ПРОЛЕТ Е ДОШЛА И ЯСЛЕНЧЕТАТА СА ГОТОВИ ЗА ИГРА - ЯСЛАТА 19

• 18 725
  • 433
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета не мога да не се похваля - в нашата ясла започнаха да извеждат навън децата, което досега не се е случвало и даже знаех от други майки, че не извеждат ясленчетата, защото не можели да се справят с обличането на толкова деца и бях много изненадана днес Митко като ми каза, че са били навън и аз доста се учудих и чак влезнах вътре да питам сестрите и те потвърдиха Laughing
Обличам го с потник, тениска, гащички, памучен анцуг и къси чорапки.

# 31
Днес Крис се върна нахапан Confused Казаха, че другото дете по принцип не е агресивно, но за съжаление..
Надявам се да не се повратя  Wink

# 32
Мама Мони, и нашите сестри обещаха ,че почват да ги извеждат..Утре ще видим..(Днес не бяха..)

# 33
Запис, интересно ми е кога ще изведът моето дете навън!

# 34
При нас ще има родителска среща утре - нещо за градинките, ама мъжът ми не разбрал точно - или за извеждането на децата или за оправянето на градинките, или пък и двете.  Thinking

# 35
  • София
И ние ще имаме родителска среща утре - нещо не са достигнали парите за смяна на балатума, както и не всички са били дали за играчки. Май и още парички за оправяне на площадката на групата ще събираме.
Иначе, нашите ги извеждат вече седмица - за сега само сутрин от 10 до към 11:30, а като се постопли още казаха, че и следобяд ще ги извеждат.

# 36
 TiredНие започнахме 7м ходене на ясла.Ама продължаваме сутрин да хленчим.Днес даже беше истерично все едно за пръв път го оставям ooooh!
Явно ще си откараме така до края.Иначе до 10тина минути му минавало и оттам нататък без проблем ,но  Rolling Eyes

# 37
аз незнам дали искам да ги извеждат... не мога да си представя толкова фъстъци как ще ги опазят Praynig

# 38
Здравейте на всички!
Аз да се отчета със вторият ден пребиваване в яслата.
Сутринта го преобух на бързо и даже не ми и кажа чао, ми бързаше да влезе вътре при децата, на обед като отидох да го взема се чуваше едно викане премесено в рев. Викам си това е моето гардже. Като се качих синчагана си отворил вратата и се запътил към гардеробчето си , но като ме видя и грейна. И за какво бил ревът защото си изял само супата а не искал второто при което изрично съм ги предупредила да не го насилват с яденето. Та сега почти на всяка лелка казах по едно ядене и филия хляб, той друго може да не яде но хляба не го отказва. А и друго ме подразни- поискаха ми 2 лигавника дадох а днес го заварих с друг не с неговите си  #Cussing out  И Младен май ги бяха извеждали навън и то по пантофи  Shocked защото имаше в пантофите нещо от сорта на пръст.  И ние за два дни имаме одрано, май е от друго дете  newsm78 Нали не може да говори, но поне е якичък и се преборва не се дава   WinkПовече няма да ви занимавам, че стана дълъг поста.

# 39
  • в Надежда-та
Тед в коя ДЯ ходи Младен newsm78
Днес съпруга ми трябва да се срещне с директорката, за да му даде списъка и изследванията и мислим след Великден и нащо синче да тръгва на ясла.
Тогава ще съм по-редовна сред вас Hug

# 40
  • София
Здравейте на всички!
Аз да се отчета със вторият ден пребиваване в яслата.
Сутринта го преобух на бързо и даже не ми и кажа чао, ми бързаше да влезе вътре при децата, на обед като отидох да го взема се чуваше едно викане премесено в рев. Викам си това е моето гардже. Като се качих синчагана си отворил вратата и се запътил към гардеробчето си , но като ме видя и грейна. И за какво бил ревът защото си изял само супата а не искал второто при което изрично съм ги предупредила да не го насилват с яденето. Та сега почти на всяка лелка казах по едно ядене и филия хляб, той друго може да не яде но хляба не го отказва. А и друго ме подразни- поискаха ми 2 лигавника дадох а днес го заварих с друг не с неговите си  #Cussing out  И Младен май ги бяха извеждали навън и то по пантофи  Shocked защото имаше в пантофите нещо от сорта на пръст.  И ние за два дни имаме одрано, май е от друго дете  newsm78 Нали не може да говори, но поне е якичък и се преборва не се дава   WinkПовече няма да ви занимавам, че стана дълъг поста.

Ами според мен няма как да помнят кой лигавник на кой е. И при нас събраха по един лигавник в началото, но мен хич не ме бърка какъв му слагат, в карайна сметка ги перат там. За яденето - пак поговори с лелките и сестрите, защото с толкова деца и всяко със своите изисквания е трудно, не им се сърдете още отначалото. А иначе за боя винаги ще се случва - днес твоето е одрано, утре той ще одере друго дете и така Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 41
ViFresh в "Слънчо" на ул."Ст.Караджа"

# 42
  • Пловдив
 ConfusedНие днес сме си вкъщи. През нощта беше със запушено носле, но ми се стори, че беше от надути лигавици, а не от секрети (защото и аз в същото време бях със същите симптоми и по това съдя) И сутринта се събуди, опита се да се покашля и се чу гадна суха кашлица на продрано гърло и веднага се хвана за гушката  Rolling EyesЯвно дишането през устата е изсушило лигавицата и се е получила нова екстра. Температура няма, но предпочетох, вместо на ясла да я водя на лекар, че... тъкмо подредих плановете за РД партита и тръгване на работа... Ама сметките са ми без кръчмар  Mr. Green
Дадох сиропче, чайче и малко хомеопатични и 9-10 часа вече се чуваше да откашля секрет... Дано бързо да минава този път  Peace Но заспа преди да успея да и напаравя загряваще компресче на гушката.
Бяхме при личната, според нея... за 2-3 дни ще сме 6 само със сиропчето. Имах да я водя на вторичен преглед УНГ... и докторката едва ли не ми се извинява, че нямало да ми предпише АБ  Shocked Абе... какви са тези хора не знам. Да не съм я молила да ми трови детето?!?! И въпреки това изписа антибиотични капки  Rolling Eyes и ксилометазолин  Shocked
Ако се сещате нещо полезно за гърленце... приемам съвети  Mr. Green Peace

# 43
  • София
benitta , ако даваш мед, дай една лъжица. От вуйчо ми (лекар) знам, че прави нещо като филтър по гърлото - действа добре при нас.

# 44
И в нашата ясла ги изкарват децата от една седмица навън (като отида да я взема след 5 часа,няма тръгване)  ooooh!
Помолиха ни да ги пускаме вътре направо с обувките,че им било доста трудно обуването,само като вали и като е кално ще бъдат с пантофки  Laughing
Иначе засега сме облечени с тънък анцуг,отдолу блузка с дълъг ръкав и като излязат навън им обличат тънки якенца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт