МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от нас.

Днес деня ни изненада с 38,2 на Ивет. До сега я свалихме на 37,3.Както се сещате днес се разминахме с излизането навън  #Cussing out

Ленка,ама каква е тая бре ,жено? Как найстина я търпиш?

Аз също съм забранила да се говорят бебешки думи на детето.
И свекърва ми...чичо й казваше ГУГУ ПА (гугутката ще падне) и какво ме вълнува мен.
Мъж ми на краченцата й казва КЕНЧЕТА,защото той пък казвал така
Майка ми ...........какво й казваше,че било лампа
Баща ми на гълъбите и всякакви пернати гадинки й казва че са ПИПИТА

Хайде сиктир.
Като ги подбрах един ден  #2gunfire
Само да съм чула да говорят така на детето!!!  Naughty

Снощи оставих малката на майка ми за 5 мин да вляза 1 душ да си взема.Научила я е да се катери по стола за хранене,да седи на колена в него,да се хване за каишките които са за през ръцете и така да яздела все едно конче.  Shocked
То детето много му разбира главата.
Ама днес 2 пъти се изправи в стола

Елада,оставяй го така няколко дни в кревата без играчки.Ще се измори и ще заспи и ще разбере за какво е леглото.И че НЕ Е за игра
Аз така бих направила.

Деси,Камелия ,ние имаме точно същите буйки на Колев.Един чифт съсипахме вече с лазене и се ужулиха отгоре и са като мръсни-розови на цвят,сега те ще са й за вкъщи.
А белички,точно като от снимката са за навън.Тъкмо съвпадат с всички цветове с дрехите,а розовите са задължаващи.

Любка,имахте ли някакви други симптоми за зъби освен температурата?
Моята е много спокойна,весела,но топличка.Иначе .......тя не дава да ровя в устата й де,нооо не е кисела като първите зъби когато излизаха  newsm78

# 31
Здравейте.
И ние използваме топлото време, а пък и имахме и гости.
Ленка и аз много мразя да се говори така на децата. Ама си казвам направо. Моята баба така веднъж й говореше, но веднага й направих забележка да й говори както трябва. Те просто не им прави впечатление.
На люлки  и пързалки не съм я качвала още, поне според мен й е рано още.
Честито на всички бебчета направили своите първи самостоятелни крачки
Като ви чета че са ви привели пари и погледнах и аз в сайта на нои, и ще имам преводвъв вторник за февруари остатъка, ама кога ще са за март не знам, дано те да са в четвъртък Praynig
Ама много са бързи този път, за има и една седмица, след като са ми подали декларацията и вече са разрешили плащания.
Онче, дано да са зъбки и да не се разболява Ивет. Но защо не си я извела, аз поне бих я извела, все пак е топло, и само на разходка, не да се събирате с други деца Peace

# 32

Любка,имахте ли някакви други симптоми за зъби освен температурата?
Моята е много спокойна,весела,но топличка.Иначе .......тя не дава да ровя в устата й де,нооо не е кисела като първите зъби когато излизаха  newsm78

Онче, други симптоми освен темпеартурата нямаше, ако не смятаме отказа да яде. Този път не ми даваше да й ровя в устата и аз надничах, когато се засмее. При третия зъб тя беше доста мрънкаща, а пък първите два ги изкара с разтройство.

# 33
Стойче,много се чудех дали да я изведа.
Но колкото й да е това си е 38,2 темп и тя е много топла.Не мога да я изведа леко облечена.
Слънцето,якенцето,ще я запарят още повече и темп няма как да спадне.
А и ако заспи,не ми се искаше да спи навън.Така вчера на вятъра спа и се страхувам да не изтина.

В къщи седя само по панталонче и боди с дълъг ръкав и така по-лесно се охлажда.

Незнам,дали постъпих правилно,но един ден без нас на площадката.......няма да се затрие.

Любка,и моята не ми дава да бъркам в устата.На обяд изяде всичко,но следобяд не искаше лъжицата,а АМ с биберон.......така си го наглася някакси докато засучееее.

Много е кисела и раздразнителна,плаче за най-малкото.

Цял ден й давам панадол пре 4 часа,и темп няма,но нощес......не ми се мисли просто.

Силно се надявам да са зъбки.  Praynig

# 34
  • Някъде по Дунава
Здравейте.Днес бяхме на детски рожден ден и много се веселихме.Голяма олелия беше-деца,балони,торта,омазано  Simple Smile Сега героите са уморени и бебка спи,не че и е време,дано и довечера заспи.
Мале майчета като споделяте колко до късно спят децата ви,направо ви завиждам.Ели е такава ранобудница  Sad Сутрин става 6.30-7.00.Преди се будеше към 6,пиеше мляко и заспиваше до 9,но вече неиска мляко и е кукуряк от рано.Понякога я вземам при нас да се търкаляме поне до 7.30,понякога пие малко мляко и спи още 30-40 мин.Закусва около 8.30,до 10.00 играе и ляга.Спи час и половина.След това излизаме малко на центъра,вземам кухнята и се прибираме да обядва.Не я изкарвам да спи навън,защото вече неиска да спи в количката.У нас спи 1,5-2 часа а навън най много 30 мин.Хапва към 13.00 играе малко пак ляга.Ако преди обед е спала по малко слетобед си наваксва или обратното.След като стане излизаме като вземам с мен крема и я храня навън(17.00).Стоим в парка до 19.00,но все пак зависи от времето.Вечер ляга м/у 20.00-21.00
Вече не и се стои в паяка или количката и иска все да ходи(с моя помощ разбира се),само здрав кръст да имам.Откри пясъчника и все там стои и се сърди,когато не и давам да яде пясък Grinning
Аз също нямам вече време за домакинска работа,Ели лази и бута навсякъде.Гледам когато спи да свърша нещо или когато мъжът ми е свободен.Веднъж в седмицата чистя основно(но като се има предвид че къщата е доста голяма) а през ден пускам прахосмукачка.От миналата седмица свекървата вече неработи,на борсата е и тя готви,но преди готвех предимно аз.В градината свеки си копа,там не се меся.Дъщеря и неидва да помага въобще(но колата пълни с буркани),защо пък аз да се мъча.
Това е от нас.Лека вечер на всички.

# 35
Здравейте и от нас
При нас нещата не са много добре.По-спокойно ми е понеже съм при майка и няма кой да ме тормози,но проблема с място къде да живеем си остава.При наще няма място понеже и сестра ми още е при тях,немога да я изгоня.А ми е толкова криво-единия живее тук другия там.Не се виждаме всеки ден,на него му е мъчно че не вижда детенце и родителите му така постъпват.В момента не им говори.Опита се малко да ги вразуми,но те си знаят тяхното.Днес ходихме до там и аз ги поздравявам,а те се направиха че не ме виждат.После аз съм била невъзпитана.
Онче дано да са зъбки.Бързо да излизат и да не мъчат Ивет
Исках още да пиша ама Крис не ме оставя
Приятна вечер на всички

# 36
Онче, ти си знаеш най добре Hug много ясно, че няма нищо да стане като не излезете. Но аз като видях тази сутрин това чисто и синьо небе, само мислех за момента, в който ще се оправя и ще изляза. Та за това ти казах/написах така Peace
mam4e82 дано скоро намерите начин да живеете заедна, а тях ги о остави да си вирят носа, и хич не им обръщай внимание.
Аз всъщност влязох да ви кажа, че Тереза пролази тази вечер. Сложих я на земята уж да седи, ама тя видя под масата играчка и хайде натам. Малко тромаво , но успешно Laughing
nikolaeva и Тереза не спи до късно. Най-много до 8ч и то ако не стана, а лежа до нея и тя си дреме, как стана и се събужда. През седмицата като ставам да оправя Петя за детска градина, се събужда веднага като стана. И тя спи само вкъщи, навън не иска.
Лека вечер.

# 37
  • София
Упс, вярно, че имаше нова тема Simple Smile

Вики, аз изтрих снимките на Дияна и Алекс, дабавих и днешните.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360799

Като гледам снимките... чашата през тримата ли мина? И 3мата май са я олизали успешно Simple Smile

# 38
Ами в 8 ч. е нормално да стават, вие в колко искате  Simple Smile? Те сега лягат в 8:30 - 9.
Нали лятото ще сме до по-късно навън, ще заспиват също по-късно и .... незнам дали ще стават по-късно  Laughing

Силно се надявам и аз да имам превод във вторник - за февруари и за март  Praynig

Онче, и ние сме много криви вчера и днес. Няма Т, обаче през деня много трудно заспива / а му се спи/. Все нещо иска да дъвче, а не ми се виждат надути венците /не че мога да видя добре/. Днес като излязохме следобяд, докато се движим - добре. Спираме и започва да пищи. Всичко хвърля и естествено иска да слиза.
Незнам .... дано утре не е така крив.
Толкова беше спокоен преди, а сега се налага и е голям шеф.

# 39
Добро утро.
Онче,добре си направила,че не си извела Ивет на разходка с температура,то нямаше да й е приятно да я пече това слънце.
Снимките които е пуснала АнМари са много хубави,аз едно време дъщеря ми като беше бебе излизахме голяма компания майки с бебета всеки ден,сега обаче не е така ,и като ви видях благородно ви завидих Simple Smile
Стефчо тъкмо беше оздравял преди няколко дни и имаше един много топъл ден ако си спомняте,той заспа в количката испоти се целия и на другия ден всичко отначало,пак носът му протече от вчера вече и кашля,ох да минава бързо,че вече лошо ми става.
За чистене нямам никакво време,сега съм се захванала лека полека да правя пролетно почистване,дано до Великден да свърша,че на мене никой с нищо не ми помага.

# 40
На мен ето тези много ми харесаха http://www.k-k.bg/bg/collection/64/4/284/

Елада, аз мисля, че ще ти е страшно трудно да го научиш сега да заспива в неговото си легло. Алекс също заспива с мен на нашето, но той може да слиза сам отдавна. Не може ли да го приспиваш на вашето, а после да го местиш в неговото?

Танче, трябва да си купиш нов апарат  Wink

Онче, добре ли е вече Ивет?

# 41
  • София
Вики не ме дразни ако обичаш Simple Smile Туй болна тема. Ще видя Джони кога ще благоволи най-накрая да отдели една солидна сума за моята прищявка Simple Smile

# 42
mu6muro4e, не мога да го пренасям в неговото легло, след като заспи, защото той спи много леко и се буди веднага. Дори като спи при мен на спалнята, се буди често и трябва наново да го приспивам, за да му се събере повече от половин час. Но ще го оставям в неговото легло - ако иска да спи, ако иска да играе.
Вчера до 16 ч. не беше заспал изобщо през деня. После спа 1,5 ч. в колата - че имахме излизане с мъжа ми. Днес обаче си остава в леглото и да си решава сам какво да прави. Не може да не се научи. А това, че аз ще с еизнервя, докато станат нещата... то май тепърва ми предстои за много неща.  Wink

# 43
Мушмороче,тези обувчици наистина са много хубави,ама доста са скъпички.
Забравих да спомена,днес Стефчо става на 11 месеца  cook  ura newsm18

# 44
Сърдита съм Crossing Arms  Защо не се обади,че ще се събирате Crossing Arms smile3518

Общи условия

Активация на акаунт