Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 768
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
ГеоргиеваGrinning Grinning Grinning Страхотна новина!!! Браво на малката  Hug

За Колийфа - цедя се, понеже така пише на упътването  Rolling Eyes Пише да изцедим няколко чаени лъжички или около 15 мл. и вътре да накапем 4 капки. Аз друго освен кърма не му давам, така че вариантът с чайчета и т.н. отпада напълно. Нищо де, вървят си нещата, верно е кофти, но пък се успокоявам, че е временно и се надявам, че след като са само 15 мл. няма да ми пострада кърмата от това. Все пак той предимно си суче. А за действието - не знам.. Като че ли по-малко почна да реве - само след ядене докато се напъва да се изака. А преди много повече ревеше... Сега трябва да звънна на док, че минаха 5 дни и да видим какво ще правим, ще продължаваме ли с Колийфа или нещо друго за акането... Оф, вече и идея си нямам, искам да минава тоя гаден период вече, нали уж сме големи  #Cussing out  Laughing

Сега му забелязах няколко афтички на устичката  Sad Sad А уж беше минала млечницата... Пак почнах да мажа с дактарин, дано ги успокои, че той май и затова реве  Sad Горкото бебе, няма значи и един ден, в който да се чувства добре и да е щастлив  Sad Sad Sad  Дайте ми идея как да мажа дактарин навън  newsm78 По принцип го мажа с пръст, но навън няма къде да си мия хубаво ръцете, а само с мокри кърпи не ми се вижда достатъчно.. Чудех се с лъжичка дали не мога да мажа, но тя ще свърши работа само за един път, а по-нататък??  newsm78

Виолетово ангелче, ние пък и на момченцето взехме едни готини дрешки - дънки с блузка и тънка ризка, която се облича върху блузата - знаеш ли къв е джиджан с тях Wink Не мога обаче да му намеря хубава шапка.. Все някакви като за вкъщи.. Искам дънкова или нещо подобно, но всичките са му големи  Laughing Относно проекта ти - аз съм ок да е във Фейсбук  Peace - тъкмо повод да влизам и там по-честичко  Laughing

# 106
Георгиева, чудесна новина, да е живо и здраво детенце, пък пластиката лесно ще я направите!

Вчера се опитахме да се разходим в Зоологическата градина, ама no Цяла София и половин България беше там, не можеш да се разминеш от хора, а колите бяха спряли на майната си smile3514
За сметка на това отидохме в Борисовата градина, който ми беше по-симпатичен, когато беше Парка на свободата smile3521, не че и сега не е добър за разходки Joy. Каката се налудя в Коколандия, а аз се оглеждах за познати (от снимките, естествено) физиономии, обаче или аз не съм добър физиономист или точно в този момент (13,30-17,00) нямаше никой от наши я форум smile3503 Ще взема да залепя на количката стикар с надпис "Януарче 2009", та дано някой да ни разпознае следващия път (ще бъдем малко като автомобилните форумци) newsm53

За АМ - Яна яде през 3,5 часа като първото й ядене е към 6,00-6,30. Лошото е, че по никое време се буди нощем (между 2 и 3 часа) и не е особено гладна - изяжда по 50 грама smile3516, ама си става ей така да види дали всичко е наред smile3506

Утре ще ходим да ни слагат прословутия Пентаксим и силно се надявам да няма реакция, щото за тая цена....

Сега отивам да подавам жалба в София газ, защото за март месец дойде невероятна сметка smile3511, която не е възможна и ще има #2gunfire Някой друг да има проблеми със сметките за газ? При средна сметка 350-380лв (най-много 400лв за януари, който беше студен) сега дойде 540лв...а консумацията е същата...

# 107
Здравейте, момичета, ние вчера бяхме на разходка и поработа до Бургас и го съчетахме идеално. Аз помагах в магазина (който отворяме скоро с моя приятелка) а мъжа ми с негов приятел разхождаха бебо из центъра и морската градина, но нямаше по смешна гледка от двама мъже с количка  Laughing Надявам се, че хората не са се питали коя е майката  hahaha иначе бебо е бил послушен и е спинкал.
Angelviolet, аз също подкрепям идеята за проекта. През октомври когато за послдно за семестъра ходих до университета, пътувах с маршрутка и никой от пътуващите не се сещаше да направи място на една бременна жена в 7-мия месец, да не говорим за мъжете  #2gunfire които не на бременна а на всякаква жена трябва да отстъпвт място, и за мои късмет един единствен път едно момиче-студентка (също) ми отстъпи мястот си. Също така твърдо съм "ЗА" кърменето, защото аз останах с отворена уста, когато бях в родилно, майките да искат инжекции за спиране на кърмата  #Crazy
Georgieva1, много се радвам за детенцето ти!!!   Hug
Моя шишко го храня на 3 часа, но понякога по-малко или повече, но в повечето случаи се старая да на 3 часа. Винаги след като го накърмя го оригвам, но той пак повръща и почти през цялото време до следващото хранене. През първия месец смятах че е нормално, но вече започвам да се притеснявам- трябва ли? И утре пътуваме за София понеже започвам лекции, притеснявам се да му дават кърма с биберон, за да не се отбие,няма ли да е по-добре с лъжичка? Или да питам в кърмаческия  newsm78
Това е от нас, слънчев и щастлив ден, точно днес и б България  Laughing и навсякъде по света с вашите деца.  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361053&pid=11423114 - ето малко снимки на бебо, но тук е още на 1 месец Simple Smile

# 108
Lorini   поздрава е екстра , а  нощничката на Катерина направо ме разби  newsm62
Георгиева чудесна новина, браво на вас  Hug Hug Hug
Вече и аз съм в клуба "лоша" мама, снощи малкия заспа и няма събуждане за баня ...пууу легна си кално детето ... Mr. Green Mr. Green ама сега разбрах какво е чувството  Blush

# 109
Вече и аз съм в клуба "лоша" мама, снощи малкия заспа и няма събуждане за баня ...пууу легна си кално детето ... Mr. Green Mr. Green ама сега разбрах какво е чувството  Blush

Хихи, ти ако заради това си в този клуб, аз два пъти - снощи за втори пореден път пропуснахме банята. Затова пък тая сутрин го изкъпах вече. ааа, ми той почна да се вмирисва  Laughing

Сиска8607, по-добре е с лъжичка, да. Но от опит ти казвам, че става много бавно и досадно. Алтернативи са спринцовки, пипетки. Но теб като няма да те има ще трябва да се цедиш долу-горе в същите часове, в които яде бебчо (поне по спомени от това, което съм чела). За по-сигурно попитай си в кърмаческия, няма да те заболи Wink

# 110
Винаги след като го накърмя го оригвам, но той пак повръща и почти през цялото време до следващото хранене. През първия месец смятах че е нормално, но вече започвам да се притеснявам- трябва ли?

Яна така повръщаше и установиха рефлукс. Давам антирефлуксно мляко и сега няма проблеми (да чукам на дърво). Но вие се кърмите и при вас не зная как ел Обаче тук има доста повръщащи бебета, така че ще има и други съвети....

# 111
  • София
Абе  двете Сиски - ще пусна конкурс най-дълга коса. Като гледам Божо не отстъпва на Коко...момите да му мислят.
Аз още чакам имейл, за да си вляза в профила за детската градина...Егати и чудото Twisted Evil
А Павлина, за колата Мартин каза , че би заложил на Тойотата пред Опела Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:59 от Доника

# 112
здравейте, момичета,
вчера направихме голям ден навън - от 11до 20.00, и на басейн ходихме, и из морската вилняхме, лежахме по поляните, пикник си правихме, на гости ходихме, въобще... и малката много добре понесе всичко, а на мен лицето ми пареше като се прибрахме. сега любимите ми 2същества ме оставиха да забравя за 2 часа, че съм майка и излязоха... а иначе и гости имаме довечера.

оххх, обожавам да е топло навън, сега си пожелавам да е по дълга пролетта  и супер ще е.

Лорини - за нощницата - аз имам подарък от братовчетка ми - хем е пижамка - хем нощничка - защото копченцата дето правят крачолки могат и така да се закопчеят, че да стане нощничка - и май и харесва много на Дивна - ритка много и постоянно изритва завивката, май ще вадя спалното чувалче. а на тази пижамо-нощница има и капачетана ръчичките - за да не се драска. абе яки неща измислят.

Ейнджъл - и аз съм за да помагам както може - на Варненско ниво де  Laughing

Георгиева - супер новини, представям си колко си щастлива.

Ванила - а застраховка нямаш ли? на апартамента - питай брокера по застраховката за съвет, а има и случаи, когато те се занимават с оправянето на такива бакии мисля.

Копривке - пускай снимка да видим - искам да звема чорапогащниче и на мойта кукла, че съм и взела няколко роклички и една дънкова пола - подарък от моя приятелка с момче - много иска да копува кукленски дрехи. и това с дантелките звучи супер.

исках и друго да пиша, ама ми свършва времето, хаха, беше се развалило копчето за пускане на бойлера и от снощи ми се иска  да си взема душ, мой вече има топла вода, а после ще търся мойте любови по улиците. днес май няма да като вчера - слънцето се покри от някаква пелена, но все пак е топло много.

лек ден и приятни емоции ви желая

# 113
Идвам да се разпиша, че да не ме забравите Laughing Laughing Laughing
Георгиева много се радвам за малката ти принцеса! От тук натарък само хубави емоции ви пожелавам!
Angelviolet, аз съм за проекта да е във фейсбук.
Ние бяхме относво в Токуда,оказа се, че апарата, на който искат да видят Петяне работи и отново и направиха рентгенова снимка. Много ме ядосаха защото в началото ни казаха, че със сигурност е доброкачествено туморче (даже споменаха екзостеноза), а след следващата снимка започнаха да увъртат, че не били сигурни дали е доброкачествено. Занесох снимките на Драганов и той ги показа на рентгенолозите във ВМА, където категорично казаха, че израстъчето е остеохондром (Доброкачествен тумор на костната тъкан). Трябва единствено да го наблюдаваме дали расте и операция се налага само ако започне да пречи. Но аз вярвам, че при Петя няма да пречи и ще го израсте като Сладурчеста Praynig Утре сме на гастроентеролог и се надявам това да е последнит лекар, който посещаваме #Cussing out
Довечера ще ви пиша отново, защото Петя много ме ревнува от компютъра  #Crazy #Crazy #Crazy
И хайде да си направим скоро някоя среща???
Много целувки от нас Hug

# 114
здравейте,
аз съм си в къщи със зверовете и ме мързи да правя разни гимнастики,за да излезнем навън...след малко ще изкарам Евгени с количката на терасата Sunglasses
Дари не иска да си пие лекарствата и ще си е в къщи и тази седмица май newsm78...поне няма Т вече и малко взе да яде-вече й го няма тумбачето Confused
аз също ще се мъча с кандидатстването в яслите.Дони,Хриси не е ли записан на ясла...ти ги гледаш и двамата ли #Crazy...не ми се вярва да я приемат-нали не сме цигани и безработни #2gunfire

# 115
Георгиева, много се зарадвах на хубавата новина! Hug
И ние се разхождаме предимно и за това няма много време за форума.
Ада си има снимка за паспорт вече... Flutter А тази седмица и паспорт ще си има...

Ние сме добре, някоя вечер сме на промоция, някоя не, но здраве да е.  Praynig

# 116
Добро утро момичета – то не е утро, ама аз до сега спах с малчо, той яде и пак заспа това не се е случвало отдавна  Shocked
Честита четвърта месечинка на Никола и трета на Даниел, Огнян, Красимир и Тодор
Георгиева – супер новина, много се радвам за вас!  Hug
Бърборанче, ще израсте всичко детето.  Hug
Доника, стискам палци за градината. А за цикълът моят не е то редовните, но в обратно посока – в смисъл много начесто е – през седмица-две
Нането, и според мен е по-добре да изчакате с ваксината
Решила съм вече да кърмя на вън – реших, че с риза ще ми е най-удобно – само разкопчавам копчето.
Отивам да посвърша в къщи нещо, че с тея разходки по цял ден по събота и неделя, къщната работа ми изостана.
Хубав и слънчев ден от нас   bouquet

# 117
  • София
Киша, то добре, че Хриси е на ясла, че носи една точка в плюс. Хубавото е, че има и допълнителен критерий адрес за нашата градина, защото в момента е пълно с деца от селата, а нашите...кучета ги яли. То за пореден път Сиганин да си, ама...Иначе, ако са само децата от квартала има реални шансове - има прием за 77 деца общо за двете градини...

# 118
ох момичета много благодаря, че споделяте радостта ни Hug  bouquet Hug
Много е хубаво някой да е съпричастен с теб, независимо за хубаво или за лошо...е в нашия случай е за хубаво за щастие...
Барборанче искренно вярвам че и при Петя нещата ще се развият добре.Ще видиш Hug
оххх отивам че ме викат...ама така крещи като не става по няйнотоо #Crazy
после ще излизаме че времето е супер при нас

# 119
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=4679

Вижте го това...който не го знае...даже вече се замислям дали да не си го взема...само дето трябва да видя до кога може да се ползва...
после ще пиша повече от вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт