Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 950
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • Хасково
И при мен неработят пробвах с всичко нестава а много исках да изненадам мънинката с чантата дора че тя много обича да си играе с чанти.

Мила имам вече две поръчки с чантата Дора , ако имаш излишен подарък - може да я разменим !  Hug

# 346
  • Burgas
имам само тренч бежов 38-40 номер ако искаш става.

# 347
Момичета,сега попаднах на кода 54399/има го в 1-ви пост/,но да добавя,че освен намалението дава и термочантата като подарък   Laughing Който не се е възползвал.....
Момичета ,да ви кажа,аз имам термо чантата,супер е с покривка и три кутии за пикник,НО много мирише на нещо като гума,държа я цяла седмица на балкона и още мирише както в началото!

# 348
Момичета,сега попаднах на кода 54399/има го в 1-ви пост/,но да добавя,че освен намалението дава и термочантата като подарък   Laughing Който не се е възползвал.....
Момичета ,да ви кажа,аз имам термо чантата,супер е с покривка и три кутии за пикник,НО много мирише на нещо като гума,държа я цяла седмица на балкона и още мирише както в началото!
Пробва ли да я избършеш с мокри кърпички, аз така направих с надуваемия дюшек и като че ли малко се отмириса, или аз свикнах с миризмата.

# 349
Не съм пробвала,но ще пробвам,мерси за съвета!

# 350
разменям бежовия тренч за чанта дора

# 351
Аз 4акам 4антата Дора и бих я раменила за не6то ,ама за трен4а в никакъв слу4ай,полу4их го и е егати грозотията,ама за без пари какво иска 4овек,но няма да го нося в никакъв слу4ай  Rolling Eyes

# 352
  • Хасково
имам само тренч бежов 38-40 номер ако искаш става.

Ох от тренчове със залята
5 броя  Mr. Green Mr. Green
Няма нищо Simple Smile Карай  Hug

# 353
Аз 4акам 4антата Дора и бих я раменила за не6то ,ама за трен4а в никакъв слу4ай,полу4их го и е егати грозотията,ама за без пари какво иска 4овек,но няма да го нося в никакъв слу4ай  Rolling Eyes
а  Тренча по снимките в Албумчетата ви поне на мен ми изглежда доста добре , дори имаше момент , в който съжалявах че не пуснах с него поръчка , защото ми беше пратен кода лично

# 354
а  Тренча по снимките в Албумчетата ви поне на мен ми изглежда доста добре , дори имаше момент , в който съжалявах че не пуснах с него поръчка , защото ми беше пратен кода лично
Хи4 и недей да съжалява6,аз веднага като го полу4их го командировах за село ,както и онези 4инии лилавите .Но от другите подаръци съм си доволна,а и полареното сако ми е ужасно ,ама вкусове разли4ни....

# 355
Това съобщение е написано със знаков набор (ISO-8859-1) различен от вашия.
Ако не виждате текста коректно, кликнете тук за отваряне в нов прозорец.

Bonjour,

Le colis 091 5228941 ne vous sera pas livre car vous avez utilise deux offres promotionnelles et elles ne sont pas cumulables.

Cordialement,

MME HENNO Monique

и сега кво прайм  newsm78,няма ли да си получим поръчките

# 356
  • близо до морето
Според мен тренча никак не е лош. Поне мойте са с добро качество, само че малко са ми широкички иначе седят добре.

# 357
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9710264& … ue&ksource=-1
От два месецасе опитвам д а намаля тези сандали. Пробвах де що видя, но не.Някаква идея за намаление?Пробвах с безцветни, цветни цени, но не и не.Веднъж стана с една тривка за баня и докато поръчам,те я бяха намалили и с друго не стана

# 358
Мама Му, код 54399 намаля сандалите на 19.43 евро и дава подарък хладилната чанта. Код 27014 също ги намаля и дава подарък пътните чанти. Дано съм ти помогнала.

Между другото снощи пуснахпоръчка с код 39683 за хладилната чанта, вече е фактурирана, но в suivi имам надпис PAIEMENT Dans 3 mois, report gra. Мислите ли, че това е проблем, на някой случвало ли му се е?

# 359
  • Бургас
Bonjour,
Le colis 091 5228941 ne vous sera pas livre car vous avez utilise deux offres promotionnelles et elles ne sont pas cumulables.
Cordialement,
MME HENNO Monique
и сега кво прайм  newsm78,няма ли да си получим поръчките
сега си поглеждам статуса на поръчките. И на едната и на другата, за която получих същия имейл излиза: Ma livraison: A domicile  До преди 2 дена даваше, че все още не са изпратени.
Парите са ми ги дръпнали и нямам върнати по картата. И аз не мога да разбера какво става.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт