Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 037
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
tina1801 ме разколеба и мен. Бях твърдо решена за кокосов матрак заради многото препоръки, но ако наистина миришат след време... ще е неприятно.

edno_momiche, браво на вас! Гордеем се с теб! Майната им на кибиците, важното е ти да си доволна от действията а си! newsm10

# 166
sega si poglednah zapiskite ot lekciqta v petak- zapisala sam za matrak- nai-dobrite sa silikonovi sas dve strani zima i lqto! Tvardo ne na kokosovite, moje pri nqkoi bebeta  da predizvika alergii!

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:51 от somebody

# 167
Добро утро!
Пожелавам на всички слънчев ден и успешна нова седмица.

Виждам че, обсъждате темата за матраците- кокосовите са много хубави, ако обаче някой може да ви гарантира качеството им. В повечето случаи се правят от неизсъхнал материал, който в последствие загнива, вмирисва се и предизвиква алергии.

# 168
  • София
Добро утро,
За матрачето - аз реших да е Magniflex. Скъпо е, наистина, с около 60 лв повече от другите, но мисля, че си заслужава.
За креватчето - определено харесах това на Арбор. Стори ми се най-здраво и решетката е доста по-висока от другите в магазина (ходих в Пигис Хаус). Реших да взема направо големия размер 70/140, но това ще е на по-късен етап.

Вчера ме водиха на разходка  Heart Eyes Изминахме пеша около 4км и беше много приятно. Доста се изморихме и като се прибрахме легнахме през телевизора уж за малко. Събудихме се чак в 22часа, голямо спане падна.

Приятна седмица, дано да е изпълнена само с хубави емоции.

# 169
Добро утро момичета Peace
За матраците и на мен ми препоръчаха латексов с две лица и май такъв ще взема Peace
Аз отивам след малко на консултация дано всичко е наред и бебка да е пораснала  Praynig че предния вървеше малко на зад Tired
Хубава седмица ви желая   bouquet

# 170
Добро утро и от мен.

Да ви се похваля - покрай всичките тези бебешко-покупкови емоции вчера за първи път от месеци насам се храних доста умерено и днес ми е едно лекичко. Явно трябва по-често да ходя в бебешки магазини и най-важното - да купувам. Лошото е, че парите рано или късно свършват и тази ми мечта не е на 100% осъществима  Crazy

Лека седмица на всички  Peace

# 171
  • Варна
Добрутру братство. Бъдете усмихнати като слънцето навън. Весел ден на всички.  Hug
Михайлова- всичко ще оки и бебчо ще е пораснал.

# 172
Добро утро!
И ние вчера се разходихме до baby mall. Наистина има голямо разнообразие, но си е доста скъпо. Да ви кажа, че стерилизаторите на Авент не стават за шишета НУК, т.е. стават, но шишетата трябва да са легнали, а не както е показано на картинката- прави с дъното нагоре.В   baby mall-а имаше стерилизатори на НУК по 49 лв-за 4 шишета и май такъв ще си купя.
Желая ви хубава и лека седмица!

# 173
Добро утро и от мен! Гледам коментирате матраците: и преди съм споменалвала, че преди време сестра ми работеше в бебешки магазин и според нея кокосовите матраци не са подходящи за малки бебета. Тя ми препоръча латексов, по-лесно съхнел и бил доста по-хигиеничен от кокосовия (ако се мокри, съхнел бавно и задържал миризми) и дунапренения. Ние още не сме поръчали кошара, но смятам, че скоро ще трябва да се ориентираме натам!
Иначе днес ще ходя при личната лекарка да видя дали ще ми даде болнични! В петък акушерката отказа, защото не можела да ми даде за Бургас! Та стискайте палци, че иначе още 600 лева осигуровки ще ни дойде вповече...
Иначе си взех ленено масло на Барлиинс, другия вариант беше омега три масни киселини + витамин Е, но се притесних заради витамин Е, защото все пак пия допълнително и Центрум Матерна...А специално витамин Е по последни изследвания в по-високи дози е канцерогенен, особенно в комбинация с витамин А.
АМи това е за сега, аз отивам да чета за поредния изпит! Приятен и успешен ден на всички!

# 174
  • Пловдив
Здравейте!
Тази сутрин съм се събудила в 5.00h и не можах да си намеря място от болки от ляво и дясно на бедрата и таза. А какво ще е по-нататък...........сигурно няма да спя изобщо.
За матраците - и аз бях попадала тул из форума на тема в която една мама се оплакваше, че кокосовия й матрак започнал да мирише ужасно. Аз си мисля, че и дунапреновия не е добър вариант. Ние със сигурност ще вземем Magniflex. И ние с таткото спим на такъв и сме много доволни. Инъче тук в Пловдив в Хиполенда видяхме и др. латексови матраци които бяха по-евтини от Magniflex.
Лек и слънчев ден на всички!

# 175
dari_sari  КАК ИЗГЛЕЖДА,ТОЗИ СТЕРЛИЗАТОР? newsm78

виждала съм за повече шишета ,като тозиhttp://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=160

Lelia bell ,споко ще си избереш количка и аз така се чудех.

Михайлова сега и аз ще звънна да се запиша.

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ,КАКТО СМЕ СЕ СЪБРАЛИ В ОКРБ ДА ОТИДЕМ ДА СЕ ПОЧЕРПИМ ИЛИ АКО Е ХУБАВО ДА СЕ ПОРАЗХОДИМ.

# 176
 bellaa ,не е като този големия, който става и за задушаване на зеленчуци. Прилича като този на Авент.

# 177
Добро утро, момичета.

Gydelichkova ,somebody , благодаря за отговорите за скринчето. Ще се разходим и ние до този Мол, пък и до Илиянци ще прескочим , но аз го отлагам за май месец този разход, че този месец имаме два рождени дни  Party
Много са ми весели тези скринчета , а иначе въобще няма да ми се върже на останалото обзавеждане, но ще си взема. След 2 години имам идея да правим детска стая и тогава ще отиде в детската на вилата , където освен легла и нещо такова друго не влиза  Rolling Eyes.

the1 , дано стане с болничния .

ninand , мен много ме боли тазобедрената става и рамото като лежа, сутрин съм направо разглобена. Нали само на страни лежа и вече не ме издържат ставите  Embarassed.

Лек ден на всички.

# 178
Добро утро и от мен!

Разгледах и аз снимките от срещата. Всички сте страхотни, а Петя таг има такива фигура, че чак й завидях. Аз приличам на хипопотам в момента. Или поне така се чувствам...

За матраците - нашето е двулицево латексово. Аз лично съм доволна от него.
Шишета - не съм купувала никакви. Иска ми се аз да купя всичко за бебчо, но след проблемите, които се появиха, ме хвана параноята и май ще оставя тази задача на таткото.

Иначе вчера все пак се "престраших" и купихме шървите две бодите за нашето момченце. Комплект за изписване не можах да си харесам. Забелязвам, че тези, които са с много неща вътре, повечето от тях мога да ги купя и отделно...

И да се похваля - контракциите почти  изчезнаха. Явно хапчетата са ми помигнали. Вече съм доста по-спокойна.

# 179
И аз като чета взех да се разколебавам за кокосовия матрак. Като се прибере мъжът ми ще го изкоментираме.
От днес реших да спра да пия повечето от лекарствата си - то не бяха витамини, но-шпа, магнерот и желязо. Моята докторка още преди два месеца каза че ако се храня правилно нямам нужда от Матерната и че от тях се качвало ужасно много. Магнерот ми изписа профилактично, а но-шпа почнах да пия на собствена глава. Единствено ще продължа да пия феро-фолгамата, зарадо прословутия ми хемоглобин. Направо се натрових от хапове вече ooooh!
Михайлова, сигурна съм че бебка е пораснала много.
the1, стискам палци за болничния, но доколкото знам личен лекар няма как да ти даде повече от седем дни. Дано да греша обаче!

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ,КАКТО СМЕ СЕ СЪБРАЛИ В ОКРБ ДА ОТИДЕМ ДА СЕ ПОЧЕРПИМ ИЛИ АКО Е ХУБАВО ДА СЕ ПОРАЗХОДИМ.[/color]
bellaa, напълно одобрявам предложението. И аз ще звънна сега да се запиша.

Общи условия

Активация на акаунт