Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 987
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, може ли да се пусне поръчка с код ако ще използваш ваучер, и ако кода не ми е пратен лично дали вероятността е по-голяма да ми откажат поръчката. Мерси
точно такава поръчка пуснах и си я получих за 15 дена, всичко си беше ок.

# 361
Bonjour,
Le colis 091 5228941 ne vous sera pas livre car vous avez utilise deux offres promotionnelles et elles ne sont pas cumulables.
Cordialement,
MME HENNO Monique
и сега кво прайм  newsm78,няма ли да си получим поръчките
сега си поглеждам статуса на поръчките. И на едната и на другата, за която получих същия имейл излиза: Ma livraison: A domicile  До преди 2 дена даваше, че все още не са изпратени.
Парите са ми ги дръпнали и нямам върнати по картата. И аз не мога да разбера какво става.  newsm78

и при мен е така,не ми е отказана поръчката,парите са дръпнати,уж всичко е ок,ама този и-мейл  Thinking

# 362
код 23795 /валиден до 13.04/ за безплатна доставка при покупки над 60 евро от колекцията П/Л /днес ми го изпратиха/

# 363
във изброените на първа страница линкове за страници с кодове, като разгледах и копвах, ми се хванаха 51942,52280,32409,51888-пише sac doc, ако на някой се интересува...

# 364
23795 на мен ми пратиха този,ама нищо не излиза

# 365
Момичета някой пускал ли е от един акаунт двата кода за чантите Дора и Спайдермен, чудя се дали да си разделя поръчката на две, дали ще ми ги пратят?

# 366
и аз го имам, в кошницата ми има арикули за 67 евро само от секцията Солдиес, но пак не маха доставката  Tired

# 367
Ейй много са гадни...
Вадаше ми БД с чантите Дора и раничката, вече само подарък дава. Сложила съм едни сандали от П/Л 2009.
на последък само писъмца с покани ми пращат. Един код не дават. Нещо съм ги ядосала сигурно...
Как да махна тази доставка  newsm78 . Трън в очите ми е
Весели празници   bouquet

Ааа, връщам се да се поправя. Успях! Party пак с хавлиени кърпи  Crazy
Обзаведах болницата с тях вече  Crazy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 13:25 от VK

# 368
# 369
Момичета, за първи път искам да пускам поръчка с код. Можете ли да ми кажете дали 61328 - БД е валиден. Всъщност не са ми го пратили на мен на мейла, погледнах го на 1 стр. , мога ли така да го вкарам newsm78?

# 370
mal4eva кодовете винаги са 2 ,защото единия е реално използвания,а другия си е техен,с който си водят съответната промоция,намаление или каквото е там.Той не касае клиентите.Тоест винаги използвания код е един.Не е защото си пробвала различни кодове.Иначе никой нямаше да си получи поръчките като се има предвид по колко кода всяка от нас пробва на поръчка  Grinning
Мисля,че трябва да им пишете с обяснение ,че кода си ви е пратен лично и молба да ви обяснят реалната/истинската причина.Много е странна цялата тази история с отказите им  newsm78 Аз моята с термочантата от 18.03 си я получих отдавна  Rolling Eyes

10x!   Heart Eyes
 Аз така и им отговорих.... та да видим...

# 371
Момичета някой пускал ли е от един акаунт двата кода за чантите Дора и Спайдермен, чудя се дали да си разделя поръчката на две, дали ще ми ги пратят?

Да,аз.Прие ги нормално.

# 372
Някой ползвал ли е кода за раничката Найк, но да не е му бил пратен лично ? Аз ползвах (за черната) на единият акаунт на който ми беше пратен лично и сега като пробвам на другия акаунт ми се хваща другия код но не ми е пратен лично, а ми се иска да взема и розовата за дъщеря ми. Та се чудя дали ще ми откажат поръчката, за това питам някой дали го е ползвал и дали я е получил ?

# 373
Аз ползвах кода за розовата раничка и днес я получих. Не ми е пратен лично. Пуснах и поръчка от друг акаунт с кода за черната, заега всичко е наред с поръчката.

# 374
Аз ползвах кода за черната раничка найк от първа страница -много е сладка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт