Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-14

• 64 486
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
ani69
Честито и само хубави моменти в новия дом  bouquet 

Искам да попитам,някой знае ли дали от общината изпращат някой на местото за строеж.Казаха ми че като подадеш документите за разрешение на строеж,се изпраща геоложката на общината.

# 571
  • София
  Моят мъж пак почва да се ослушва, ту е съгласен, ту не. Не мога обаче сама да започна да строя...
  Дано скоро се похваля с добри новини и поне избор на парцел.
  perdido  благодаря ти за информацията.

# 572
  Моят мъж пак почва да се ослушва, ту е съгласен, ту не. Не мога обаче сама да започна да строя...
  Дано скоро се похваля с добри новини и поне избор на парцел.
  perdido  благодаря ти за информацията.
Според мен сега е момента да се строи.Материалите са по евтини,а и за место казваш толкоз давам и това е.Те са им сложили космически цени на тия места.Ние се пазарихме доста и резултата беше 17 000Е надолу.Той собственика може да си иска и милион,ама кой ще му даде.  bouquet
Aila помислете,ние се чудихме доста и детето порасна пред блока.Друго е да си имаш дворче. Peace

# 573
  • София
  Благодаря ти  Simple Smile Каките ги отгледах под блока, сега както върви и Елито там ще я отгледам, а изобщо не искам...

# 574
И аз не исках ма Поли стана на 6 и чак сега тръгнахме към къща Winkа като знам че поне още 2 год. ooooh! LaughingУжас.
А като знам колко е хубаво на двор. ThinkingИзраснала съм в Панчарево.

# 575
  • Русе
Здравейте отново, аз да се похваля, вчера подписахме договора със строителя, сега събота - неделя идват да огледат пак нещата и понеделник живот и здраве почваме. Планът е до края на годината да вдигнем грубия строеж и на пролет вече да продължим нататък. Няма да ни бъде никак лесно, но се надявам за по-следващото лято да успеем да се нанесем и да растат децата в двор, както казвате и вие. Никога не съм живяла в къща, не съм имала село, където да ходя през лятото и се надявам най-накрая и ние да живеем в къжа с двор. Успех на всички и дано скоро да сме всички в новите си къщи.

# 576
Диди, благодаря ти  за пожеланията  Hug дай мейл на ЛС и ще ти пратя снимки, не ми се иска да ги слагам тук.

Искам да кажа отново колко е прекрасно да живееш в къща и че ние вече сме готови за следващата Simple Smile е , почти. Както някой беше казал по нагоре в темата сега е момента да се строи. Но ако тръгнем да го правим, ще го направим по умния начин - като Диди. На етапи, по бавно за да е обмислен всеки детайл. Сега виждаме всички грешки които сме направили от бързане или незнание. Иска ми се да можем да ги поправим.

Освен Галана има ли други момичета които пишат в темата от Варна и региона? Трябват ни електричари които да направят градинското осветление.

# 577
  • Толбухин
Аз мила.
Ние влязохме,но сега поправиха изолацията.И правят минералната мазилка.
Градинското осветление ще правим по нататък или на пролет.

# 578
  • София
еххх, че хубави новини, честито на всички новодомци и нещо стъклено за новия дом
Изпълнете новите домове с много любов и дечица!   bouquet
Успех на стартиращите

# 579
  • София
На етапи, по бавно за да е обмислен всеки детайл. Сега виждаме всички грешки които сме направили от бързане или незнание. Иска ми се да можем да ги поправим.

Сподели какви са пропуските, какво би искала да промениш, къде да внимаваме?

# 580
  • на чист въздух
да найстина какви грешки сте допуснали така ще ни бъдеш много полезна може би и ние да допуснем такива грешки

# 581
Момичета,много сте мили Hug Благодаря за пожеланията Heart Eyes
Ани, честито нанасяне. Сигурна съм ,че бързо ще свикнеш в къщата-с хубавото лесно се свиква Wink
Meggysan,с теб започваме по едно и също време Wink

Както ви писах вече най-после започнахме. Денят съвпадна със заминаването ни на почивка и макар,че разполагах само с няколко часа(предния ден бях получила разрешителното Laughing) успях да спретна освещаване, да намеря поп по Нета Laughing, да си поръчам питка, да обера здравеца от съседския блок, за да направим китка Laughing Въобще стана както си му е редът макар и на тъгадък hahaha.
Лошото е, че тия дни много валя и сигурно изкопът е като басейн. Дано времето даде ръка по нататък.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 16:20 от galana_s

# 582
  • Русе
И ние чакаме да спре дъжда, трябваше в понеделник да почнат, но не е спирало от неделя да вали, така че чакаме благословията на времето. Чудим се обаче какво точно да направим, само шампанско ли да ударим или и нещо друго. Не сме решили и ако кажат утре почваме май ще остане само с шампанското.

# 583
  • Толбухин
По вода да ви върви!!!

# 584
Дано!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт