Страхотна новина!!! Браво на малката 
За Колийфа - цедя се, понеже така пише на упътването
Сега му забелязах няколко афтички на устичката
А уж беше минала млечницата... Пак почнах да мажа с дактарин, дано ги успокои, че той май и затова реве
Горкото бебе, няма значи и един ден, в който да се чувства добре и да е щастлив
Дайте ми идея как да мажа дактарин навън
По принцип го мажа с пръст, но навън няма къде да си мия хубаво ръцете, а само с мокри кърпи не ми се вижда достатъчно.. Чудех се с лъжичка дали не мога да мажа, но тя ще свърши работа само за един път, а по-нататък?? 
Виолетово ангелче, ние пък и на момченцето взехме едни готини дрешки - дънки с блузка и тънка ризка, която се облича върху блузата - знаеш ли къв е джиджан с тях
Не мога обаче да му намеря хубава шапка.. Все някакви като за вкъщи.. Искам дънкова или нещо подобно, но всичките са му големи
- тъкмо повод да влизам и там по-честичко
Цяла София и половин България беше там, не можеш да се разминеш от хора, а колите бяха спряли на майната си 
, не че и сега не е добър за разходки
. Каката се налудя в Коколандия, а аз се оглеждах за познати (от снимките, естествено) физиономии, обаче или аз не съм добър физиономист или точно в този момент (13,30-17,00) нямаше никой от наши я форум
Ще взема да залепя на количката стикар с надпис "Януарче 2009", та дано някой да ни разпознае следващия път (ще бъдем малко като автомобилните форумци) 
, ама си става ей така да види дали всичко е наред 
, която не е възможна и ще има
Някой друг да има проблеми със сметките за газ? При средна сметка 350-380лв (най-много 400лв за януари, който беше студен) сега дойде 540лв...а консумацията е същата...
иначе бебо е бил послушен и е спинкал.

Утре сме на гастроентеролог и се надявам това да е последнит лекар, който посещаваме 
А тази седмица и паспорт ще си има...