Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 962
  • 781
  •   1
Отговори
# 90

аз имам куфара излишен и се чудех да пускам ли чантите, но не срещнах отговор заслужават ли си,

а също така бих искала ако някой има излишна чанта Евридей (имам и дублиран един сак Лафума кафяво и розово), че с моята имахме близки срещи с един електрически стълб и я скъсах, а по удобна чанта отдавна не бях имала, или пък ако някой знае работещ код за нея ще съм адски благодарна  Praynig

[/quote]
Аз имам излишен тренч от бежовия искаш ли замяна за сака Лафума

# 91
Както qu'abonnée нашите бюлетини, За мен е удоволствие да Ви информирам, преди някой друг
салда SPRING Ексклузивни> laredoute.fr!

Това е една невероятна седмица на салда по всяко събиране Готов за носене и деко пролет-лято 2009 г.:
хиляди пратки до 60% * ... но внимавайте, че отнема само 7 дни!

Назначаване на 7 април и 13 април до полунощ само до най-добрите сделки за своя любим!

Само абонати на бюлетина, както сте запознати с този случай ...
тогава Съвет: дръжте го за вас!

А вторник!

Джули Areski
Мениджър на връзките с клиентите

Аз се определи за какво ми харесва

PS: разбира се да се радвате на обмена и възстановяване на точки в рамките на 15 дни, дори по време на продажбите!
И аз го получих ,май ще е някакво намаление ,ама какви са тия точки Thinking

# 92
  • Пловдив

змейковица за тази бяла чанта ли става въпрос

Да, за тази ставаше въпрос, но вече я размених  Hug
Не е никак лоша, особено за лято, обаче вече имам хиляди чанти... а малко място  Laughing пък и сега в новия апартамент ми се ще да занеса по-малко ненужни неща  Embarassed

# 93
Е,като немога да  разбера офертата ThinkingГугъла ми превежда супер несвързани неща Crossing ArmsМоля за помощ Praynig

Това е една невероятна седмица на салда по всяко събиране Готов за носене и деко пролет-лято 2009 г.:
хиляди пратки до 60% * ... но внимавайте, че отнема само 7 дни!
Назначаване на 7 април и 13 април до полунощ само до най-добрите сделки за своя любим!

това означава ли да чакаме утре изгодно намаление Thinking newsm78
ако е така да ходя да зареждам картата smile3506 smile3506 smile3521

# 94
  • София
Здравейте дами, имам лично изпратен кода за Спайдърменската раничка, но не искам нищо, накупих си много. Ако някоя дама иска да се възползва (като подаръка е за мен), ще получи БД. Само нека да е от София. Да ми пише на мейла vessy1@abv.bg.

# 95
  • гр.Бургас
Много искам този куфар http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10279377 и чантичките към него, където се купуват с реф.номер. С какъв код се получава и с какви артикули?

# 96
Много искам този куфар http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10279377 и чантичките към него, където се купуват с реф.номер. С какъв код се получава и с какви артикули?

Ами то под снимката си пише: 23574 – куфар на колелца с размери 50x32x19 cm в цвят сиво и резеда. Към него може да се поръчат 2 чанти в същите цветове за 6.90 Е с реф.№ 5671345 23604,23612,23620,61530
и също код:23442

# 97
Е,като немога да  разбера офертата ThinkingГугъла ми превежда супер несвързани неща Crossing ArmsМоля за помощ Praynig

Става въпрос за намаление до 60% на дрехи и продукти Deco от колекция пролет-лято 2009г, от 7 до 13 април. Офертата е за клиенти, които са абонирани да  получават офертите им по e-mail. Мисля, че за видим намалението утре ще трябва да зареждаме линка към него от получените e-mail-и.
За това намаление важи връщането на продукти в 15 дневен срок.

# 98

Става въпрос за намаление до 60% на дрехи и продукти Deco от колекция пролет-лято 2009г, от 7 до 13 април. Офертата е за клиенти, които са абонирани да  получават офертите им по e-mail. Мисля, че за видим намалението утре ще трябва да зареждаме линка към него от получените e-mail-и.

smile3525 Благадаря,за разяснението  bouquet

# 99
  • Русе

Как да се абонирам да получавам офертите по e-mail?

# 100
  • sofia
Имам лично пратен кода за раницата Спайдермен. Дава ми подаръка, но не ми маха доставката.
Защо се почучава така? И още, има ли актуален код за чантата Евридей?  Rolling Eyes

# 101
Имам лично пратен кода за раницата Спайдермен. Дава ми подаръка, но не ми маха доставката.
Защо се почучава така? И още, има ли актуален код за чантата Евридей?  Rolling Eyes

При мен се включва БД когато сложа нещо детско  Peace

# 102
Цитат на: Magi_TM link=topic=385438.msg10793408#msg10793408 date=1239005458
Как да се абонирам да получавам офертите по e-mail?
[/quote

Кликваш на mon espace client и горе,  отваряш Mes newsletters и слагаш тикче пред Je coche pour recevoir la newsletter de LA REDOUTE ,
Je coche pour recevoir la newsletter des Aubaines et de la Boutique Discount
Derniers arrivages, meilleures démarques, petits prix... и това в червено
Je coche pour recevoir la newsletter des VENTES PRIVEES de LA REDOUTE
Des offres inédites et très réservées qu'il faut absolument recevoir !

# 103
  • Русе
valito,благодаря!  bouquet

# 104
А трябва ли да потвърждаваме някъде мейла за това намаление от утре или просто утре ще получим нов ,ск ойто да влизаме или с този да влизаме? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт