Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 886
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Красии  Hug честита ви радост! Пожелавам на снаха ти спокойна бременност и здраво пухкаво бебче накрая!
Леле момичета, старшни характери и големи бандюги си отглеждате  #Crazy На мен ми беше смешно като ви четох, ама на вас какво ви е било... Май нямам право да се оплаквам от Яна. Тя засега се ограничава с простирането и събирането на дрехи и събаряне на сушилника върху нея, плаче и след малко пак е там. Другото, от което ме е страх е силата с която хлопа по остъклените врати на хола. Всеки път като го направи изтръпвам, а не е като да не съм и повтаряла многократно, че не трябва да го прави, но... Четох скоро в едно списание нещо, което се отнася за нашите дечица, сладурковците от 1 до 2г. " На тази възраст децата могат да са наистина влудяващи за околните. Примерите са безброй, а и всяка от вас може да обогати със свои истории букета от теоретично невъзможни едновременни действия на малкия откривател, които в правилната поредица могат да ви докарат до лека форма на истерия ( в най-добрия случай ). Няма как да е лесно да се справиш с неуморен изследовател с твърде кратка памет и никакъв самоконтрол." Тъй че момичета, трябва да се въоръжим с голяяяямо търпение, докато паметта на нашите дечица се поудължи  Mr. Green Шегата настрана, статията е много хубава и има доста добри съвети.
Дани, страхотна ви е яслата. За мое огромно съжаление не можем да си позволим да дадем Яна на частна ясла. Иначе много ми харесва това, че всеки ден ти дават отчет как е минал деня на детенце. При нас няма такъв филм - гледат да ни дадат децата, че да ходят при другите. Ако ние питаме казват как е минал деня казват но много набързо. Е, все пак са само 2 жени на 22 деца, вярно е че не трябва да очакваме чудеса, но все пак...Стана ми гадно, като се сетих че в понеделник пак ще я пускаме в яслата. Нещо май аз повече от Яна не искам тя да ходи...
Инче, по спомени от беглото ми "прелитане" през темите бъдещите мами са Пебс, Мишока, 'Деси' (имаме 3, не съм сигурна коя от тях е ), бебе-то (*Clara* се подписва сега ) и Хю ( Heureuse ), която според всички е майка-героиня, очакваща четвъртото си детенце  Peace

Забравих друго какво щях да пиша, ама то и така стана достатъчно дълго.
Лека вечер и спокйни сънища

# 16
Ади напиши моля кое е списанието, че ията звучи интересно.
Като гледам и Полина има лентичка - бременееща мама  bouquet

# 17
Инче, явно има значение годината на раждане също, нали планетите и другите небесни тела се подреждат по различен начин всеки път... Защото и аз се рових много и накрая излезе, че съм Скорпион, а аз също съм родена много късно вечерта Wink Но както и ти каза, зодията няма значение. Важно е основно възпитанието  Peace Hug

Краси, честита ви новина  Grinning Лека бременност на снаха ти и едно здраво бебче накрая  Grinning И браво на послушното Ани (пу-пу!)

Ади, кое е списанието, че ми стана интересно?  Thinking Опа вече са ме изпреварили с питането докато си напиша поста...

Брейви, браво на сладуранката  Joy Mr. Green Хайде пускай клипчето, че нямам търпежни елементи, както казва мъжа ми  Laughing Иначе, и Деси е станала много придирчива към дрехите си и днес му удари голям рев, че не е с якето, което тя искаше, а с друго  #Crazy Явно е от възрастта, както и Ади е писала  Rolling Eyes

Елси, ние, ние! Дай й само гола да ходи на Десинка, а пък да не говорим как като си види гола част от тялото и започва да вика "Гоу, гоу", почва да се милва и се опитва да се целуне  hahaha Голям е образ. А колкото до прилъгването за излизане (т.е. обличане), ами опитвай пак със същата мотивация, но за да не я лъжеш съвсем нагло може да й кажеш на Станимирка, че ще отидете да видите дали има нови обувки на магазините или нещо такова Wink

Снежи, Ками, радвам се, че Андреа и Косето са вече оздравели  Hug

Ваня, как е Мити?

При нас така и не се разбра точно каква беше причината на онази Вечер. Избиха й два зъба на 26-ти и 31-ви март, другите не са толкова надути и не знам дали е било от зъби, честно казано се съмнявам. Аз хвърлям вината върху себе си и като нищо ще съм права за това  Blush Бях й намазала палците с Даум ексол, за да не ги смуче. Не знам какво ме прихвана, но същия ден през деня реших да й сложа от него, въпреки че посления път нямаше абсолютно никакъв ефект от това мазило. И тоя ден пък взе, че се оказа, че има ефект, т.е. беше й гадно и не си смучеше пръстите, т.е. пробваше, ама ги махаше отвратена. Реших и вечерта да й сложа. Искаше да й мием ръцете, е михме ги поне три пъти със сапун + два пъти с мокри кърпички. И след като и това не умири положението, взех да се чудя за друга причина. Така и не я намерих, освен ако все пак не е било от горчивите палчета. Още повече, че заспа после с мен без проблем и със засукан палец Sad И така, благодаря ви, че ни мислихте  Hug

Забравих  Embarassed, Бегби, добре дошла отново  Hug и страхотен аватар  smile3521

# 18
  • София
Аз отново пиша по нощите, но ми е такъв биологичния часовник.
Адисан, радвам се че отново пишеш при нас, след доста дълго отсъствие.
Инче, много е хубаво когато нещата са с добър край. Пожелава ти да си останеш такъв безнадежден оптимист със силната подкрепа на околните. Иви и Стоил са прекрасни. Много ми харесаха снимките.
Краси, честита радост. Твойта калпазанка добре те е подредила на балкона  Laughing.  Явно наистина не е от отбора на послушните.
Ески, добре че при вас нещата са се пооправили. Винаги има от какво да се киселеят малчовците.   
Аня,и аз се посмях на твй гръб. С две дечица винаги е по-весело  hahaha.
Брейви, явно Радостинка ще става манекенка и тренира от сега. Важното е че се е справила отлично  Joy. Тя затова има и претенции към дрехите.
Елс, и София като я съблека започва да ми бяга по "безгащи"  hahaha. Добре че ни е малка къщичката. Иначе няма хващане.
Тя и мойта тиква напоследък ги прави едни. Преди два дена бяхме на гости на леля й, и тя се покри за малко. По едно време чувам "мажи, мажи, мажи...", а тя като набарала един крем нивеа, и като се наклепала... Умряхме от смях. Днес обаче не ми беше толкова смешно като взе на баба си боята за обувки. Е почти навреме я хванахме, преди да направи още поразии. Тоя път обаче се сетих да я снимам.
За сега е това от мен. Ето и малко снимки на палавницата.

# 19
  • морето и сините вълни :)
ДобрЮтрооооо
Мали,мали кви палавници са станали всички деца.
Ето на моя прясната случка от тази сутрин.
Камината вече не я палим и  аз шетам из къщи и не се притеснявам  че той е вхола и си шета там сам.По едно време чувам че се отваря вратата на камината и се затваря Shocked
Отивам да видя ,а той се надупил над чекмеджето  на секцията и вади едно каренце и хуква пак към камината.Отварям вратат на камината и кво да видя,ръгнал машинката за подстригване вътре барабар с едно каренце,а той целия в сажди,по косата по ръцете ,УжасТТТ и се засилил нашия да прибира и другото каре hahaha hahaha #Crazy #Crazy

Сутринта го оставих да яде сам попара за хляден път,по едно време нещо се разшумя тва дете ,влизам да го видя и кво да видя #Crazy,Попара по главата ,по косата направил си ФЪнки причОска с попара хубаво замазана по очите,ръцете,рълавите -оле-мале направо.Това не го беше правил #Crazy #Crazy

Времето е супер,приятни разходки на всички-и аз споделих на Влади лудориите hahaha hahaha

# 20
Снежи,много хубаво си го написала!Надявам се и при нас всичко да е наред и да си имам двойна радост! Heart Eyes Hug
Поли,мерси,и на теб леко бременеене и сладко,пухено бебче! Hug  bouquet Hug
Еск,Лизи се пипа и вика Гольо! Joy Много им е интересно!
Дано е минал ревливия период!
Иначе и Лизи сутринта рева доста,щото й се спи,а не спи! Shocked Направо ме знам какво им става! ooooh!
Отивам да гледам снимките на Софи! Heart Eyes

# 21
  • гр.Варна
Здравейте мами и сладки дечица! Hug

Много голяма веселба е настанала тук. Дечицата явно много се забавляват за радост или за съжаление на мама и татко. Hug Посмях се от сърце на лудориите на Ани, на Емко и Дани, на Ема, на Влади, на Радостинка. hahaha hahaha hahaha
Разгледах и прекрасните снимки на Ани, на София, на Кайче с "малките" обувки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Красиии, честита ви добра новина!  bouquet Лека бременност на снаха ти и още по-леко раждане! Praynig
Абе това пролетно време само хубави новини носи-вчера и аз научих ,че една моя приятелка е бременна, една майчица от групата на Мимо-също, а друга пък,че вчера е родила.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Явно си е време за бебетааааааааааа!  bouquet
Чери, радвам се,че си релаксирала с прекрасен концерт. Peace
Инче, и вие сте се позабавлявали. Party Искрено съжалявам за неприятностите, които си преживяла. Sad Стискам палци всичко да е зад гърба ви и да сте много щастливи в нов дом и с още едно слънчице под неговия покрив. Praynig Praynig Praynig
Ваня, дано Мити се подобрява вече. Praynig
Дани Макс, браво на адашката за доброто представяне в яслата. Hug И аз се чудя как Мимо заспива там. newsm78 Вкъщи без да суче не ляга, а там ляга пръв и се събужда последен. #Crazy Направо са неузнаваеми там нашите сладурковци. Heart Eyes
Пожелавам лека и безпроблемна адаптация и на Алекс! Praynig
Ками, радвам се,че Косето е вече здрав! Дано по вече не се налага да минавате през подобни неприятности. Praynig
Ади сан, Бегби, хубаво е,че отново сте сред нас! Hug
Целувки за сладките ви дечица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 22
Здравейте момичета  Hug, айде и аз в новата темичка с не много добра новина Мити е с бронхит, вече сме на Аугментин,Проспан,Фенистил и Сперсалерг за нослето.Каза че мога да давам чай от лайка, мащерка и босилек,аз вече съм Crazy Cry,но да минава няма как Praynig
Вчера раздох пита за негово здраве , а сега и вас да почерпя
Благодаря на всички момичета които ми дадохте съвети Hug Hug Hug  Вилиан,Ина,Мунка,Ескарина,Люси,Кали,Ками,Лекси,Ади сан  bouquet

Честит Рожден Дне на Мирта[/color]   bouquet   bouquet  bouquet
Много здраве ,щастие,късмет

Красии,честито на снаха ти , лека бременост и желая и едно здраво бебенце Hug
Поли и на теб лека бременост
Слънчев ден на всички

# 23
Мирта-Честити рожден ден!!!!
Много любов,щастие и здраве!!!!

Ваня-дано на Мити по-бързо му мине Praynig

# 24
  • София
Mirta, Честит рожден ден, много здраве и щастие!

Ваня, дано новото лечение даде бърз резутат, да не се мъчи детето повече, пък и на теб да ти олекне.

# 25
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИРТИЧКА!

ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, ВИНАГИ УСМИХНАТА И ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА!

Ваня, дано бързо мине бронхита на Мити! Praynig Praynig Praynig
Благодаря за почерпката! Дано да е на здраве! Hug Hug Hug

# 26
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИРТА!  bouquet

Ваня, дано бързо мине бронхита на Мити! Praynig

Честито на всички бременни момичета, късмет и леко бременеене!

Аз явно имам някакъв проблем, 2-ри месец не ми идва, а тестът е отрицателен! Само няма на кой да остава дребната, за да отида на преглед Rolling Eyes, но ще се наложи да измислим начин!

# 27
Mirta, Честит рожден ден!  smile3525
Ваня, дано да отмине бързо бронхита на Мити! Praynig
Мари, аз последния път ходих на гинеколог с дреболина. Лекарката я сложи на стола си връчи й една рецепта и химикал и тя беше супер щастлива. После малко поошета бюрото и ние бяхме готови  Mr. Green Дано да не е нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig 

Ески
, сега отиваме на разходка за да си покажем новите обувки  hahaha Joy Joy Joy

Аз днес успях да прилъжа дреболина да носи гащи. Имаме едни на котета и тя много им се зарадва. Сега има задача да не намокри котетата  Mr. Green И вече пети част гащите са сухи, а имаме едно ходене в гърне  Sunglasses  Току виж отбележим напредък в тази област Simple Smile

# 28
  • София

Мирта !!!
С най-сърдечни пожелания за здраве, любов и безброй щастливи моменти с твоето малко съкровище!
  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Бегби, много се радвам, че се разписа  Hug ! Страхотна снимка на бадЕмчето на аватара ти  Heart Eyes !
Ади  Hug Hug Hug Hug Hug !!! Много точно е казано това в статията! Търпение ни трябва само покрай дечицата, няма начин!
Краси, честито на снаха ти   bouquet ! Лека бременност да има! Сигурно е невероятно чувството, че ще ставаш леля! Хубаво е да има такива новини  Hug !
Снежи, изобщо не си остаряла  Naughty ! София отдавна се е превърнала в кошмар за живеене! Не си е работа нито да си без кола, нито пък да имаш такава. Нерви, срес, лудница, бързане и всякакви проблеми  ooooh! ! Това да искаш да отидеш до центъра през работно време си е истинско приключение. Лично аз съм благодарна, че живея в сравнително спокоен квартал, работата ми е на две крачки от вкъщи, а и има огромен парк, който няма тенденция да бъде застроен. За съжаление (вече) моето семейство сме всичките от София и нямаме къде другаде (за смяна на обстановката от време на време) да отскачаме дори за уикенда - нито село, нито вила ... и все сме си тука  Tired ! И все по-зле ще става!
Дани, браво на Маринка, че е толкова послушна в яслата  Hug ! Пу-пу, все така да е!
Ванче, много неприятно е това с бронхита! Скорошно оздравяване на Митето  Praynig !
Мари, не отлагай прегледа, мила! Намери начин и време да отидеш! С тези неща шега не бива! Дано не е нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig !

Гледам за зодии се е отворила темичка, та да кажа, че имаме един приятел астролог, много наясно с тези неща, който ни беше казал, че след 26-тата година на човека започва да доминира изгряващият знак, а основният оставал в "сянка". И да ви кажа, че има нещо верно в това, съдейки по себе си и близките ми. Има сайтове някъде из Нета за изчисляване на асцендента, за който го интересува - ЕТО един от тях  Wink !

Много сладурски истории прочетох за малките ни палавници Heart Eyes Crazy !
А снимките на София с почернената муцунка са уникални  Hug !
Днес и моят Антон в какъв филм ме вкара  ooooh! ! Отиваме сутринта на детската площадка, заигра се нашият на пясъчника заедно с две госпожици на същата възраст и всичко беше кротко и спокойно. В един момент, обаче, фиксира на около 3 метра една хубава цветна топка и естествено хукна натам. Взе я и тръгна да обикаля цялата градинка, падна няколко пъти, но нищо фатално - имаме само съвсем леко одраскана ръчичка. Голяма веселба с тая топка, но видиш ли, дойде един татко да помоли за топката, защото си тръгвали с неговото детенце и се наложи да я върнем. Лелеее, като ревна моят  ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy ! Тръшкане, ритане с краката, изпъване назад на мост, писъци все едно го колят .... ужас! Реших, че ще му отвличам вниманието с други, пак чужди играчки, на пясъчника - не ще да се умири това дете! ХвърлЯ пясък, формички, лопатки, ри с краката и се дра до безкрай. Накрая го взех, за да не нарани някое друго дете в беса си, едва го закопчах в количката, а всички ме гледаха като най-злата и некадърна майка на света  Embarassed Embarassed Embarassed ! Тръгнахме си бързо-бързо и се умири чак, когато видя храст с жълти цветчета. Млъкна от раз, посочи храста и ми вика "Тете!", т.е. цвете! Отчупих едно клонче и му го дадох, та най-накрая се кротна!
Не знам как ще я караме като тръгне на ясла, дано преодолее тези си истерии, че не ми се мисли!
Хайде оплаках се!
Гуш на всички септемврийчета  Hug  bouquet !

# 29
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден Мирта!Да си много щастлива и обичана мама и жена!
Краси, честита бременност на снаха ти! Лека и безпроблемна да е и здраво и усмихнато бебе ноември!
Леле, аз имам направо божа кравичка като чета какви ги вършат вашите малчугани!
Ние днес ходихме в мола. По отвратителен, грозен и лошо изпълнен търговски център не съм виждала.
Кажете ми какво да правя. Алекс нищо не иска да яде. Само бута лъжицата. За две седмици е отслабнал с 500 гр. Не че ще се загуби, но започнах да се притеснявам. Даже киселото мляко започна да ми отказва, а поне това му беше любима храна. Не иска и витамините да си взима. Направо не знам какво да го правя.  newsm78
Страхотни снимки, на Кайче, София и Ани!
Приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт