iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
6u6inka  напиши на продавача имейла на Пейпал акаунта си да ти изпрати там фактура,щом сте се разбрали ,че може да платиш така и да оправи цената .не винаги отговарят веднага,така че изчакай.

Иначе пак като в ибей има нещо  като страйкове,ако не платиш оферта ,която си приел ,и при три ти блокират акаунта.

# 406
Здравейте!
Признавам не съм изчела цялата тема, но исках да попитам, някой има ли опит с бижута?
Харесах едни сребърни дрънкулки, но дали са сребърни и дали изглеждат като на снимките  newsm78
За тези става въпрос цък и цък

# 407
6u6inka  напиши на продавача имейла на Пейпал акаунта си да ти изпрати там фактура,щом сте се разбрали ,че може да платиш така и да оправи цената .не винаги отговарят веднага,така че изчакай.

Иначе пак като в ибей има нещо  като страйкове,ако не платиш оферта ,която си приел ,и при три ти блокират акаунта.

Писах му поне 4 съобщения и най-накрая отговори. Разбрахме се, коригира цената и платих. Да видим заслужаваше ли си разправията. Мъжа ми ме обяви за луда, щом 3 часа се разбравям с едни ментетета и не се отказвам.

Благодаря на всички за помощта!!!  Heart Eyes

# 408
цоп и аз тук .... Twisted Evil
доста чанхтички си харесах....а има ли някой да препоръча добър продавач....или караме наслуки... newsm78

# 409
Темата живна  Mr. Green Някой поръчвал ли си е туниките-прилеп на мис 60, да каже какво е качеството... newsm78

може ли линк?

# 410
  • Варна
Да ви следя   bouquet

# 411
И аз ще ви наглеждам Wink
Дано не прозвуча много не на място, но за любителите на сребро(злато), очила и часовници, доколкото знам съвсем оригинални и с чудесно качество,  препоръчвам този аукцион http://www.bidz.com/  Нещата идват за 2-3 седмици. Доставка 13$+допълнително(1,5$) на всеки следващ продукт като има  особености, но трябва да разгледате.Почти непрекъснато има БД за над определена сума.Много съм доволна от там.

# 412
  • вляво от асансьора
Да ви следя.  bouquet

# 413
  • Бургас
Направих голяма глупост... Исках да питам колко е с бърза доставка цената, а взех ,че предложих оферта  Blush Какво да правя сега, незнам  Rolling Eyes Излезе ми хем въпроса, хем че давам цената, която продавача иска. Голяма съм патка  Crazy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:11 от *Sesil*

# 414
Здравейте.........
гледах..гледах..... този сайт и накрая поръчах.Да ви кажа изобщо не ми направи намаление китайчето за 2 бройки,но мен и така ме устройваше цената,като тук в Мол-а чифт от избраните бутонки са 749лв Mr. Greenсега се надявам да пристигнат baby_neutralувери ме,че били същите като на картинката.....

# 415
Записвам се, за да ви почета преди да задам някой тъп въпрос  Laughing

# 416
Момичета, правите ли общи поръчки?

# 417
  • тук-там
Темата живна  Mr. Green Някой поръчвал ли си е туниките-прилеп на мис 60, да каже какво е качеството... newsm78

може ли линк?

малко късно но все пак...
http://www.ioffer.com/i/super-hot-miss-sixty-women-s-sexy-t-shir … ps-tees-148890771

# 418
  • София
Направи ми впечатление в сайта, че има цени и в лева и в долари......като предлагате оферта в каква валута я пишете?

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 16:29 от sparkk

# 419
Направи ми впечатление в сайта, че има цени и в лева и в долари......като предлагата оферта в каква валута я пишете?

$   Peace

Общи условия

Активация на акаунт