Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 035
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Майчето ми е на гости и си обикаляме по цял ден и се радваме на хубавото слънце. та съм ви поизпуснала тия дни.
Стреснахте ме и мен с това започнало раждане, контракции и т.н. Дръжте се мацки още един месец поне!!! Няма да се даваме.
Сега отивам да видя какви сте ги дробили в предната тема.

ето една тема за слънцезащитните кремове (не издържах да не се изкажа  Wink )
http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=308

като материя ленът май спира 100% от слънчевите лъчи , а памука малко по-малко.

ето все пак и едно биослънцезащитно мляко - 25 фактор, аз ползвах за мен варианта - 8 фактор и е разкошно като консистенция и аромат, нищо общо с гадната Нивея.

http://www.aubrey-organics.com/category.aspx?categoryID=40

има го тук
http://bebe.to/Kozmetika/kozmetika.html

# 76
Лека и спокойна нощ на всички.След малко си лягам с филмче на компютъра,че няма нищо по ТВ.Мъжа ми е на рожден ден на един приятел и кой го знае кога ще се завърне.
Утре чакам гости преди обед,така че трябва да съм отпочинала и бодра.

# 77
Благодаря на всички за топлите думи. Радвам се, че съм част от този форум  Hug

# 78
Момичета Майските мами си имат още едно бебче
Да са живи и здрави с майката  bouquet

# 79
Добра вечер момичета, като ви четох ми стана много мъчно, за неприятните ви преживелици, но наистина трябва да знаем, че не е хубаво за бебетата ни да се тревожим и притесняваме , особено в толкова напреднала бременност. А на мамите с контракции - пийте си хапчетата и натискайте леглата! Аз бях с контракции на 4мин., когато отидох в болницата, но след обилно тъпчене с хапчета и мнооого дълга и отегчителна почивка, вече съм на крака и се чувствам много по-спокойна. От няколко дни не съм се спряла в къщи, само обикалям магазините, днес даже ми стана малко гузно, защото си бях обещала да купувам от големите покупки , чак след като се родят бебчетата, но не се сдържах и купих кошарките  Rolling Eyes Вече и от към дрешки мисля съм готова като за начало, имам стерилизатор, шишенца, кошчета за кола, ваничка, пелени всякакви /памучни, бархетни, тензухени/, все ми се струва че са много нещата, а като се сетя още колко оставаааа  ooooh! само чета най-различни списъци и едно по едно набавям нещата, надявам се да не забравя накрая нещо, което ще ми е наистина важно още за първите дни, но в крайна сметка магазин до магазин!!! Искам просто всичко да е наред с всички ни, пък после ще споделяме на кой и какво му е удобно!
Приятна нощ и сладки сънища!   bouquet

# 80
Е Темп как няма да ти е "едно смотано и уморено"като не дойде на лекция да се видим Wink Явно сме ти липсвали Simple Smile
Утре май ще се изкефим на хубав ден.
Моята плацента като е адски ниско, да очаквам ли разни контракции?Аз не лежа, ходя и на гимнастика.Ама док не ми е казал да лежа.
Разбира се че за снимките можете да разчитате на мен.Съжалявам само че не взех днес фотката да се щракнем на лекцията ,а после и в Угото голямо ядене падна  photo

# 81
Здравейте мами,казвам се Лили,на 33 г съм и на 12.06 очаквам първата си рожба-момиченце:-)
Макар и позакъсняла,се надявам,че ще ме приемете във вашите редици. Преди време имах проблем,за който бях споделила тук и всички бяха страхотни.
Пожелавам на всички вас слънчев ден и много усмивки Simple Smile

# 82
  • София
Добре дошла lili_sf, разбира се, че те приемаме и то на драго сърце  Hug Тук бременността минава по-леко.

Момичета мойта беба май голяма става вече...такъв бой отнасям  Joy
Страхотен слънчев ден се очертава, прегръщам ви и да си направите по една малка разходка.

# 83
  • На високо
Добро утро, Юнски мами!
Добре дошла при нас lili_sf    bouquet! Напоследък сънувам странни, неприятни сънища, почти кошмари. Е, тази нощ не беше така и освен двете ставания за WC-то спах спокойно, но в 6.30 малката ни дъщеричка-диктаторка скочи и даде нареждания за подсигуряване на задължителното сутрешно шише с мляко. Аз, с прискърбие се изнесох от леглото и изпълних заповедта  smile3507. И съботният ден започна за двете ни. А таткото още сладко спи... smile3506
Ох, като ви чета и гледам кой какво е купил, започвам да се чувствам меко казано безотговорна. Аз нищичко не съм взела още  Embarassed. Само си набелязвам разни неща. Предният път за да угодя главно на майка си не купих нищичко до самото раждане и после докато бях в болницата те с таткото по списък  бяха накупили всичко, но някак си се почувствах излъгана като не участвах в покупките. Сега уж не искам да е така, а и не съм суеверна, пък нещо пак се моткам и чакам бебка да стане по-голяма...Май ме е страх да не предизвикам съдбата. Много тъпо нали ?! Е, имам доста неща останали от каката. Помпата ми за кърма е механичната на Авент. Доволна съм от нея, макар, че в болницата не пожелах да я взема. Там като ми се препълниха гърдите се цедях на ръка, а бебка така и не успя да засуче номално. После в къщи я ползвах 1-2 месеца, докато се урегулираха нещата и се кърмихме близо година, макар че към края вече ползвахме кърменето само за приспиване. Имам стерилизатор за микровълнова също на Авент и той ми свърши много добра работа. Те и шишетата ми бяха на Авент, докато не започна онази истерия с бисфенола и аз ги смених първо със стъклени шишета на Чико, а като ги счупихме след някой и друг месец взех шишета на Ве Free. Сега се чудя на какви шишета да се спра. Макар че ще ми е за втори път пак се притеснявам дали ще успея успешно да кърмя. Предният път имах проблеми в началото, дано сега потръгне по-лесно.
Стискам палци на всички момичета, които трябва да лежат. Дръжте се още няколко седмици! Всичко ще е ОК! И аз имам доста контракцици понякога, често болезнени и се шашкам да не тръгне раждане, още повече, че шийката ми не е преглеждана от началото на бременността и не знам в какво състояние е. Почти не успявам да полежа, когато съм сама с каката, само увеличавам дозата на магнезия, пия 1-2 нош-па и обикновено ми минава. Имам и малко гениприл за по-тежки случаи.
В понеделник си взех час за лекар да видя бебчето колко е пораснало, а същевременно ще сменям и лекарката си за ЖК, защото все така е в болнични. Дано уцеля с избора на новия лекар.
А навън е прекрасно, ослепително слънчево! Обичам пролетта, чувствам се по-жива някак си  newsm44. Приятен ден и на вас, момичета!

# 84
  • Варна
Добрутру братство, усмихнат ден на всички!
Аз се заемам с женските задължения, че следобед имам 1мъжко- /ще гледам мач,/ дано успея и да се разходя, че времето е мега яко.
Нека всички сме добре и вече само хубави новини.  Hug

# 85
Мацки,приятна среща!Исках да се присъединя,но още не съм оздравяла напълно и реших да не ви нося бацили Hug

И не се карайте,ей.Това хормоните са страшно нещо,аз на моменти как избухвам Embarassed
В интернет пространството поради липса на "жив" контакт е много лесно да огорчиш някого,да не си премериш думите добре или да останеш криворазбран.Затова е най-добре по-спорни теми да се обсъждат "на живо".Хеле пък за кърменето как са се драли форумките години наред ooooh!

Аз мисля да си направя списъкът за болницата,пък още няма да пълня сак,че е рано.
Но много полезно да имам списъка,че в бързината винаги се забравя по нещо важно...

Не съм била на ЖК от повече от месец Embarassed,трябва да ходя тия дни да видя двамата побойници.Много се бият в корема,направо ще изскочат сякаш Mr. Green

Хубав ден и ще чакам снимчоци от седянката Grinning

# 86
didibibi, polito_87,safira, стискам ви палци да удържите до края.  Praynig
Муцуна, радвам се, че се появи.
Сега се надявам и Мона-Балона да се появи и да каже, че е няма нет или компа се е развалил  Praynig Praynig Praynig
lili_sf , добре дошла.
Петя, мерси за споделения опит.   bouquet

Хайде ще се видим в 12,30 на срещата!

# 87
Привет,мами!

Тези дни не съм пускала компютъра и вие сте направо ,като чичко"Паисий". Времето беше страхотно и с малкия ходихме на пикниг.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ВЪВ ВАРНА / ОКРБ /

bouquet
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,СЛЪНЧЕВ ДЕН!

# 88
Simple Smile Времето е разкош!!! Иде ми още сега да изляза Simple Smile

Да ви се оплача.Очевидно и мен ме тръскат нервите все повече.Направо някои неща не мога да ги търпя.Сега сигурно ще ми се скарате,ама..Отгоре над нас имаме младо семейство съседи с малко дете момченце.Откакто се научи да тича в нас е един малък кошмар.Тича денонощно, а при нас цялата къща се тресе.Прозорци,секция.Страхотен шум.Тича от едната в другата стая, а явно детската е над спалнята ни.Сутрин в 7 часа почва да тича.Понякога тича през нощта.А майката и бащата ходят като слонове.Аз от 7ч.на там се събуждам и не мога да заспя при този шум-няма събота няма неделя.През деня следобяд не мога да поспя.
Звучи много егоистично при положение, че мойте сигурно 2 пъти повече шум ще вдигат, ама не се търпи, очевидно от бременноста е.И очевидно ни дели много тънка плоча.
Ама какво да й кажа бременна съм ,нервна съм, вържи детето да не тича Sad

# 89
  • София
Добро утро и от мен!

Момичета, на името на кого беше резервацията или няма такова значение?

Общи условия

Активация на акаунт