Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 081
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, искам да попитам за тази розова чанта подарък  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=546581   защо при мен пристигна без портомоне и несесер. Някой от нашите пощи ли ги тарашат колетите?  Close Много чудно!

чантата не е комплект от 3 неща

подаръка се състои само от голяма розова чанта и портмоне или несесер както искааш го наречи, но е едно и също Peace

# 226
  • Стара Загора
Момичета,незнам точно в коя тема да си задам въпроса...свързан е с това ,не успявам да си изпратя покана за регистрация на втори acc..има ли някаква тънкост,която изпускам...следвах инструкциите в единия от сайтовете на 1-ва страница...обаче ,когато съм попълнила всичко меил и имена на поканения...натискам jenvoie..ili нещо такова нищо не се слъчва..някаква помощ..pls Praynig Praynig

# 227
  • Пловдив
Поканите са важали до 30.03. Вече доста хора в темата го констатираха.

# 228
  • Стара Загора
 Outta Joint...ок..благодаря..поне да не се мъча..това съм го пропуснала

# 229
  • Бургас

някой знае ли какви са подаръците с кодове 23442 и 26905 понеже и двата ми ги хваща ама ми пише само сак и немога да разбера кой точно благодаря ви

# 230
Момичета някой има ли снимка на сивата жилетка, която идва с код за подарък !

# 231
Лелеееееееее искаааам яяяя, ама не ми се хваща кода SadSadSad има ли други кодове за нея или някако условие SadSadSad

# 232
mama_val - първия е за куфара,а втория е за тези чанти.Дава намаление мисля 25% беше и още една розова чанта,доколкото помня  Peace Дано не те подведа,но би трябвало да са тези  Rolling Eyes

maria_2103 - Предполагам питаш за тази  Grinning Има и реални снимки,разгледай ги.

Parcalcheta да,да ти е пратен лично  Peace

Shelii отдавна пращат дори само несесера  Peace така че си късметлийка,че си получила чантата  Laughing

# 233
Parcalcheta да,да ти е пратен лично  Peace
Мерси smile3518

# 234
  • София
Здравейте

Ще правя поръчка с детските чантички ДОРА, та се чудех колко тежи каталога който ще изпратят заедно с чантите newsm78 
Някой досега получавал ли е каталог, моля да каже приблизително колко може да тежи?

# 235
  • Варна
Миналата година каталозите ги пращаха отделно.
Това пише в другата тема за каталозите.
Каталозите вече няма да се пращат извън Франция, не ги чакайте.

Момичета, какво освен тривките и кърпите може да се ползва за кодовете за Дора и Спайдърмен?
Вече имаме и кърпи и тривки.

# 236

някой знае ли какви са подаръците с кодове 23442 и 26905 понеже и двата ми ги хваща ама ми пише само сак и немога да разбера кой точно благодаря ви

На мен не иска да ми даде "26905 - комплект 5 бр.чанти", а аз предпочитам него. Твърди ми, че имало някакви условия, за да може да се ползва( според превода на гугъл транслейт)
Mama_val, ти от коя колекция си поръчвала? извинявай, че съм така директна, но ми се иска днес да пусна поръчка

Извинявам се ако следващият ми въпрос не е точно за тук, но се надявам все някой да ми отговори и благодаря предварително.
Някой получавал ли е колет от Митницата с куриерската служба тази седмица, или да се е опитвал да се свърже? Вече втори ден не успявам да се свържа? Дава заето, а веднага след това свободно и никой не вдига.  Crossing Arms А пък не е като да не звъня упорито. Да няма някаква повреда ? Thinking

# 237
  • София
Despina

Много благодаря за отговора   bouquet

Пробвай с калъфките... но сигурно и от тях имаш вече много
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4102185& … ue&ksource=-1

# 238
  • Варна
Благодаря ти. Май кърпи е по-добре от калъфки. Ще събирам пешкири за прикя на щерката. Wink
Някой беше писал, че е сложил детска дрешка и с нея е минал кода, но не беше казал каква.

# 239
Някой беше писал, че е сложил детска дрешка и с нея е минал кода, но не беше казал каква.
Това в отговор на моето питане ли е? Благодаря  Hug
Ще изчакам все пак, дано Mama_Val се включи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт