Юнски бебета!!! Тема 49

• 12 043
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Moni, не не е тежка количката- 9 кг е, да в магазина има над сто модела колички - това  е най-големия бебешки магазин в София, поне аз по-голям досега не бях виждала и да на ABC има и други модели, изобщо има голямо разнообразие на марки и модели! Peace

# 121
  • Germany
Moni, не не е тежка количката- 9 кг е, да в магазина има над сто модела колички - това  е най-големия бебешки магазин в София, поне аз по-голям досега не бях виждала и да на ABC има и други модели, изобщо има голямо разнообразие на марки и модели! Peace

Благодаря! В сайта не Бебе маркет пише, че е 13кг и аз затова питах.. Обясни моля къде е този магазин да се опитам да навия мъжа ми да идем до там днес.

# 122
  • София
... Вчера ходихме на откриването на новия магазин Baby mall в Люлин ...
Понеже и аз съм на тема обиколки и търсене се зачудих къде се намира? или ако не ви е познат района, някакъв ориентир?

# 123
Ще се опитам да ви обесня- минавете тунела за Люлин и се нареждате за ляв завой и оттам карете по трамвайната линия, подминавате Киров,  и веднага след него е мебели Арон, в същата сграда са, но на целия първи етаж!Има огромна табела BABY MALL, няма как да я подминете! Peace

Едно момиче
, всичко има и от пиле мляко за бебета и за бъдещи майки има много хубави дрешки за бременни и за бебета, но и на "хубави"цени, но спор няма всичко е много красиво!

# 124
ХАААААААААААААААЙДЕ НА СНИМКИТЕ!!!!!!!!!!!!

Снимките са от мен, а как си изкарахме вчера чакам да разкаже някой друг.Междудругото след като Ая дойде,останахме заедно с Di и като се почна една полезна близнашка приказка.И таткото ни дойде-стана късен следобяд  Hug

Толкова са ценни тези срещи.Благодаря на Francheska,Petia_Tag, Mayflower за споделения опит  bouquet

Какво продават в Бейби мола-само мебели ли? Намира се след тунела на люлин,май Арон където е.
Вчера бяхме там и купихме ламиниран паркет-последното от ремонта.В понеделник ще го монтират.И разни неща дребни купихме от слънчице-к-т нокторезачка,подплънки за кърма,еднократни гащи за след раждането..ей такива-по списъка.

# 125
  • Germany
Ще се опитам да ви обесня- минавете тунела за Люлин и се нареждате за ляв завой и оттам карете по трамвайната линия, подминавате Киров,  и веднага след него е мебели Арон, в същата сграда са, но на целия първи етаж!Има огромна табела BABY MALL, няма как да я подминете! Peace

Somebody, много благодаря!

# 126
  • София
edno momiche, супер са ни излезнали снимките  Grinning Предполагам, се вижда колко добре сме си изкарали. Аз се чувствах много добре. Атмосферата беше като времето навън, просто прекрасна. Чакам с нетърпение следващата ни срещичка след Великден.  Hug

# 127
Страхотни снимки и страхотни модели  Grinning
Ние ще ходим за риба. Сигурно нищо няма да хванем, но поне ще се попека на плажа и ще подишам чист въздух. Дано да не духа много и да е горе-долу топличко до морето  Praynig Хайде стига с претенциите, а да ходя да се приготвям.

# 128
Добро утро и от мен! От петък само ви чета и не ми остава време да се появя! Вчера имах доста неприятни емоции и предпочетах, са не пиша, че нищо хубаво нямаше да излезе! Днес съм по-добре и по-малко раздразнена! Иначе снощи се събудих по някое време и малкия човек като се разшава, като се разбута.... Не мога да заспя. Обикновенно вече като си легно го прави този номер и го успокояваме като тати си сложи ръката на корема! Веднага се покрива и спира, а тая сутрин не иска човека, отказа да поеме командата.... И продължи, явно на мен ми се е спяло и въпреки опита му да се закача, съм заспала! А нашия татко тази сутрин стана в 7 часа, за да ходи за риба и като звънна часовника се надигнах и аз да ставам, като си мислех, че е понеделник! Добре, че се усети и заспах отново. Иначе вчера ходихме до един склад в тържището, където е офиса на нашия татко и си накупихме козметика и някой неща за мен! Оказа се, че има почти всичко, което ще ни трябва (даже дрешки продават и храни) и ни ги дават на цени наедро! Та си купих душ гел на Бюбхен за 9 лева (по магазините е почти 13) и бебешко олио за 7... Имат и любимата ми марка Чико...абе голям кеф. Като ми потрябва нещо, само звъня на тати и той ни носи всичко ... А това което исках да ви питам: според нашия док, вървим се почти две седмици напред! Предполагам, че на видеозона просто така е изчислено според размерите на бебчо, но означава ли това, че ми се коригира термина или това е просто за статистиката? Притеснява ме, защото това означава, че имам още някъде 4-5 седмици...

# 129
the1, къде се намира този склад?

# 130
the1, относно размера на бебчо: И нашето бебе расте с 2 седмици напред, но аз не се впечатлявам от това. Все пак това са някакви осреднени размери, а всяко бебе си има генетично заложен растеж, които трябва да достигне при раждането си и не на последно място бебета се раждат с различни размери, някой по-големи, други по-малки, така че най -вероятно и като изключим възможността за грешка на ехографа, ще имаме по-големи бебчовци Laughing

# 131
Добро утро и от мен!

Вчера тук беше прекрасен пролетно/летен ден - слънчев, топъл (20 градуса) и прекарахме целия ден навън с приятели...Много е красиво тук,когато е пролет - шведите излизат на тълпи по улиците, парковете са пълни, всички седят или лежат по тревата и се наслаждават на слънцето! (поне парковете са чисти, и въпреки че има много кучета, всеки си почиства след тях, и човек спокойно може да легне да се пече посред града!)

Обаче днес - пак вали и е мрачно Sad...Затова смятам да ида на плуване!

Somebody - много хубава изглежда количката. Все пак, майките които имат триколка да кажат дали е удобна, защото аз съм чувала, че триколките са по-нестабилни при качване на ескалатори например. на мен ми харесва комбинацията вълто и черно, пък живот и здраве може да ползва и за момиче и момче Simple Smile

Момичета, да ви кажа нещо друго за дрешките - аз както се оплаквах че тук нищо не мога да намеря хубаво, и само поръчвах на майка ми да купува от БГ и да ми праща, така вчера направих една инвентаризация какво съм накупила дотук! И се оказа, че имам предостатъчно поне според списъците публикувани тук - та уж, не съм купувула (или поне не съм мислила че съм купувала), така съм натрупала дрешки, без да се усетя! е, сега остават по.крупните неща разбира се - легло, чаршави и т.н. ама ще чакам да стане май месец.

Дано при вас е пак слънчев ден!

# 132
  • София
Ауу хубави снимчици сте си направилии сега ми се допи бира, то от седмица ми се пие де ама сега като ви видяяях...

# 133
Предполагам, че ние ще сме малко по-големи от средно статистическите бебчовци, защото нашия татко не е малък човек...ама дано на кг. да не е много, че все пак трябва да излезе  Laughing Иначе нашия док само повтаряше "Перфектно" и нищо не каза за размери и т.н. Общо взето беше нещо като " Води-перфектно", "Плацента-перфектна", "бебчо-пораснал" Обикновенно е доста разговорлив, ама като вървеше към кабинета го ядосаха за две различни неща и може да си е изгубил настроението .... Иначе го питам, дали мога да пия омега три масни кислени, а той ми вика и 5 ако искаш Joy Винаги много се смея с него... След преглед винаги съм в добро насторение...

# 134
Добро утро и от мен .....от сутринта чета ли чета ...и всичко забравям....

Да ви разкажа вчера след срещата закарахме майка на гарата и от там в Практикер е няма такъв смотан магазин......на мен там все не ми върви преди да влезем викам да изтегля пари от дебитната карта и смотания банкомат ми я глътна....и блокира та звънях по банки да ми блокират картата.....не стига това ми ме оставиха без парички...можело да си изтегля от банката ама нали се сещате банките колко работят в неделя така че понеделник ще трябва да изтрая......

Като изключим че нямаше с какво да ги купя си харесах тапети и ламиниран паркет и разбрахме че един приятел слага та днес ще му звъним да го кандардисваме за майстор ако не може ще взема такъв с монтаж......така че в понеделник почваме малко по малко.....с ремонта......

Снощи идваха кумовете да се видим.....и аз в 11 часа си легнах ама как ми се спеше.....те не ми се разсърдиха....

тази сутрин като станах мъжо всичко изчистил подредил.......много сладко като има кой да ти помага.....

И нали  ме беше хваналата манията за чистене са замъкнах да чистя мазето там колко празни буркани има......хиляди и понеже съм за опазване на околната среда се заех да им свалям капаците и да ги хвърлям 1 по 1 в контейнер за стъкло .....много глупаво са направени с  една дупка само нямат капак и трябва да се пускат 1 по 1 голяма играчка ама почти една трета изчистих и на една циганка и подарих 5 торби те ги предавали на пункт ......

Сега отиваме на гости да гледаме формулата и ще ви пиша пак следобед

На срещата беше супер.....прегридки и цунки......Едно_момиче много готини снимки........след Великден пак срещичка......малко рано си тръгнах ама нямаше как важното е че се видяхме.......другия път повече.......

Целувки......

Общи условия

Активация на акаунт