честита ви радост! Пожелавам на снаха ти спокойна бременност и здраво пухкаво бебче накрая!Леле момичета, старшни характери и големи бандюги си отглеждате
На мен ми беше смешно като ви четох, ама на вас какво ви е било... Май нямам право да се оплаквам от Яна. Тя засега се ограничава с простирането и събирането на дрехи и събаряне на сушилника върху нея, плаче и след малко пак е там. Другото, от което ме е страх е силата с която хлопа по остъклените врати на хола. Всеки път като го направи изтръпвам, а не е като да не съм и повтаряла многократно, че не трябва да го прави, но... Четох скоро в едно списание нещо, което се отнася за нашите дечица, сладурковците от 1 до 2г. " На тази възраст децата могат да са наистина влудяващи за околните. Примерите са безброй, а и всяка от вас може да обогати със свои истории букета от теоретично невъзможни едновременни действия на малкия откривател, които в правилната поредица могат да ви докарат до лека форма на истерия ( в най-добрия случай ). Няма как да е лесно да се справиш с неуморен изследовател с твърде кратка памет и никакъв самоконтрол." Тъй че момичета, трябва да се въоръжим с голяяяямо търпение, докато паметта на нашите дечица се поудължи Дани, страхотна ви е яслата. За мое огромно съжаление не можем да си позволим да дадем Яна на частна ясла. Иначе много ми харесва това, че всеки ден ти дават отчет как е минал деня на детенце. При нас няма такъв филм - гледат да ни дадат децата, че да ходят при другите. Ако ние питаме казват как е минал деня казват но много набързо. Е, все пак са само 2 жени на 22 деца, вярно е че не трябва да очакваме чудеса, но все пак...Стана ми гадно, като се сетих че в понеделник пак ще я пускаме в яслата. Нещо май аз повече от Яна не искам тя да ходи...
Инче, по спомени от беглото ми "прелитане" през темите бъдещите мами са Пебс, Мишока, 'Деси' (имаме 3, не съм сигурна коя от тях е ), бебе-то (*Clara* се подписва сега ) и Хю ( Heureuse ), която според всички е майка-героиня, очакваща четвъртото си детенце
Забравих друго какво щях да пиша, ама то и така стана достатъчно дълго.
Лека вечер и спокйни сънища
Но както и ти каза, зодията няма значение. Важно е основно възпитанието
Лека бременност на снаха ти и едно здраво бебче накрая
Опа вече са ме изпреварили с питането докато си напиша поста...
Голям е образ. А колкото до прилъгването за излизане (т.е. обличане), ами опитвай пак със същата мотивация, но за да не я лъжеш съвсем нагло може да й кажеш на Станимирка, че ще отидете да видите дали има нови обувки на магазините или нещо такова
Бях й намазала палците с Даум ексол, за да не ги смуче. Не знам какво ме прихвана, но същия ден през деня реших да й сложа от него, въпреки че посления път нямаше абсолютно никакъв ефект от това мазило. И тоя ден пък взе, че се оказа, че има ефект, т.е. беше й гадно и не си смучеше пръстите, т.е. пробваше, ама ги махаше отвратена. Реших и вечерта да й сложа. Искаше да й мием ръцете, е михме ги поне три пъти със сапун + два пъти с мокри кърпички. И след като и това не умири положението, взех да се чудя за друга причина. Така и не я намерих, освен ако все пак не е било от горчивите палчета. Още повече, че заспа после с мен без проблем и със засукан палец
И така, благодаря ви, че ни мислихте

Искрено съжалявам за неприятностите, които си преживяла.
Вкъщи без да суче не ляга, а там ляга пръв и се събужда последен.
,но да минава няма как

Току виж отбележим напредък в тази област
! София отдавна се е превърнала в кошмар за живеене! Не си е работа нито да си без кола, нито пък да имаш такава. Нерви, срес, лудница, бързане и всякакви проблеми
! И все по-зле ще става!