Днес деня ни изненада с 38,2 на Ивет. До сега я свалихме на 37,3.Както се сещате днес се разминахме с излизането навън

Ленка,ама каква е тая бре ,жено? Как найстина я търпиш?
Аз също съм забранила да се говорят бебешки думи на детето.
И свекърва ми...чичо й казваше ГУГУ ПА (гугутката ще падне) и какво ме вълнува мен.
Мъж ми на краченцата й казва КЕНЧЕТА,защото той пък казвал така
Майка ми ...........какво й казваше,че било лампа
Баща ми на гълъбите и всякакви пернати гадинки й казва че са ПИПИТА
Хайде сиктир.
Като ги подбрах един ден
Само да съм чула да говорят така на детето!!!

Снощи оставих малката на майка ми за 5 мин да вляза 1 душ да си взема.Научила я е да се катери по стола за хранене,да седи на колена в него,да се хване за каишките които са за през ръцете и така да яздела все едно конче.
То детето много му разбира главата.
Ама днес 2 пъти се изправи в стола
Елада,оставяй го така няколко дни в кревата без играчки.Ще се измори и ще заспи и ще разбере за какво е леглото.И че НЕ Е за игра
Аз така бих направила.
Деси,Камелия ,ние имаме точно същите буйки на Колев.Един чифт съсипахме вече с лазене и се ужулиха отгоре и са като мръсни-розови на цвят,сега те ще са й за вкъщи.
А белички,точно като от снимката са за навън.Тъкмо съвпадат с всички цветове с дрехите,а розовите са задължаващи.
Любка,имахте ли някакви други симптоми за зъби освен температурата?
Моята е много спокойна,весела,но топличка.Иначе .......тя не дава да ровя в устата й де,нооо не е кисела като първите зъби когато излизаха

Сега героите са уморени и бебка спи,не че и е време,дано и довечера заспи.
Сутрин става 6.30-7.00.Преди се будеше към 6,пиеше мляко и заспиваше до 9,но вече неиска мляко и е кукуряк от рано.Понякога я вземам при нас да се търкаляме поне до 7.30,понякога пие малко мляко и спи още 30-40 мин.Закусва около 8.30,до 10.00 играе и ляга.Спи час и половина.След това излизаме малко на центъра,вземам кухнята и се прибираме да обядва.Не я изкарвам да спи навън,защото вече неиска да спи в количката.У нас спи 1,5-2 часа а навън най много 30 мин.Хапва към 13.00 играе малко пак ляга.Ако преди обед е спала по малко слетобед си наваксва или обратното.След като стане излизаме като вземам с мен крема и я храня навън(17.00).Стоим в парка до 19.00,но все пак зависи от времето.Вечер ляга м/у 20.00-21.00 
много ясно, че няма нищо да стане като не излезете. Но аз като видях тази сутрин това чисто и синьо небе, само мислех за момента, в който ще се оправя и ще изляза. Та за това ти казах/написах така

Защо не се обади,че ще се събирате