Втора пролет ще посреща вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 885
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • Асеновград

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИРТА!!!

Благодаря на всички за хубавите пожелания.Ками,за първи път ще ставам леля,да-много се вълнувам  Flutter
Мари,намери начин и отиди на лекар,наистина шега не бива.А защо не можеш да я оставиш на някой-на свекито примерно,нали я оставяхте преди  Hug Дано не е нещо притеснително!
Кали,като четох за вашата случка днес на детската площадка,познах Ани и себе си! Ние сме така всеки Божи ден! Нещо нямам нерви обаче и яко започнах да се ядосвам,защото няма укротяване  Sad Ужасно е ,и наистина ти съчувствам за днес,и се моля да не стане навик,както е при нас  Praynig Praynig
Лекси,защо така е отслабнал Алекс Rolling Eyes няма ли никакъв начин да го излъжеш Rolling Eyes Нареди някакви любими негови играчки (при нас например са патето,бебето,мечето) и започни да им даваш витамини (храна).Нека му стане интересно и може и да започне да отваря устичка.Този начин,засега,при нас действа  PraynigХраним патето,бебето,амм и на Анито  Laughing и какво ли още не съм правила Embarassed Tired
Ваня,много,много скорошно оздравяване на Мити пожелавам  Praynig Praynig Praynig Praynig
Май ме е хванала някаква пролетна умора,само ми се спии  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 22:16 от Красииии

# 31
Мирта, честит рожден ден! Желая ти много и отлично здраве, любов, късмет и радост в живота!   bouquet  newsm59 Tada

Мари, дано успееш по-скоро да идеш на доктор и дано да не е нищо сериозно!  Praynig Praynig Praynig

Ваня, пожелавам на Мити бързо оздравяване!  Hug Hug

Мейче, ама и Тони ги е вършил едни... Но за твое 'успокоение' ще ти кажа, че рядко съм виждала дете, което в даден момент да не е правило същите или подобни изпълнения. Пожелавам ти да нямате други такива  Peace Hug

Проверих по сайта на Мейчето и ми излезе, че съм скорпион, с асцедент дева Wink

Деси пак прави сега същите изпълнения като от преди три вечери Sad И този път не съм я мазала с мазилото против смукане на палци. Значи със сигурност не е от това. Вече съвсем сериозно се замислям да не би да са ми урочасали детето. Просто съм шаш и паника в момента, освен, че съм и кълбо от нерви Tired

# 32
  • Гърция
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, МИРТА!

# 33
Краси, честита прекрасна новина за бъдещата леля!  Hug
Ама ти пак ли откриваш сватбения сезон?!  #Crazy Не знам дали си гледала един филм "Чък за късмет", в който главния герой след като прекараше нощ с момиче и тя веднага намираше накой, за когото да се омъжи, но ми се струва, че и ти имаш някаква подобна карма около себе си. Всичко живо покрай теб се жени.  Mr. Green

Ваня, желая ви скорошно оздравяване, че май доста време ви продължават здравословните неволи...  Praynig  Hug

Ески, мислиш ли, че наистина няма шанс да са зъби? Много зловещо ми звучи това с урочасването...

Мари, бягай на лекар, че хайде да не те плаша какво може да е. И като казвам бягай, имам предвид пълен преглед при много добър специалист!

Днес беше един прекрасен ден, който прекарахме почти изцяло навън. Колко е прекрасно, че идва пролет и изобщо доста топли месеци.  Grinning  Grinning  Grinning
И да не пропусна да ви кажа, че в аутлета на Mariquitta има страхотни неща и все още имат и номера над 86!!! Днес купихме на Алекс приказно пролетно-есенно яке от там за 38 лв. При това имаше избор от цели два много добри модела, а във всички останали не-аутлети, които посетихме, не само че нямаше нищо (половината даже не зареждали пролет-есен, директно летни дрехи), ами и наличното (разбира се винаги в по-малък размер) беше от 70 лв нагоре.
Освен това точно до нас днес откриха нов детски магазин с наистина страхотни дрешки! Фирмата е датска и всичко изглежда приказно добре, предполагам най-вече защото всичко е цветно и шарено, вкл. колекцията за момчета. А дрешките за момиченца са направо прелест!
Магазинът се казва Me Too (www.metoo.dk) и се намира на Гоце Делчев и Дойран и по-точно, на Дойран 12. Цените не са особено евтини, да не кажа хич, но поне първите 2 седмици след откриването правят 20% отстъпка.

# 34
  • Асеновград
ХексиLaughing на 25 април откриваме сватбения сезон  Laughing Иначе този филм не съм го гледала,но когато имаме време ми стана интересно да го гледам. Много сватби,много нещо  #Crazy #Crazy Имай и предвид,че за периода от 1,5-2,през който сме били на около 10-тина,може и повече сватби, точно 4 много близи наши двойки не правиха сватби  Mr. Green а само подписаха с родителите си.Е,ако и те бяха решили да правят  #Crazy #Crazy #Crazy щеше да е лудница Laughing
Като каза за Mariquitta,аз най-редовно си пазарувам от онлайн магазина им  Peace Накупила съм много дрешки на Ани оттам и са много хубави Hug

# 35
  • София
Красииии - Честито! Много се радвам да чуя, че ще си леля! Ще си най-добрата и грижовна леля сигурна съм.  Hug

ani-bani - Леле, Ани, Голям разбойник е станал Влади. Гледах Ви снимките и само да спомена, че очите на Влади са невероятен цвят, а на една снимка дето сте двамата е супер.  Heart Eyes

Много диви станали нашите дечица - много се смях на историите ви.

Поли - лека бременност ти желая и аз.

Ваня дано да оздравее бързо. Знам колко е мъчно е да е болно детенце. Ние нали сега сме на този хал.

Дани, много ти е послушна Маринка и явно бързо свиква с яслата!

Кали - не му мисли на Тони, ние няколко пъти минаваме през такива периоди и отминават.

Мирта Честит Рожден ден и от нас! И двамата с Едуард ти желаем много здраве, любов и щастие.

Сега да се отчета и аз. Излязоха резултатите - този за цьокалия е отрицателен.  Praynig Слава богу. Имаме обаче нисък Имуноглобулин А, което означавало отслабена имунна система. Естествено никакво лекарство или съвет. Докторката направо ме изненада... връчи ми едно хвърчащо листче и ми каза като станел на 4 да сме отишли пак на тест.
Няма да ви се оплаквам днес как ми скъсаха нервите в една частна клиника... Аз дето съм супер спокойна... се развиках, тръгнах си и треснах вратата на излизане... Направо бях бясна... Пълна подигравка с хората.   #Sniper

Сега направо не знам... никой не може да каже какво му е и дали ще се оправи... много ми е мъчно.  Cry

# 36
Лили, мила, представям си какъв ужас изживяваш сега! Дано Еди бързо израсте тези неприятни неща и се радвате на здраво и щастливо хлапе! Имаш цялата ми позитивна енергия! Мисля ви и не спирам да стискам палци това да остане един лош спомен Praynig Hug Hug Hug

# 37
  • София
Добрютро  Laughing Пожелавам ви един слънчев и спокоен ден!

Лилиан, много съжалявам, че ви поставят в тази ситуация, все пак добре, че тестът е отрицателен. Не знам в коя болница си ходила и не знам от какъв точно специалист имате нужда, но мислила ли си да отидете в Токуда. Там поне съм останала с впечатление, че разполагат с много добра техника и много специалисти и мисля, че няма да ви оставят в неведение и да се оправяте сами. Това само като предложение, предполагам, че вече си разучила всички възможности за лекари и болници. 

# 38
  • Асеновград
Лили, Confused  защо не отидете пак при онзи човек?  Rolling EyesДа види,че не е минало  Rolling Eyes Много,много ви прегръщам и обичам!!!  bouquet

Ние излизаме сега,днес мъжа ми почива и се наспахх много хубаво  Grinning
А преди малко започнах да броя сватбите,на които сме били,че ми се стори,че 10-тина (както писах снощи са малко) и излезна,че сега на 25 априли,ще ни е 21-вата сватба  Laughing Laughing

# 39
[
Мари, бягай на лекар, че хайде да не те плаша какво може да е. И като казвам бягай, имам предвид пълен преглед при много добър специалист!

Хекси, говори ми говори.... Confused Confused Confused

Яяяя трябва да преслушам аз мойте дружки от Дания щом са хубави дрешките ако си идват да ми накупят за дребната! Мерси за инфото!

# 40
Момичета много Благодаря за поздравите Hug Hug Hug

Лили
, Hug

# 41
  • Варна
здравейте мацки  Hugаз не пиша често, но ви чета  Mr. Green

Честит рожден ден на всички рожденички  newsm59
Пебс-честита втора бременност и дано е лека и безпроблемна  Praynig
Вчера се видяхме с ани-бани и сладура влади  Hug мернах и берина в морската
Мари беш на док и аз не съм виждала скоро цикъл и в петък посетих една и аз като теб си правих доста тестове се отрицателни (аз си имам миома)и би трябвало от нея да имам обилен цикъл, а не липса на такъв.Пия сега лекарства и чакам. smile3540само да не доди  newsm66
И да споделя и две думи за Радосчето много послушно дете, но само в къщи като излезнем на вън тва не е моето дете
не мога да я позная  Mr. GreenЦяла зима минахме без болести,но този месец си наваксахме  ooooh!всички хванахме модерния грип Crazyна ясла няма да ходим ще се гледаме
 целувки и  Hugза всички

краси вие изпоженихте народа бее Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 12:37 от мама на Радост

# 42
  • Бургас
Привет,
Ние се разходихме, но тук времето е студено, нищо че пече.
Калимей, споко и Алекс има моменти на истерия. Точно моменти са си, а не ежедневие.
Почерпете се за здравето на мъжа ми. Днес остарява

# 43
Lilian, пожелавам от сърце на Еди да оздравее много скоро, дори да не разберете от какво е било (но дано разберете, де)!  Praynig Може би някакъв имуностимулатор да му даваш на детенце. Питай доктора на Еди за тези неща. Аз съм давала Ехинацея, а сега си купихте и сиропчето Саностол и, да чукам на дърво Praynig, съм много доволна!

Лекси, честито ти дърто вкъщи  Grinning Пожелаваме му здраве, щастие, късмет, много да те обича, уважава и да се грижи за теб, както и ти за него  Heart Eyes

Хекси, ами то за друго вече не се сещам какво може да е Sad А и никога не е вадила зъб по тоя начин, а има вече 2 кучешки и три кътника излезли. Пак си е плакала, т.е. ревала е, но чак ужасено и да ни вика паникьосано, не е било никога досега Sad Интересно, че две вечери поред след първото изпълнение, си спа нормално и без проблем при заспиването, и ето снощи пак... newsm78

мама на радост, а при теб разбраха ли причината за липсата на цикъл? Дано се оправят здравословните проблеми и при вас скоро!  Praynig Hug

Краси, ами то ако вземат пример от вас като семейство, нищо чудно, че всичките ви познати и приятели искат да имат такова Wink

# 44
  • у дома с любимите си хора
Миртичка,ЧРД на патеричка!

Лилиан,ужасно е да си безсилен и да не знаеш какво да направиш.Прегръщам ви силно с Еди и се надявам всичсо,ама абсолютно всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт