Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 890
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пебс, честита ви годишнина, да остареете заедно още влюбени!  Hug

И весел празник на сестра ти!  bouquet Ама вярно много празници имате април месец Simple Smile, нашите поне са разпръснати в 2месеца - април и май. Laughing

# 241
  • София
Инче, честит рожден ден, много здраве и любов и един прекрасен празник днес!

Пебс, честито и на вас, още дълги години да си празнувате заедно!

Хекси, много съжалявам, че така тежко започва яслата Алекс. За съжаление е по-скоро правило болестите да са непрекъснат спътник на децата в яслата, малцина са тези, които се разминават с яслените болести. Проблемът с плача е още по-голям и аз съвсем не мога да дам съвет. Самата аз цяла една година с Дани се мъчих докато свикна. Всяка сутрин си поплакваше, а на мен ми се сгаждаше като за цял ден. Това, придружено с болестите, които караше почти нон-стоп, ме беше побъркало. Сега като пусна Пепи, ако нещата започнат да се повтарят, направо го спирам.

Успях да разгледам само снимките на Сами (мутра, много е пораснало твоето момченце и не е зле по-често да ни го показваш) и снимките на Мити, на който му завидях за големия трактор, а на майка му за хубавите цветя.

# 242
  • Бургас
Пебси, честита годишнина! Пожелавам ти да се обичате винаги както в началото! Весел празник!
Честит рожден ден на сестра ти! Много здраве и късмет и желая!
Страхотни снимки на Сами и Иви и Стоил!

# 243
  • София
Пропуснах да ви кажа каква пародия гледах преди малко в нашата столица. Сутринта към 7 бяхме будни и чух как минаха колите на Волф (познавам ги по звука) и вдигнаха боклука. Към 11 излизаме и гледам на улицата пак вдигат, само че празните все още кофи, а отпред на камиона залепен един огромен надпис "Национален кризисен щаб". Не съм обърнала внимание дали вчера вечерта не са минали колите и на другата фирма, те обикновено минават към 23 ч и звучат по друг начин. Та това е положението в нашата държавица, на наш гръб и за наша сметка някой си прави предизборната кампания. Поне да си бяха написали на камионите "Национален предизборен щаб"  newsm11

# 244
Благодаря,момичета!Това наистина е нашия месец! Mr. Green

Кали,те и по Нова го даваха!Направо да паднеш от смях!Или преливат кофите и контейнерите,или ги взимат през няколко часа,празни! ooooh!

# 245
Честит Рожден Ден, Инче! Желая ти много здраве, късмет, любов и успехи в живота!

Пебси, честит празник и на вас! Желая ви винаги да се обичате така силно, както когато сте се събрали! Горчиво!  Hug

Честит рожден ден и на сестричката ти! Пожелавам й всичко най-хубаво!   bouquet

Kali, то да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли... Поне до изборите няма да тънете в боклук Wink

# 246
Сетих се да питам мамите от София,и по-специално тези,които са ходили на ЖК в Т.Киркова-препоръчайте ми лекар,който да ми води ЖК!!!

# 247
Кали права си за предизборната кампания.Направо е много смешно.Благодаря на Ескарина за съдействието да видите моето гардже Heart Eyes.Иблагодаря за хубавите думи Hug.Самуил е залепен за мен като гербова марка.Оставям го на батко му ,а аз ходя да бягам ,но той плаче няма как трябва да свиква.Ина ЧРД много здраве и щастие на цялото семейство.Пебс честита годишнина и на вас бъдете винаги влюбени.И ние вчера имахме годишнина и я отпразнувахме порядачно.Хекси дано Алекс оздравее по- бързо и да си имаш същото сладко и послушно детенце.Но определено и Самуил като е болен е постоянно в ръцете ми.Никой друг не иска.Иаз съм на същото мнение като Кали почнели да се разболява често го спирам ,защото от баткото имам опит.Беше ми омръзнало да сме по болниците.Още не съм решила дали ще го пускам на ясла или направо на градина.

# 248
  • София
Pebs, днес като говоря със сестра ми ще я питам, тя лежи вече трета седмица там и ги познава добре.

Мен кофите не ме дразнят, били те пълни или празни, защото така или иначе мърсотията е навсякъде, а аз не виждам по улиците кьорава метачка. Мислех да предложа да направим едно пролетно почистване пред блока, но първо за да има ефект трябва да се почисти и от другите блокове, защото като духне един вятър и пликовете им ще дойдат пред нас и второ все още се чудя, дали няма да ме помислят за луда.

# 249
Кали,много ще съм ти задължена!Утре мисля да ходя на доктор,а още не знам при кой! Rolling Eyes

За почистването-тука имаше акция,но аз прочетох след като беше  минала! Tired Иначе щях да се включа!Раздавали са ръкавички и чувалчета и са чистили! Wink

# 250
Честит Рожден Ден Ина,!    bouquet  Желая ти  много здраве,щастие и  късмет

Пебс , честита годишнина, честит рожден ден на сестричката ти , моного здраве и желая

Страхотни са снимките на Ани ,там с очилата е върха, много е сладка на пясъчника, също и в столчето за колата , Сами наистина много е пораснал, а снимките на Иви са много празнични, много е сладка , пупупуппупу

Кали Мей, дано синката от ръката ти бързо изчезне,много хубав подарък си направила на сестра ти, честито. Дано Тони да не плаче другата седмица като му взимат кръв. Прегръдки
heureuse пусни малко снимчици  Hug
Хекси , как е Алекс днес, дано малко да се е поуспокоил Praynig
Ками бързо оздравяване на Косе Hug
Анитке бързо се оправяй и ти
Айде лек ден

# 251
  • София
Пебси, аз раждах при д-р Кирил Киров и го препоръчвам с две ръце!
Честита годишнина - пожелавам ви дълги години да се обичате, така както на вашата сватба и да сте много щастливи   bouquet !
А сестричка ти да е жива и здрава, и с много късмет  Hug !!!

Не съм ви чела от днес, затова така протоколно!
Отивам да наваксвам  Wink !

# 252
Здравейте момичета!!! Hug
Аз пак се изгубих, ама все не остава време за компа.  Много се мотам ли! незнам!!!обаче времето все не ми стига. ooooh!
Ние през почивните дни, сложихме обечки на Еми. Беше много кротка, почти не плака. После ходихме в зоологическата градина, Еми много се радва на животните, особедно на птиците!  Гони, едно малко яренце,обаче не можа да го хване, и се ядоса!  Беше много весело! Grinning
Ето малко снимки от разходката ни  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363734 Не са много качествени, защото са от телефон.
минавам набързо, само да ви поздравя. И започвам да ви чета. После пак ще се включа! Hug Hug Hug

# 253
  • Бургас
Сладкишче, голяма сладуранка си имаш! Да и изям слеските опашчици!

# 254
Великден наближава - септемврийчето с мама,  яйцата украсява! вижте какво ми хрумна за заглавие

Сладкишче, много е сладка Еми, честито обички със здраве да си ги носи Hug

Общи условия

Активация на акаунт