Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 054
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
snowwhite , така ви завиждам за чистотата, в което не се съмнявам. Ей сега се прибрахме от парка, страшна мърсотия  ooooh!, найлонови пликове, чоплят семки, на пясъка фас до фас. Направо не ми се коментира  Sick.
А за работата не се ядосвай, кофти е, ама карай другото да е наред. Аз направо ти се чудя как смогваш, а и не вярвам усилията ти да оставят незабелязани  Peace.

Сутринта ходихме до зоологическа и там лудница, ама Ема се радваше, това е важно.

Somebody, имаше ли ги в този магазин Аделина лукс моделите или подобни? Аз нали търся такъв скрин.
Гъди, помниш ли цената на скрина?

Хайде и аз да поразгледам снимки  Simple Smile.

# 151
Вчера на детския рожден ден имаше много мами и едната разказа, че след секциото изпила 8-9 литра вода, както и яла бадеми и лешници, за да й дойде по-бързо кърмата, както и станало де. Вие чували ли сте за такива методи?

# 152
  • София
Аз си мислех, че вода се пие повече, за да се разминат страничните ефекти от упойката  newsm78 незнам всъщност.
Кой си беше купувал колани за бременни и от кой тип? Отдавна им се каня ама сега си имам нужда вече искам някой да ми носи пупата  ooooh!

# 153
Катеринка, не знам за лешници и бадеми, но вода се пие след секцио , за да се изчисти упойката. Аз изпих 3 литра и не съм имала главоболие, от което много мами се оплакват . Но моя съвет е да не ядеш нищо, докато не ти дадат , не си спомням два дена ли беше  newsm78, три ли?! Пие се само вода и сок от ябълка и после те захранват. Аз направих грешката тайно да изям един шоколад, на втория ден, много бях гладна  Rolling Eyes и не ме питай как се ходи по голяма нужда после  ooooh!, такива болки не бях изпитвала. Та то си имало защо да не дават храна, ама аз . Иначе за кърмата не се притеснявай. В Тина Киркова  всяка сутрин  минават детските и преценяват дали да изпишат АМ за бебето. На третия ден като видяха , че кърмата ми е слязла, което аз не бях разбрала, спряха добавката и аз като ревнах , че бебето няма какво да яде. Молех се да ми дадат , но те бяха категорични. И всъщност после разбрах колко са прави, да видиш как засука Ема  #Crazy. Така че за мен не е фатално , че два дена е яла АМ и че на третия ден съм я кърмила.

# 154
Катеринка и мен ме бяха предупредили предварително да си взема вода за реанимацията, и аз знам че е за изчистване от упойката и да нямаш главоболие. Дори препоръчват бутилките които вземаш да са със "спортен" накрайник, за по-удобно пиене. В реанимацията (там си 24 часа след операцията) така или иначе не се яде нищо. Като ме преместиха в стаята и храна ми донесоха, аз бях изненадана щото си мислех че повече време не трябва да ям, ама не се налагало повече. За кърмата и без лешници и бадеми си дойде на 2-3 ден. В доста охулената болница Шейново бебета ги дават на 3 часа и с тях идваше и шишенце д адаптирано мляко - та ти си го храниш ако искаш с АМ. Ако нямаш кърма все още - аз съм на мнение да си го храниш с АМ, няма да стои гладно де. При мен също тези 2-3 дни дето Дани беше на АМ от шише не се оказаха фатални за кърменето. Дори когато вече имах кърма и донесоха Даяна, я сложих да суче ... ама нещо не се разбирахме още, та тя плачеше, нещеше да засуче, за щастие точно тогава беше дошла лекарката да ме види - гледаме с интерес 5 минути, след това стана подадеми шишенцето, Даяна дръпна 2 пъти от него, успокои се и след това успяхме да се разберем да си засуче като хората  Peace. 2-3 като върнахме шишето без да е пито от него, вече не го и пращаха ... не се филмирайте прекалено много с тази кърма - в много рядки случай я няма въобще.

# 155
Здравейте момичета!
Прибрах се преди малко от свеки и бързам да видя какво стана с вас.
Като гледам затишието е нормално предвид чудното време навън.
Вчера срещата беше супер, даже съжалявам, че се наложи да си тръгна толкова рано.

# 156
Geraldine, ето такъв колан си взех аз:

http://family-bg.com/prX_1668.htm

# 157
  • На плажа
Здравейте момичета,аз съм от августинките и съвсем случайно ,докато търсех магазини за детски матраци,попаднах на една от вашите теми ,в която една мама се чудеше дали да вземе кокосов матрак.Ще копирам поста и за да се познае --------------------------------------------------------------------------------

Какво е усещането, когато бебето хълца в корема 

petia_tag, аууу, не ме плаши така с кърмата и гърдите, аз в момента съм на чашка Д, представям си какво ще стане, като родя - има ли по-голяма чашка от Д? Вицът за палатките да не се окаже реалност в моя случай   

anyto, благодаря за информацията, значи ще заложа на кокосовия матрак 

Аз пък в момента съм с боя на главата, след малко отивам да се къпя и да се превърна в една хубава мама   

Gydelichkova

и ако вече не е купила кокосов матрак ,да не купува.Нашият се вмириса на застояло и колкото повече го държа на терасата да се проветри,толкова повече мерише.После ,като го прибера,умирисва цялата къща.Вярно,че го ползваме вече пета година,но не мисля,че един матрак трябва да вони,с извинение,тъка.Извинете ме за вмешателството,но не се стърпях да спестя на жената по-нататъшни ядове. Peace

# 158
Днес в борисовата градина имаше една инициатива за чиста София.Дадоха ни по 1 чувал и ръкавици   и ние взехме да почистваме и да пълним чувала.Всички ни гледаха като че ли сме побъркани, но ние гордо обирахме боклуците които ни се изпречиха.За отрицателно време напълнихме чувала.Даже намерих цял кожен ботуш Shocked Много ме беше яд, че бяхме единствените.
Направо си умирах от яд като гледах децата в каква кочина играят.Това в чужбина го няма.А това е центъра на София по дяволите  Twisted Evil

Всички ли мислят да си мажат зърната с крем за подготвяне за кърма?Има ли някой който няма да маже?

# 159
  • София
Благодаря ви момичета petia_tag и edno_momiche  , и аз се измъчих ама  като не става здраве да е  Hug

# 160
  Момичета,прекрасни сте на снимките от вчера smile3525
  Аз все още съм на вълна избор на количка,не си представях че толкова много ще се затрудня.
 Докато се ровех в една от поредните теми по въпроса,попаднах на една много мила и романтична гледка,с която ви пожелавам приятна вечер и сладки сънища :

# 161
Писах във врачанската тема с надежда някой да познава лично Мона Балона и да пише какво става с нея.
edno_momiche, браво за свършеното от теб днес! Трябва обаче всички да бъдем така отговорни, а не единици.

# 162
Рагледах снимките от софийската среща-всички сте страхотни! Hug Hug Hug
Също и новия албум с покупките много ме вдъхнови.
Лека нощ!

# 163
Добър вечер и от мен. На бързо да се отчета, че през почивните дни само хвърлях по едно око тук, но ме мързеше да пиша.

Снимките са супер, много сте готини, на другата среща обещавам да дойда  Hug

Хаха,  и аз днес ходих в baby mall-а, кой знае с колко от вас сме се разминали, имаше сумати бременни момичета  Joy  Купихме страхотна хавлийка за малчо, пелена за количка, 2 бодита, отделно аз си взех 2 туники от щанда за бременни, гащи за в болницата и едно бюстие. Нещата за мен са подарък от майка ми, иначе не бих могла да си ги позволя, наистина е доста скъпо   Crazy  Тя ме караше да си взема и някакъв колан за придържане на корема, аз тъкмо се навих и погледнахме цената - почти 70 лв.  Shocked  Казах си, че още 2 месеца ще издържа на тежестта  Party    

За избора за колички сте прави - има страшно много, но си мисля, че ако човек не се е ориентирал към някаква конкретна марка, доста трудно ще избере от там точно заради разнообразието. В това отношение съм много доволна, че при мен този проблем не е на дневен ред  Wink  

Иначе молът страшно много ми хареса, но не мисля всичко да купувам оттам, наистина излиза доста соленко - днешните покупки бяха най-вече,за да си начеша крастата. Покупките обаче утре вечерта ще снимам и кача  Peace

Mayflower, забравих да обърна внимание на цената на скрина, но ако не се лъжа, струваше около 200 и няколко лв. Иначе в бебешкия мол има подобни скринове на Чиполино и Бертони, бяха доста веселки и на сносни цени, както и на други марки, които обаче бяха мнооооооооооого скъпи. На едната каса видях обаче, че имаха каталог на dizain baby, така че може и да продават техните мебели. Но ако решиш да ходиш до Арон специално за този скрин и ако го няма, на по-малко от километър от там е магазинът, от който ние поръчвахме нашите мебели. Ако се наложи, ще ти обясня точно къде е.

tina1801 , благодаря за съвета  Peace Матрачето, което ще вземем, е дунапренено, включено е в цената на мебелите, така че и нямахме избор. Надявам се с него да нямаме такива проблеми, каквито ти описваш с вашето кокосово матраче  Praynig

Лека вечер от мен. Отивам да погледам малко тв и да спя, за да съм свежа за последните 3 дни (надявам се), които ми остават на работа  Flutter

# 164

Somebody, имаше ли ги в този магазин Аделина лукс моделите или подобни? Аз нали търся такъв скрин.
Гъди, помниш ли цената на скрина?

sorry, no sam vlqzla ot drug akaunt kadeto nqma kirilica Flutter

az pone ne vidqh tam takiva, da te svetna v sklada na Ilienci cenite sa po-niski ot tezi v magazinite kadeto se predlagat produktite na dizain baby, nie pone ot tam 6te pora4vame, kazaha ni 4e sroka za dostavka e edna sedmica i cenite sa s 50-60lv po niski ot tezi v magazinite Peace

Macki. mnogo ste sladki na snimkite i ste mnogo slabi4ki vsi4kite!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт