1ви клас септември 2009

• 886
  • 3
  •   1
Отговори
  • sofia
Здравейте на всички майки,искам да започна нова тема и по-точно гооолямо питане.Адски съм притеснена,разтреперана,несигурна,абе все неща свързани с ПЪРВОЛАК.Започвам нова тема,защото повярвайте ми изчетох всичко,но ми се стори разпиляно.Нека тук по систематизирано и конкретно да препоръчате добро училище и най-вече преподаватели към него-за гр.София,питам аз по точно.Тук във форума има майки "по-пресни",Моля ви дайте съвет.Не мисля че е късно,има още до септември EmbarassedБЛАГОДАРЯ

# 1
Напротив, доста е късно според мен. Щом си чела всичко по темите, които от доста време нищим тук из форума, си разбрала, че вече много от първолашките майки са си подали документите за бъдещите първокласници! Едва ли някой ще ти синтезира сега информация, при условие, че всичко се ориентира към приключване на тазгодишната ни "кампания" или "какафония"! Да уточня все пак, че аз още не съм подала.  Thinking
Ти въобще ли за София питаш?  ooooh! Аз имах доста по-конкретни въпроси по темите и не съм получила отговор на всички, та едва ли някой сега ще ти синтезира информация!?!  Rolling Eyes
И за какъв септември говориш-те тогава започват да учат. Паралелките се формират с класирането в доста от училищата през следващия месец! Четох, че вече някои родители имат предварителни родителски срещи.
Пробвай с по-конкретен въпрос-може някой да отговори. Да не прозвучи като заяждане, но малко несериозно ми звучи това питане!  Peace

# 2
  • sofia
Благодаря ти за отговора,не ми звучиш като заяждане.Просто квото ми е в главата тва съм написала.Права си в едно че ще си задам по конкретно въпроса.Интересувам се от три у-ща-36,142 и 34 в ж.к Красно село. В 36 соу М.Горки,записването започва на 14.04.2009.Ако някой има по конкретна информация за тези три училища в София,моля пишете ми,чакам отговор

# 3

Общи условия

Активация на акаунт