Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 889
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Сам,пожелавам ти го от сърце!!! Praynig Hug  bouquet

И аз да кажа,че снимките на всички дечица са страхотни! Heart Eyes
Деси и на мен ми е слабост!А я показах на Лизи и тя започна да я вика:Десии,ела мене!  Heart Eyes Много ми се иска да се видим,Еск! Confused Ама май няма да е скоро! Rolling Eyes

И на Поспаланка да кажа,че си е сложила страхотен аватар! Heart Eyes

# 286
  • София
Аня, честит рожден ден на големия батко, да ти е жив и здрав, много послушен! Тортата е страхотна!

Кали, честита прическа на Тони, да ни я покажеш.

Ески, предполагам, че Деси е заета, но ако случайно изпадне случай, я взимаме за снаха веднага!

Момичета, знам че никъде не е писано публично, но в нашия парк се носи слух, че онзи ден е отвлечено дете от нашата площадка. Не знам подробности, просто го имайте предвид и бъдете много внимателни. Мен ме е обзела фобия на тази тема и само викам по децата да стоят до мен и за ръка.

# 287
  • Кърджали, България
Ванче, честит ти рожденик! Да те радва много!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Пебси, моля те, какви за тия глупости, да не ни занимавала  Naughty С удоволствие съпреживявам твоята и на другите момичета бременност  Hug Споделяй, нали за това сме тука  Peace

Ески, страхотна Деска, да я нацелуваш от нас  Heart Eyes

Тео, приятни празници с гостите от Бг, сигурно ти е много мило  Hug

Хекси, дано Али се оправи по-скоро и не се разболява повече, та да посвикне в яслата  Hug

Люси, не го ли снима момъка с начервеното чело? Представям си картинката  hahaha

КалиМей, дай да видим Тони  с новата прическа  Hug

Хю, аз и без да съм бременна, съм супер много изнервена, особено към края на деня  Confused Снощи даже си поплаках, като заспаха децата, че Иви много се натъжава, като ме види така.... Пък и вчера се навършиха 2 г. от загубата на татко и ми беше много криво  Cry

Боядисме яйцата, но аз изобщо не можах да си поиграя като друг път и ме е яд, защото това ми е голямо удоволствие... Днес ще се опитах да ги поукрася. Дадохме на Иви 2 яйца уж да шари, а тя изяде боята  Shocked Надявавам се да е безвредна... И през цялото време мучеше за нещо, сигурно искаше в кофичките с боята да бърка... Стоилчето изрисува няколко. Утре продължаме с козунаците, свекървата ще ги меси, аз не се наемам.

# 288
А аз забравих да се оплача-по принцип боядисвам само червените яйца в четвъртък!И снощи сложих 6 да сваря,с надеждата да останат поне 5 здрави,а остана само едно!!! ooooh! Боядисах го само него,пък утре ще си правя още!

А днес се навършват 2 години от смъртта на баба ми и на мен ми е тъжно... Sad

# 289
  • Асеновград
Kali,вчера ми се случи нещо ужасно.Разхождахме се по центъра,въртяхме се около 1 детска площадка.Изведнъж дойдоха 1 мъж и 1 жена и започнаха да закачат Ани,започнаха да ми говорят колко е хубава,какви очи имала и я взеха Shocked Мъжа вика-сега ще извадя фотото да я снимаме.Аз така  Shocked И им казвам да не я снимат и посягам да си я взема от техните ръце...те започнаха да я дърпат.Лелеее,момичета,ако знаете как се разтреперах...Не бях сама и дойдоха до мен още 2 момичета и ония ми я дадоха,аз си тръгнах веднага и докато стигна до колата ме хвана яка параноя,че са след мен.Но не бяха де  Whistling Ужас! Просто ..нямам думи!

# 290
Лелееееее Краси,какви са тези ужасии. Shocked Shocked Shockedще трябва повечко да внимаваме с кой се заговарят и закачат дечицата,защото още нямат никакви защитни реакции(нашата дава ръка на чужди хора и тръгва с тях).Много те гушкам и не мисли повече за това Hug Hug Hug
Ески,не съм се върнала на работа,само се стягам за това психически!Много гушки за вас! Hug Hug Hug

Аня,да ти е живо и здраво детенцето(и двете де) и да пълни дома ви с непрекъснат детски смях и веселие!

Пебсикак няма да споделяш,та нали това дава положителен заряд на темата.И без друго сте ни кът бременлинките!
Хю,нормално е да си изнервена,не само заради бременността,те и дечицата ни все по-изнервящи стават(изхождам от собствения си опит от близките няколко дни)На моменти  ми идва през терасата да я изхвърля дреболина newsm66 smile3538

Много целувки на всички

# 291

Общи условия

Активация на акаунт