Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 038
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Петя на името на : Радостина, за 12.30ч.

# 91
Добро утро момичета Hug
Bella ти записа ли се вече?Аз мисля да се обадя още в понеделник че сигурно наплива ще е голям Peace
Едно_момиче при мен случея е подобен над нас съседите имат датанце на 1г.не се чува да тича но за сматка на това като ревне направо имам чувството че е при мен в стаята #Crazy толокова силно се чува,но няма как ще търпим скоро и ние ще ги огласяме от долу Peace Mr. Green

Днес се очертва страхотен топъл ден и сме решили да забегнем на пикник Party
Весело изкарване днес на срещата и хубав уикенд на всички  bouquet

# 92
edno_momiche не е задължително да имаш контракции заради ниската плацента. Аз  имах леки то се преуморявах. Откакто съм в къщи, въпреки, че си правя дълги разходки , проблеми нямам.
На мен доктора ми каза стандартните неща, които ти сигурно принципно спазваш, щом си с близнаци - никакъв секс, никакво преуморяване, никакво пътуване, никакво носене на тежко.

Нормално е да си изнервена, никой няма да те укори  Simple Smile
И на мен понякога хормоните не ми прощават.

А вчера какво видях в Борисовата .... направо избеснях. Майка с количка и детенце на около година - година и половина. Детето реве и майката само се пресегна изодзад и му плясна един шамар по бузата. Направо ми идеше аз да и плясна един шамар да се осъзнае.

# 93
Благодаря ви много за топлото посрещане:-) Аз също още нищо не съм купувала,но все по-често се замислям какво и как да е,избрала съм си почти кошарка и чакам с нетърпение края на този месец,когато ще изляза по майчинство и ще се отдам на покупки за малкото човеченце:-)
Весело изкарване на срещата днес и много хубави емоций Simple Smile

# 94
Здравейтееееее newsm68
аз се завърнах от гадната болница. Направо се пукам от яд как ме прекараха Naughty Изследванията ми са повече от прекрасни - нямам никакви бактерий и се съмнявам,че в тази лаборатория в която ги изследвах са ми замърсили пробите,защото в болницата излезе, че всичко е ОК. Да ама в болницата ме писали с някаква по-тежичка диагноза /заради клиничната пътека и парите/ и се налагаше да стоя там плътно 5 дни. Два дни се схванах на това легло от лежане.Хубавото в цялата работа беше,че ми слушаха тоновете по 6 пъти на ден,пускаха ми запис на тоновете и ме гледаха с ехограф. И така: вчера си тръгнах и в понеделник ще отида да ме изпишат.
Сега се връщам назад, за да изчета всичко пропуснато.
Хубав ден на всички Hug

# 95
Привет,мами!
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ВЪВ ВАРНА / ОКРБ /
bouquet
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,СЛЪНЧЕВ ДЕН!

bellaa, мерси за инфото Hug Аз търсих в сайта на Окръжна, когато за първи път прочетох тук че се организира подобно мероприятие, но нищо не намерих.
Михайлова, и аз ще звънна другата седмица да се запиша Peace
lili_to, радвам си че отново си сред нас  Hug
Добре дошла на lili_sf Hug

# 96
  • София
Петя на името на : Радостина, за 12.30ч.
  bouquet

lili, не се ядосвай, всяко зло за добро, щом всичко е ОК.  Simple Smile

greenlife , аз никога не съм удряла навън Габи, но направо ми е идвало някой път да я удуша. Човек не знае, какво точно е станало и аз много съм се дразнила, защото на два пъти сме си тръгвали от градинката с луд рев и са ми правили забележка, че си оставям детето да реве така. Никой обаче не е присъствал на това, че на нея вече и се спи, но отказва да си тръгне и започва да прави глупости от инат и накрая я мятам в количката и я оставям да реве до нас. Една баба даже веднъж ме кълнеше, че Господ не трябвало да ми дава деца, а аз вече и бях бременна и ми идеше шамар да и ударя. В същото време има майки и баби, които си шамаросват децата, но за това никой не се бърка и не дава акъл.

# 97
lili_sf, добре дошла на адашката Wink
Пожелавам ви приятна среща и да направите снимки.
Взех и аз да се притеснявам много за Мона-балона Tired
за покупките - нищичко не съм купувала, но съм си направила един списък и само допълвам като се сетя нещо и в началото на май ще ходим до "Вис Виталис" и от там ще купуваме всичко.

Момичета, пазете се!!!

# 98
greenlife , аз никога не съм удряла навън Габи, но направо ми е идвало някой път да я удуша. Човек не знае, какво точно е станало и аз много съм се дразнила, защото на два пъти сме си тръгвали от градинката с луд рев и са ми правили забележка, че си оставям детето да реве така. Никой обаче не е присъствал на това, че на нея вече и се спи, но отказва да си тръгне и започва да прави глупости от инат и накрая я мятам в количката и я оставям да реве до нас.

Точно така е, слава богу Даяна престана да ми ги прави вече тези номера със спането. Иначе съм я мъкнала, тръшкала ми се е ... не съм я удряла ... ама що рев съм я оставяла да изреве ... че мойто се и обшарва на червени обриви от рева ...  Мани, мани чудна картинка сме били.

Едно момиче, дойдох, но по-късно и нямаше никакви места, днес и срещата ще пропусна, че си ми е лошо направо, а и има толкова за чистене  ooooh! Поне пуснах на разходка детето, че в това хубаво време да стои с мен в апартамента - не си е работа.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 11:48 от temp

# 99
Аз дори и списък още не съм правила. Не бях чувала за Вис Виталис-намерих го,но разбрах,че е в Пловдив,а дали има такава борса и в София? То пък и не пречи до там да се разходим,ако си струва. А за мамите от София-намерих в кв=Хаджи Димитър стокова борса за детски дрешки-шият ги на място и си имат магазин. Цените,доколкото разбрах са доста по-приемливи от други места. Незнам точния адрес,но ако някой се поинтересува ще го науча и напиша тук.
До скоро:-)

# 100
Здравейте мами! Прекрасен пролетен ден за разходки на въздух.
Аз почти не съм спала тая нощ,и бебка също-постоянно се въртях,а тя не спираше да ме рита и да се мята в корема ми.
Чакам си гостите всеки момент.Ще гледам да не се преуморявам с тях,че и довечера искат да излизаме на заведение.

# 101
Лили, доколкото разбрах скоро ще отварят "Вис Виталис" и в София, но за по сигурно някоя софийска мама да каже къде точно се намира

# 102
Благодаря ти за отговора:-)
Ами то някой ако знае,ще каже. Аз излизам навън да се радвам на хубавото време,въпреки гадните болки в гърлото. Надявам се като го понапече слънчицето да минат Simple Smile
Хубав ден на всички

# 103
Борсата е на "Симеоновско шосе", като се пътува в посока Околовръсното, на самото шосе от дясно, след болница Витоша.

# 104
Добре дошла lili_sf в най - готиния форум. И аз излизам поне за час на слънце после пак в леглото. И при мен контракциите намаляха, трябва си почивка вече, без излишни натоварвания. Като си помисля, че до сега дори за 5 мин. не бях полягала, а плътно на работа от сутрин до вечер.  Tired Сега ме глезят вкъщи и истински си почивам, за което много благодаря  Heart Eyes
Слънчев ден на всички коремчета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт