Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 050
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Разменям,часовника за някакъв друг подарък  Peace

# 286
[
Цитат
30813, 37427, и новите кодове за раничка Спайдърмен и момичешката чантичка. Peace
  Момичета, може ли малко помощ Praynig Пуснах поръчка с първия код и ми махна доставката, но не ми се появи никъде подаръка чанта Спайдермен.Дали ще дойде в такъв случай?

Редакция: Май съм се объркала ooooh! Помислих че това са кодовете за раничките.Жалко.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 09:02 от Kpuccu

# 287
Разменям,часовника за някакъв друг подарък  Peace

за какъв друг подарък?  Rolling Eyes

# 288
  • В реалността
Не ме бийте ако е питано вече, но поне аз не срещнах никъде дали това "26921 - надуваем дюшек" и това "22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг" е едно и също. Защото вторите два кода не ми се хващат от профил през който не съм правила поръчки досега. Хваща ми се първия но се замислих дали не става въпрос за надуваем дюшек за плаж... newsm78

Едно и също е според мен.Беше задаван в предишната тема същия възпрос, но за по-сигурно или потърси напред, или изчакай и друго мнение  Party
Благодаря, прочетох наистина в предната тема. Бях останала с впечатлението, че съм я изчела цялата, но явно съм пропуснала последните страници. smile3538

# 289
Не ме бийте ако е питано вече, но поне аз не срещнах никъде дали това "26921 - надуваем дюшек" и това "22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш, тежи около 4 кг" е едно и също. Защото вторите два кода не ми се хващат от профил през който не съм правила поръчки досега. Хваща ми се първия но се замислих дали не става въпрос за надуваем дюшек за плаж... newsm78

Едно и също е според мен.Беше задаван в предишната тема същия възпрос, но за по-сигурно или потърси напред, или изчакай и друго мнение  Party
Благодаря, прочетох наистина в предната тема. Бях останала с впечатлението, че съм я изчела цялата, но явно съм пропуснала последните страници. smile3538

Да един и същ е, аз  пуснах с 22594 и 26 921 и двата ги получих вече

# 290
Да дам и едно разяснение за кодовете за Дора-78174 и Спайдермен-78182, поне това установих: дават БД, когато имаш в кошницата НЕнамален артикул от новата колекция или намален, НО до 40%, не повече. Дано съм помогнала.

# 291
Момичета как мога да намаля това колело  http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … &numberpage=1 Благодаря предварително!

първо колелото не е налично в момента, пише че след три седмици ще го имат в наличност newsm78 понякога им отнема и повече, а после пробваш кодовете от първа страница Peace

# 292
  • гр.Бургас
Моля за помощ! Уж ми се хваща код за намаление, а не ми намаля цената. Защо така?

# 293
  • София
Момичета, току що получих това на мейла:

Bonjour,

Le colis 091 5229166 ne vous sera pas livré car vous avez utilisé deux offres promotionnelles et elles ne sont pas cumulables.

Cordialement,

MME HENNO Monique

по кода на номера на заявката, разбирам, че става дума за поръчката ми с кода за чантата Дора (който ми е изпратен лично на мейла).
Можете ли да ми помогнете за какво иде реч...  newsm78

...и аз получих тая глупост! Поръчката ми е от 18.03. сега се сетили... аз вече я чакам, а то...

И при мен се получи същата история, само че поръчката беше с хладилната чанта. Съвет  на кого и какво да пиша?

# 294
# 295
  • гр.Бургас
Някой знае ли какъв е подаръка на код 64424?

# 296
Момичета какъв е кода за саковете Найк?

# 297
  • Burgas
Мисля че беше 10284, на мен не ми се хвана.

# 298
Някой знае ли какъв е подаръка на код 64424?

Ето тук:

64459 - sac Oxbow kaki rose
64467 - sac Oxbow noir bordeau

Jadena предполагам,че кода е за същия сак.След малко ще пусна и снимките,че не помня дали ги има в албумчето  Peace
Всъщност този сак го даваха и преди като подарък - цък

Да, пропуснах да напиша, че марката е OXBOW.
За него имам още:
sac Oxbow kaki rose - 64416,
sac Oxbow noir bordeau - 64424,

но не съм ги пробвала, а и само срещу 64602 прочетох, че е за SPORT, ама може и другите да стават, не знам.

# 299
Мисля че беше 10284, на мен не ми се хвана.

Немм намерих ги- 51888 е за черната, на мен ми се хвана  Peace
51853- розовата

Общи условия

Активация на акаунт