139
МНОГО СТЕ КРАСИВИ ВСИЧКИ НА СНИМКИТЕ!!! А на някои от вас коремчетата изобщо не им личат! Simple Smile Но всички сияете и сте разкошни!  Hug

само има грешка, че на някои снимки Di е писана като mgamisheva Simple Smile

Ние се завърнахме от краткия престой в СтЗ...  мъжо като има работа и в неделя...

Аз започвам да "вършея" из вкъщи, после разходка и довечера ще наваксвам с форума. Видях само, че Лили е добре, макар че е лежала за нищо в болница. Но по-важното е, че няма бактерия, но ако са злоупотребили от болницата ... хм...  #2gunfire

Желая ви красив и слънчев ден - и в душите ви!
newsm51 newsm51 newsm51

# 140
Здравейте и от мен. Вчера цял ден бяхме по разходки с гостите ни,видях толкова познати...
Направих още една покупка за бебка-много сладко червено боди без ръкавче,и едни терлички-мишки.
Толкова се радвам на всяка покупка(въпреки че мойте още са доста малко).
Днес ще си стоя вкъщи,защото след поредната безсънна нощ съм смазана.

# 141
  • София
времето навън е просто разкошно. Направихме си чудна разходка в Борисовата градина. Засякохме се с edno momiche, която разучаваше терена  Simple Smile.
Сега накарах мъжа ми да свали дрехите, които бях отделила от Габи и установих, че освен 3-4 бодита с къс ръкав и без ръкав, друго няма нужда да купувам. Имам много и поларени и памучни дрехи за първо време, свекърва ми ще куни и тя няколко дрешки и като сметна, какво има и в комплекта за изписване, няма да има първите месеци, какво да правя повече дрехи. То и на погачата много дрехи подаряват. Хич няма да купувам повече.

# 142
здравейте момичета Simple Smile
сега се прибрах от ползотворна разходка по илиенци Simple Smile купих страхотни спални комплекти за по 17-18 лв и пелени за завиване по 5 лв ( много добро качество ) .Добре че беше кумата че да ми помогне че аз от материи не разбирам а тя все пак има дете на 2 годинки Simple Smile много съм доволна от пазара , бебо вече има почти всичко като изключим леглото което се прави Simple Smile

# 143
  • Варна
Здрасти братство. До сега кибичих навън със свекърските тела и реших малко да се включа във форума.
Разгледах снимкие от вчерашната среща и заключението е че мамите от др. братства могат само да ни завиждат на красотата.   bouquet

# 144
  • София
Здравейте и от мен днес бях до Дъжъмбо и сестра ми ми накупи някои неща, снимала съм ги и ги качих да ги видите. Купих и от лепенките за декорация и вече украсих малко имам още да лепя, но като дойде каката защото е за нейното легло. Иначе времето е страхотно, просто само за разходка. Hug

# 145
мамчета днес открих това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382662.msg10788077#msg10788077
някои от вас може би знаят,но за тези като мен дето са все неразбрали Rolling Eyes
Времето наистина е страхотно и въпреки че 4 месеца съм на леглови режим, днес реших че имам нужда да изляза на вън-направих кратка разходка-надявам се да е за добре на бебоците.
Утре съм на ЖК и ще мерим малките Grinning
А относно срещатааааааааа,то се вижда на снимкие  HugСТРАХОТНИ СТЕ

# 146
  • София
За снимките, които сте качили от срещата страхотни сте особено Петя е много засмяна и много, много сладка!!!  Като фотомодели сте, браво момичета!
Качих някои снимки в албумчето, ако някой може да ги обърне в правилна посока, ще се радвам! baby_neutral

# 147
  • Germany
Здравейте от мен пак Simple Smile
Ние днес посетихме този магазин за които спомена somebody /   bouquet / и вече си имаме количка Simple Smile. Взехме на ABC design - Rodeo. Много маневрена, сравнително лека, с кош с новородено и летен. Много, много ми хареса. Като цветове е червено и черно.
Иначе в този магазин наистина има страшно много колички и легла и дрехи за бременни и въобще - много ми хареса.

# 148
  • София
takanat, следващия път дано се съберем повече, защото след това се почваме. Ела и ти да видиш на "живо" колко е хубаво като сме заедно.  Wink Опитах се да организирам снимките, но не знам, защо не искат да се обръщат.

Moni, честита количка, тя е като нашата, но вариант триколка. Ще останеш много доволна, сигурна съм.
Аз също навивах мъжа ми да отидем, за да си харесам преносима кошарка, да купя спален комплект и сутиени, но той не се нави. Поне се поразходихме добре.

# 149
Таканат е нещът да се обърнат тези снимки и това си е  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт