МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 62 243
  • 332
  •   1
Отговори
# 120
Как само да се хваля? Ремонтът на буса ще струва 1000 лв. Мъжът ми щеше да се разплаче по телефона.Сега остава във Варна да го прави и може и да изпусне някои от курсовете, които беше уговорил. Не знам вече какво да правя.Не ни върви и това си е.

# 121
Привет и от мен,булки! Grinning
Феичке,мила,толкова добре ми действа зеления шрифт на очите ,пиши по-честичко,че твоите постове ме радват и зареждат с много положителни емоции.Не ми се отваря сайта със снимките ти.

Айла,поздрави Asja и от мен!Много е мила и чакам с нетърпение да си гушне бебчето.МНого плаках ,когато прочетох за бебчето й,молех се за нея и след това плаках от радост като разбрах,че е бременна.

Емко, ето това са хапчетата - http://www.dhu-bg.com/ - Dentokind.А за имунитет давам - Имунокинд.Тази зима изкарахме почти без болести,незнам дали от него или от друго.

КаНиМа,как беше почивката на село?Аз съм доволна от "Олелия".Ще пиша в другата тема -  за клубовете в София.

Дриймчето не го закачайте днес и нищо не ме питайте - не казвам  smile3505 Като дойде момента ще бия тъпана! Laughing Всички сме с нея -  Praynig
Лиле,става въпрос за това,че най-голямото ми дете живее при първия ми мъж.А искам да си е при нас,.Баща му напук на мен ми го взе.Сега ми предстоят преговори.Чакам го да си дойде от чужбина.Едно не ми е ясно - ако единия родител отсъства от страната ,не е ли редно детето да е при другия ,а не при баба си ....та това ми беше мисълта.Аз си искам детето! Crossing Arms
Има още куп неща ,които искам да напиша,но време - нъцки!Ще редактирам по-късно.
Ей на ще попиша още малко ,ама да гне пускам много постове и редактирам .
Пикасо,Пикасо ,и ти си ни едно Цвеке  Убаво!колкото и да ми е криво ,щом изчета твой пост и ми олеква.

Пешеходка Дивата се затри по вили.

Цоци,изчисти ли къщата?Ела и у нас да ми помогнеш,че аз незнам откъде да я почна.

Момичета давайте идеи за боядисване на яйца - и линкове може!И всякакви други интересни нещица за Великден.Само не ме занимавайте с месене на козунаци.НАли знаете колко "обичам " да месея .....
айде бягам!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 18:43 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 122
Как сте момичета? Не съм спирала да ви чета, но нямам муза да пиша - разни служебни неразбории. На всичкото отгоре и мъж ми се кани да заминава в Белгия при братята му за поне месец, та не се знае дали ще идваме на празника.С тез моите две леви ръце още не мога да се науча да карам като хората, така ме е яд на мене си, та не мога да ви го опиша. Оня ден карахме на един паркинг-ужасих се от себе си, все си мислех, че ако се кача, мога да стигна където съм тръгнала, просто вътрешно усещане, но не би - правя елементарни грешки. Не знам колата ли ми е голяма, в ръчната ли ми е проблем. Не знам - в началото като взех книжка карах, преди няколко месеца също/верно автоматик, ама пак е нещо/. А сега-едвам въртя волана.

Стискам палци на Дриймчето скоро да се похвали!  bouquet

Марийке, ти как си - има ли признаци, или ще почакаме, че и при теб не остана? Предлагам съвсем сериозно след Великден да се видим с теб и Гери. Ако е възможно без децата. Mr. Green

Валя, не се ядосвай. На нас така декември месец ни смачкаха колата, почти нищо не ни изплатиха от застраховката и за капак мъжа ми беше следващите три месеца без работа. Обаче нали сме си с късмет - един негов колега ни предложи пари назаем и си купихме нова количка. Така че след всяка буря изгрява слънце - пожелавам и на вашата улица да изгрее и по-скоро.

Честит празник на всички именници от вчера! Да сте живи и здрави! Hug
Радвам се , че повечето сте с пролетно настроение! Целувки на всички! Hug

# 123
Как само да се хваля? Ремонтът на буса ще струва 1000 лв. Мъжът ми щеше да се разплаче по телефона.Сега остава във Варна да го прави и може и да изпусне някои от курсовете, които беше уговорил. Не знам вече какво да правя.Не ни върви и това си е.

има такива моменти...гадни и нечестни!!! И напук - всички един след друг! ooooh!
Съчуствам ти мила! Дръж се! Всичко е преходно. И ако сравним времето с колело, неможе все да си отгоре, ще въдеш и острани...и отдолу....и най-отдолу... и после ще се качваш - пак нагоре!!!! Аз така се успокоявам всеки ден!
Кураж мила Hug

# 124
Благодаря ви за подкрепата, момичета HugРазплакахте ме, което е идеално в момента-по-добре емоциите да си излязат навън. Само да не влиза клиент!
Споделям мисълта, че нашата тема е една от малкото, да не казвам единствената, където не се заяждаме, не си завиждаме и се подкрепяме в трудни моменти. Само ние си знаем какво ни е понякога! Сега отивам да нагушкам малкия Марти-дойде му времето за следобедна закуска. Той ми действа толкова успокояващо. И тези, които имат нещо хубаво за споделяне, да намират време за писане, че и ние да се радваме заедно с тях!

# 125
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Praynigмного ви моля да се разпишете в другата тема на пълна къща ...незная точната бройка на тия които ще идват и ще искат да преспят, моля ви ,че няма време,никой не се разписваше дълго време там, стараем се да направим така че купон и спане за тия дето останат да е на едно място, но времето накъсява и местата се резервират че улучваме период на дълги почивни дни.

# 126
  • Sofia, Bulgaria
Вестителко моя, не мога да те събудя в тоя час, за това пиша сама - водите ми изтекоха, стискайте палци.  Praynig

# 127
Стискам палци за Дриймчето,дано мине леко и безпрепядственно,по-бързо и безболезнено/до колкото може/.....за другите  Hug...утре ще ви драсна по нещо,че сега стискам палци и не мога  Laughing Laughing Laughing
ДРИЙМ...... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Чакаме те с бебе Габи.....ама вярно драсна преди да тръгнеш и то с изтекли води. Shocked...герой си.....  bouquet

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 02:48 от picaso

# 128
Praynigмного ви моля да се разпишете в другата тема на пълна къща ...незная точната бройка на тия които ще идват и ще искат да преспят, моля ви ,че няма време,никой не се разписваше дълго време там, стараем се да направим така че купон и спане за тия дето останат да е на едно място, но времето накъсява и местата се резервират че улучваме период на дълги почивни дни.

За да го забележите! Mr. Greenщото е важно и СПЕШНО!!!!

Дриймче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 129
Имаме си бебе - момиченце !

Момиченце,- Габи,3350 г,50см.Първото нещо ,което е направила е да се усмихне на мама.
Няма по-прекрасен момент от този!
Желая на цялото им семейство щастие и много усмивки!

# 130
  • Пазарджик
 newsm44 stork-girl да е жива и здрава Габи.Много да радва мама и тати.Като прочетох че е писала  dream-wishнастръхнах...Много се радвам...Милата тя в тоя зор да седне да пише...

valia_b дръж се,не се ядосвай Hugима много такива моменти в живота...
Татянка-бърборанка виждала съм ги тези хапчета,нашата докторка каза че били само реклама.. Twisted Evil но аз вече няма да я слушам.
След като разбрах за бебнцето,не мога да мисля,не мога да си подредя мисълта.
Много прегръдки на всички Hug и дано по-често да пишем хубави неща

# 131
Имаме си бебе - момиченце !

Момиченце,- Габи,3350 г,50см.Първото нещо ,което е направила е да се усмихне на мама.
Няма по-прекрасен момент от този!
Желая на цялото им семейство щастие и много усмивки!

Разплаках се и не знам какво да напиша.
Да е здрава мъничката Габи,да радва мама и тати.
Дриймче,мила   newsm51

# 132
Дриймче, честита радост от мен! Да е жива и здрава Габи, много да ви радва и да я слушате!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Много щастие и радост да донесе в семейството ви! Ей, ама верно си герой! С  изтекли води, ама тук първо да кажеш! newsm18 newsm51
Днес пък и нашето семейство има повод да почерпи! На този ден преди цели 16 години се запознахме с мъжа ми. И на тази първа среща той на майтап ме попита дали ще се омъжа за него, и аз на майтап му отговорих ДА. Явно при нас майтапите стават истина, щото като бебеправехме втория път, пак на майтап ми каза "Жена, айде честито близнаци", и то верно станаха близнаци. Оттогава съм му казала да внимава с майтапите! Mr. Green
Денят ми започна прекрасно! Весел и хубав ден на всички! Two Hearts

# 134
Честито бебенце Габи -  да расте, здрава и щастлива
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт