Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 891
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден, Инна   bouquet Бъди много здрава, щастлива и много обичана  Hug
Пебс, честита годишнина   bouquet Още много години да живеете щастливо!
ХексиHug Това, което описваш е кошмарно  Sad

Ние сме добре. Обикаляме площадките и най-вече пързалките Simple Smile Дребната сама се качва и пуска и е хипер щастлива. Притесняваме, че е груба с другите деца - като види дете отива и директно го рита Sad А да се похваля тихо - от 3 дни дреболина сама ходи да пишка и ака на гърне  Heart Eyes

# 256
Много хубави снимки Hug

Косе е по-добре,яде яко.Но няма да ходи още няколко дни на ясла.

А вчера...се изяви като художник...рисува с 2 парчета кюфте по огледалото Joy

Анитка оправяй се Praynig

Пебс-честита годишнина!

# 257
  • София
Привет и от мен Simple Smile

Искам да питам мамите с момченца - ъм...как стои въпроса при вас с пишките, че ми се иска да избегна като е по-голям да го водим на лекар за забелването, ама много трудноооо иначе Sad Той моя татко се занимава де, ама го е страх да пипа много и малкия като ревне...драма. Вчера бях при садистичната ми педиатърка, която искам да разкарам и тя така го забели, че малкия сега плаче при всяко пишкане Sad((((

# 258
gia_fire аз да споделя отново моя опит с по-голямо момченце. Като малък на няколко пъти го дърпаха и забелваха. Пищеше ужасно. В резултат не само, че не се забели, но даже кожата загрубя и по никакъв начин не можеше да се придърпва. На 7 г. му направиха операция с пълна упойка. Мина леко и без неприятни преживявания. Питала съм го - няма лоши спомени от операцията, но си спомня последното дърпане, на което го подлагахме. Ако отново гледам момченце не бих позволила никога да го пипат и дърпат.

# 259
ПРИВЕТ!
Инче, Ч.р.д. много здраве щастие, и много късмет!
Пебс, честит ви празник, много семейно щастие, и много любов!
Кали,това с боклука си е направо пародия. Ужас! Ама  така ще е до изборите!
Хекси, много лошо, че алекс, толкова тежко  приема ходенето на ясла! ЗА съжеление, и аз немо га да ти дам съвет! Но мисля, че другите мами са казали всичко! Дано да се оправят нещата, и да свикне!
Ади, дано, и при вас се оправят нещата!
Страхотни снимки, на мити, иви, Ани, Сами, Стоил!
Ваня, Ч.Р.Д. много сбъднати мечти, и здраве! наистина е много хубаво, да си идеш на село да отдъхнеш, и детето да поиграе на воля!Ние, много обичаме да си ходим на село, голям купон пада за Еми и за нас също де!
Мари, поздравления, за това което си направила!
Хю, незабравимо преживяване сте имали!!!
Браво на твоята дреболина, че ходи в гърнето сама! Ние сме в процес на превикване, ама,нещо не се получава все още.
Хайде лека и спокойна нощ от нас! Hug Hug Hug Hug Hug На всички!

# 260
  • Бургас
Джиа,
аз нищо не правя с пишката на Алекс. Нотонатологът при раждането ме посъветва нищо да не правя, че детето до 5 г възраст ще се забели сам. Просто вечер като измивам дърпам напред кожта сапунисвам и измивам хубаво с вода. Не съм забелвала, нямам и намерение. Кожата му е много добре. Надявам се да съм била полезна.
Спокойна нощ на всички

# 261
  • София
gia_fire, споделям напълно казаното от Лекси. Никога не съм дърпала, педиатърката също. Само като го къпя, придърпвам лекичко, за да може да се измие добре - това е достатъчно!

Елси, браво на вас!!! Колко сте напред с материала  Hug!
Тони само разнася гърнето из вкъщи и и крещи "а-ка, а-ка"; знае за какво служи, но да си каже предварително - не  Naughty !
Само ме блъфира по 1000 пъти на ден с това "а-ка, а-ка" и това е! А така се надвах, че докато тръгне на ясла ще сме се научили на гърне, но уви  Tired ! И да се храни сам не може .... Единствено се успокоявам, че махнахме успешно бибата! За другите неща ще му мислим тепърва!

Анитке, много неприятно е това! Дано се чувстваш по-добре днес  Praynig ! Пиши как си!

Сладкишче, много хубави снимки  Hug !

А Сами колко е порастнал  Heart Eyes !!! Мутра, показвай ни го по-често този твой чаровник!!!

А вчера...се изяви като художник...рисува с 2 парчета кюфте по огледалото

Joy Joy Joy
Въображение има детето! Ти снима ли финалния шедьовър?

Днес ще ходя на зъболекар, че от снощи ме е погнала една болка! Добре, че не е силна, та нощта мина нормално!
Желая на всички хубав и весел ден   bouquet !

# 262
Честити рожденни дни на Инчето и Аня,бъдете все така добри,грижовни и любящи,ценени и обичани майки и жени в своите семейства!!!
Пебси,дълги години щастие и любов желая и на вас Hug Hug

Не съм чела Embarassed,че нямах време.
Само мернах написаното от Дори и ще кажа,че всичко е в реда на нещата.Майчици не се тревожете,така започва ходенето на ясла.Хубавото е,че бързо отминава стреса и всичко се подрежда Hug Hug Hug!!!Кураж и търпение за всички ни!

# 263
Добро утро , Мити вчера си фрасна главата в дъската на кошарата, резултата беше синьо отдолу под окото, поплака си малко и сега като го питаме къде се е ударил и той показва как си е врътнал главата и си е ударил окото на дъската Crazy ужас
Елс браво на Станимирка за гърнето
Супер че Косе вече е по добре и че си похапва здраво Hug
Чао за сега ,отивам да оправям шкафове

# 264
  • морето и сините вълни :)
Здравейте

Аз наи съм дебела глава и днес се довърших с кръста #Crazy

Тази сутрин ставам  викам си "по добре съм".Гледам времето облачно  и нестава за излизане.И като се мтнах да чистя джамове ,прах пердета бърсах,лъсках и накрая брша теракота и като ме захапа пак кръста ,немога да са изправя #Crazy Sick.
Охкам ,пъшкам а ВЛади си мисли майтап и като ми се мята отгоре ,играе си нашия с мене.Звъня  пак на моя-за кво ли му звънях и аз то само охкане и пшкане чу горкия,хем ми е смешно хем ме боли.
Викам на моя,да им се невидят и джамовете и пердетата и сичкото,за едното чистене  са довърших-не че ми е виновен той нещо де,ама да нареждам аз (това е важното)
И сега сядам като бременна в 9-тия месец,за да се наведа клякам  все едно имам бастун на гърба,абе ужас.
И си мисля че това нещо дето така ме защипва е от сладкото ми синче дето го разнасям  наляво и надясно на ръце,и е на...явно гърбината ми плаче за космодиск Joy Joy Joy
Ух дано на никой не се случва,ама и аз съм дебелоглава,нали все гледам да ми е изчистено,макар с малкия много ,много не остава чисто Twisted Evil

оплаках се пак hahaha hahaha

# 265
  • София
Ух, ani-bani дано да ти минава бързо.
Пък мойто мъж е с високо кръвно и пак му се мота главата  Sad Не мога да го разбера - става му лошо от време на време, казаха му, че най-вероятно е мениеров синдром и го пратиха на изследвания, него му размина и така и нищо не направи Sad Много е дебелоглав  #Cussing out

Мерси за мненията за пишката, ама...и аз вече не знам кое е правилно - половината дактори са за - половината - против. Даже и бабите не са сигурни какво да се прави Simple Smile)))

Та така...ох, малкия гледа Мечо Пух за 68 път Simple Smile Още малко и ще мога да му го цитирам като приказка за лека нощ  Joy

# 266
Много хубави снимки на Мити,Ани,Еми,Иви ,дано не съм пропуснала някого Embarassed, а Сами бонбонче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мутре,ти изглеждаш перфектно Hug

# 267
  • София
Мерси за мненията за пишката, ама...и аз вече не знам кое е правилно - половината дактори са за - половината - против. Даже и бабите не са сигурни какво да се прави Simple Smile)))
На моите и на двамата им ги забелваме (главно баща им). Още от съвсем малки, по малко, на Емко на годинка, годинка и нещо му беше съвсем забелена, на Дани още не е изцяло. Аз пък имам спомен с брат ми като малък, така не я бяха пипали и на 2-3год. (или повече беше не помня), беше едно дърпане и рев, и при доктор ли го водиха... абе помня, че много плака и доста го измъчиха.

# 268
  • Варна
Добро утро   bouquet
Хекси, кажи как е Алекс - започна ли да свиква милото  Cry
По пишкения въпрос да ви кажа, и аз съм доста притеснена. Нали ни бяха казали, че има високостепенна фимоза...Вие дето казвате, че нищо не дърпате - колко излиза главичката? При нас много малко - личи си, че не може да мине през дупчицата. Не знам дали това е нормално...
Моя зайко цяла нощ беше със запушен нос...надявам се да успея да го оправя с осцилококцинум и коризалия...

Айде, да се похвалите довечера кой как боядиса яйцата. Ние няма да боядисваме тази година Simple Smile ще се надяваме на бабите  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 09:31 от Поспаланка

# 269
  • Кърджали, България
Здравейте, момичета!

Още веднъж благодаря на всички за честитките и пожеланията  Hug

Малката ще се събуди всеки момент, затова по-телеграфно. Гостуването мина перфектно, Иви изобщо не е плакала, докато ни нямаше, децата много хубаво си играха, изобщо имах нужда от това разнообразие  Laughing

Ани, мила, и аз бях като теб миналата година по това време, съчувствам ти! И оттогава от време на време се схващам. Изписаха ми Афламил тогава, мисля, че помогна. Но тия глупости за лежане и почивка изобщо не са верни  Naughty И аз като теб не можах да "се пазя" и по-бързо ми мина с движение. Знам, че много боли, ама минава... На мен зорът ми беше самото вдигане на Иви примерно, а като легнех, не можех да стана  Confused Ама сърце юнашко търпи ли....  Laughing Впрочем точно напролет тия заболявания се изострят.

Джия, на Иви любимото филмче е Ягодов сладкиш, забравя да диша даже, като гледа!

Поздравления за Станимирка и постиженията й на гърнето  Peace

Сладкишче, честити обечки на Еми! И аз исках тази година да сложим на Иви, на Благовещение се правело това едно време, ама аз тогава бях в болницата и остана за догодина.

Браво и на Тони за отказването от бибата  Peace Ние май трудно ще се разделим с нея... Едната вечер в Нови Искър заспа без биба и аз тъкмо се зарадвах, но не би..... Май все пак ще купя нова, че тази вече на нищо не прилича и ме е страх да не стане нещо неприятно...

Само да кажа на Тео, че мернах за неприятната случка със зъбчето на Стелка: Миналата година тъкмо беше излязло зъбчето на Иви и тя така падна и се удари в устата, че се счупи  Sad Аз много се уплаших, чак херпес ми изби и сега си личи, че е счупено, но нали ще ги смени...., преживях го вече....

ХАйде приятно боядисване на яйцата днес! Като си представя какъв цирк ще е у нас...., ще падне голямо хлепане  Joy

ПП. Поспаланче, много лъчезарно Калоянче си имаш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт