Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 6

• 34 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На мен ми харесват нововъведенията  Peace

Ама това не го разбрах  newsm78
- Продажбите на магазините:
Изчисленията за броя на продажбите на всеки магазин бяха променени така че да взимат под внимание на първо място компетенцията на отговарящия за магазина персонал.

# 676
Това за търговете е добре от тази гледна точка, че доста от новите докато се оправят кое какво е и купуват от търговете, защото не могат да си вдигнат нивата и да купят от другите животни и така ще търсят помощ навреме. :~ А това с магазините и аз не го разбрах.

Гледам, че наближавате 50 страници вече. Ще ве добавите ли и мен в началото lammata.mondozoo.com

# 677
  • Варна
Целта на тази промяна е да се предпазят начинаещите играчи от това да похарчат всичките си пари на търговете, пред вид на това че тези зони могат да приемат САМО животни, налични на търговете.

е крайно време беше  Tada

.............................

Новородени 2 / Умрели 8  Tired край! започвам да събирам пари за подобрение на зоните! аман от подобряване на клетки, аман от умрели животни Crossing Arms днес даже не можах да пусна реклама, защото се улисах да възстановявам бройката и да обучавам служители ooooh!
единствения бонус е че ветеринаря ми вече е рядка перла  bowuu

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 01:59 от Virginity

# 678
  • София
Монди е чул желанието ми  Mr. Green
- Търговете:
Продължителността на търговете е намалена от 36 на 24 часа.
Удължаването на търговете, когато някой наддаде в последния момент, е намалено от 10 на 2 минути.

Валерия, дай да преговаряме за нощен търг  hahaha

# 679
добре ама аз защо ен мога да си обучавам служителите  Rolling Eyes
на всичките книгите са им червени, а някои си имат доста потенциал за обучение  Rolling Eyes

# 680
  • Пловдив
На мен пък са ми сини книжките на някои, които въобще нямат потенциал...  newsm78
Вече 2 месеца и 5 дни на 17-то - 6 новородени и 1  Party умряло (и то монголче)... Ама няма скоро да го мина май  Tired Все още търся адекватен барман  Whistling

може ли прогнозата за София  Blush

# 681
слънчев
дъждовен
ясен
дъждовен
дъждовен
дъждовен

аз писах на Мондолиан, явно е технически проблем и ще го оправят

# 682
  • Пловдив
Лелее, дано да е грешка  ooooh! Въпреки, че прогнозата със седмица слънци май не беше грешка...  Mr. Green остава ми само и никакви приходи  Tired Дано поне се раждат повече в дъжд  Party
Благодаря, Херелина   bouquet

# 683
Един слънчев ден да има и хоп
Грипна епидемия е повалила твоите служители по поддръжка.
Поради тази причина, зоопаркът е мръсен и посетителите, които излизат от него, се оплакват. Някои посетители, които чакат на касите, решават да отидат да посетят друг, по-чист зоопарк.

Как всички 21 ми се тръшнаха от грип бе Crazy

# 684
Имам прасе Едмонт  Clown

Има ли някой в Женева?
Трябва ми прогноза (когато и да е) за нивото с 2000 посетители.

# 685
Момичета,не мога да си изляза от зоо-то,като натисна хиксчето горе,ме връща отново на интерактивната карта!Вие имате ли такъв проблем! Rolling Eyes
Иначе,най-после се сдобих с всички магазини!Сега трябва да се заема с покупката на животни,че ми измряха половината! ooooh!
И втория паркинг искам да вдигна,та да мога да си слагам всички сърца там! Money

# 686
Женева прогноза

сряда - слънчев
четв.- дъждовен
петък- дъждовен
събота - дъждовен
неделя - ясен
понеделник - дъждовен

Успех с нивото!

# 687
  • Sofia
И аз имам проблем с разлогването, успявам единствено като влезна с линка за разходката, явно имат проблем след вчерашните промени.

# 688
И аз имам проблем с разлогването, успявам единствено като влезна с линка за разходката, явно имат проблем след вчерашните промени.

Изчистете кукитата.

# 689
  • София
май не е само от кукитата от вчера много се оплакват....

Общи условия

Активация на акаунт